Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Idéer til sommerferien

1810 Visninger

Vi har netop taget hul på en af de mange uger hvor langt de fleste holder sommerferie. Det er en tid vi alle ser frem til, men for mange kan sommerferien virke utrolig lang, så derfor er det rart med lidt inspiration til hvad du kan lave i din sommerferie.

Vi har en masse gode idéer til hvad du kan bruge din sommerferie på. Selv skal vi sidde på kontoret og sørge for at du får dine sommergadgets. Derfor drømmer vi os ud i naturen, i den varme sol - ud i den danske sommer. Så guiden nedenfor er lavet med hjertet og derfor en lille drøm om hvad vi selv kunne tænke os at bruge denne fantastiske sommer på.

Her er hvad du kan lave i din sommerferie:

Spil havespil


Hvis du har en dejlig have er det sikkert der du bruger meget af din tid når vejret er godt. Hvis ikke du har en have, kan en tur til vandet eller en tur i parken være virkelig hyggelig. Med havespil kan du gøre stunder i haven, ved vandet eller i parken endnu mere fantastisk. Spikeball er et kæmpehit og et sjovt spil du kan spille med både venner og familie. Er du vild med de klassiske havespil som ringspilkastespil eller bueskydning, så kan du også finde det her på siden. Har du børn så tag et kig på stomp rocket, det er en meget populær gadget som mange på TikTok elsker.

Tag på vandreture

Ture ud i den danske natur er virkelig undervurderet. Under coronaen fandt flere ud af hvor flot en natur vi har i vores lille unikke land. Er du en der elsker at vandre eller tage på lange gåture, så vil vi foreslå dig at tage et kig på de mange innovative snørebånd som vi har her på siden. Vi har elastiske snørebånd med skruelås, spiral snørebånd i flere farver, samt elastik snørebånd med et lukke-system der er virkelig godt hvis du ønsker at gå rigtig langt. Nyd også vores pandebånd med højtalere eller de trådløse stereo earbuds UiiSii TwS60 - både pandebånd og earbuds har en virkelig god lyd.

Grill lækkert mad


Det er næsten obligatorisk at skulle grille når solen kigger frem på himlen. Derfor vil vi selvfølgelig foreslå dig at du tager et kig på vores brede udvalg af fantastiske grill gadgets. Vi har unikke grillsæt. Du kan vælge millionærens grillsæt i guld eller et sølvfarvet grillsæt i kuffert. Er du til pulled pork, så har vi netop fået de fineste pulled pork gafler på lager. Vi er også leveringsdygtige i skærebræt og grillmåtter. Hvis du sjældent griller fordi du ikke gider at grille til dig selv, så tjek lige verdens mindste grill - så kan det nemlig godt betale sig at grille en pølse eller to.

Køl ned på varme dage

Det sjældent at vi har rigtig varme dage i Danmark, så når det endelig er varmt mærker vi det virkeligt. Så trænger du til at blive kølet lidt ned, så tag et kig på vores mini klimaanlæge med led - den er virkelig god. Er du mere til den traditionelle ventilator, så kan du også finde den her: Hvid ventilator til skrivebordet. Med kolde drikke kan du klare dig igennem de fleste hedebølger. Med en dobbelt drikke-dispenser med plads til is og snacks er der lagt op til den perfekte hedebølge-hygge. Drikkedispenser med hane er en virkelig dejlig opfindelse. Is og isterninger er noget af det vigtigste om sommeren, så brug gerne en dejlig isspand med indbygget højtalere og fyld den med isterninger fra en isterningbakke af silikone. Elsker du iskaffe så er de fine, genanvendelige sugerør i metal eller plastik lige sagen. Brug en Dingadget transportabel ventilator hvis du ønsker at blive kølet ned når du er på farten.

Bade ved stranden eller i poolen

Vi har en masse pool gadgets og gadgets du kan bruge på stranden. Hvis du holder poolparty er det altid et hit med badedyr. Se gerne det oppustelige beer pong bord, de masse unikke luftmadrasserflydende hængekøjer eller badebassin med springvand til børn og barnlige sjæle. Går turen til stranden så husk at en Borat mankini er det der skal til hvis du ønsker at blive dette års strandløve. Er du på udkig efter badehåndklæder, kan du også finde det her på siden. Vi har nemlig badehåndklæder med gurli gris og badehåndklæder med frost.

Rulleskøjter og skateboards

At suse afsted på enten rulleskøjter eller skateboard er virkelig fantastisk. Vind i håret, fart og feltet - så kan man næsten ikke forlange mere. Derfor mener vi at rulleskøjter og skateboard er gadgets der er værd at bruge tid på denne sommer. Se gerne vores unikke rulleskøjter der har det fedeste led-lys. Du kan vælge mellem blå rulleskøjter med led-lys, og pink rulleskøjter med led-lys. Er du mere til skateboards, så se vores unikke penny boards mini cruisers der findes i flere forskellige farver.

Kør med fjernstyrede biler eller flyv med fjernstyrede fly

Mange børn og barnlige sjæle elsker at kører med fjernstyrede biler. Hvis du eller dit barn er en af dem, så er du landet på den helt rigtige webshop. Vi har flere forskellige slags fjernstyrede biler og fly. Kør stærkt med vores topseller der er en fjernstyret bil der er super hurtig. Styr den fjernstyrede RC monster truck med hånden, lav vilde tricks med Jumping car eller skyd til måls med den sejeste fjernstyrede stunt bil der har en skyder, damp og bevægelsesstyring. Er du vild med fly bør du bestemt tage et kig på vores drone, samt den fjernstyrede flyvemaskine.

Spille spil om aftenen

Når solen går ned og sommerferie hyggen skal fortsætte kan det være en god idé at spille spil sammen med venner og familie. Vi vil foreslå dig at i spiller Fast Sling XL spil eller Hover skydespil hvis du skal spille med familien. Skal du spille med vennerne kan et spil Texas Hold’em, andre kortspil eller terningspil være sagen. Tag et kig på vores kæmpe udvalg, der er en masse unikke indendørs gadgets at finde her på shoppen.

Lav lækre snacks


Skyggehygge er lige sagen når solen bliver alt for varm. Derfor kan det være hyggeligt at sidde i skyggen og spise lækre snacks med venner og familie. Lav det lækreste candyfloss med en af vores mange candyfloss maskiner. Pop sprøde popcorn med en unik popcorns maskine eller lav små smiley pandekager med den fedeste pandekagepande. Elsker du vafler så kan du lave bubble vafler til hele familien med et unikt bubble vaffeljern.

Undgå myg


Myggestik er noget af det værste der findes. Så derfor er vi glade for at kunne tilbyde dig de bedste mygge armbånd. Er i flere i familien der har brug for mygge armbånd, så kan det være en god idé at bestille pakken med 10 stk mygge armbånd. Perfekt til både store og små. Du kan også finde flere forskellige slags mygge fælder. Vi kan klart anbefale elektrisk flue/myggefangermygge- og insektfælden eller den smarte anti-my loftlampe.


Som du kan se er der masser af fede gadgets der kan gøre sommerferien endnu mere spændende og sjov. Vi håber at du kan bruge vores idéer og at du får den dejligste sommerferie nogensinde.

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward