🎅 Vi bytter efter jul 🎅 Du kan trygt bestille dine julegaver i dag. Vi bytter helt frem til d. 31/1 - 2022

Kategori: Træningsudstyr

Fantastisk træningsudstyr til hjemmetræningen!

Vi har samlet det mest fantastiske træningsudstyr så du kun behøver at handle et sted. Er du vild med hjemmetræning og elsker du at holde din krop i gang, så er du bestemt ikke gået forgæves. I denne kategori finder du nemlig en masse fedt træningsudstyr der gør din hjemmetræning meget mere effektiv.

Stort udvalg af træningselastikker, træningsmaskiner, drikkedunke, samt andet unikt træningstilbehør som du ikke kan undvære.

Der er 13 varer.

Viser 1-13 af 13 element(er)
Træningselastikker – det ultimative sæt! Træningselastikker – det ultimative sæt!
 • -170,00 kr.

Træningselastikker – det ultimative sæt!

Pris 129,00 kr. Normalpris 299,00 kr. -170,00 kr.
Rygstrækker – hjælper på rygsmerter Rygstrækker – hjælper på rygsmerter
Quick-køl håndklæde Quick-køl håndklæde

Quick-køl håndklæde

Pris 49,00 kr.
Sit-up fodholder til mavebøjninger Sit-up fodholder til mavebøjninger
Smart drikkedunk Smart drikkedunk

Smart drikkedunk

Pris 79,00 kr.
Massagepistol i sort mod ømme muskler - PRO Muscle gun Massagepistol i sort mod ømme muskler - PRO Muscle gun
Trænings elastikker med bælte – få baller af stål Trænings elastikker med bælte – få baller af stål
Ekstra kulfilter til drikkeflaske Ekstra kulfilter til drikkeflaske
Drikkeflaske med kulfilter Drikkeflaske med kulfilter

Drikkeflaske med kulfilter

Pris 69,00 kr.
Drikkeflaske med frugtbeholder Drikkeflaske med frugtbeholder
Roterende fitness disk med træningselastikker Roterende fitness disk med træningselastikker
Aktivitetsur Aktivitetsur
 • Ny

Aktivitetsur

Pris 199,00 kr.


Multifunktionel træningselastik med håndtag + træningsvejledning Multifunktionel træningselastik med håndtag + træningsvejledning

 

Hjemmetræning fik sit helt store gennembrud under corona epidemien. De mange nedlukninger gjorde at fitnesscentre måtte lukke og vi derfor blev nød til at træne hjemme eller ude i naturen. For mange var det utrolig svært og det blev nødvendigt at tænke kreativt. Flere fandt i stedet lykken ved løbeture, vandreture i naturen, samt hjemmetræning.

Salget af træningstilbehør eksploderede og flere fandt ud  af hvor dejligt hjemmetræning egentlig var.

Derfor har vi sat ekstra fokus på at finde flere forskellige slags træningsudstyr, så du kan være sikker på at kunne finde træningsudstyr der matcher lige netop dine behov.

Stort udvalg af træningselastikker

Træningselastikker eller resistance bands, som det også bliver kaldt, er især noget vi danskere har taget til os. Grunden til det må så absolut være at det er træningsudstyr der ikke fylder særlig meget, samtidig med at det er træningsudstyr med flere træningsmuligheder.

Du kan selv bestemme intensiviteten på din træning og de fleste elastik træningssæts kommer med flere elastikker så du virkelig kan give den gas. Du kan få bygget muskler op på utrolig kort tid og du kan fokusere på flere forskellige områder af din krop. Elastikkerne fylder ikke særlig meget når de skal pakkes sammen efter brug.

Elastikker kan bruges af både mænd og kvinder og man skal ikke undervurdere hvor fantastiske træningselastikker er, for det kan virkelig give dig en ualmindelig god træning af hele din krop.

Der findes ualmindelig mange videoer på blandt andet youtube med træningsprogrammer der viser dig hvordan du kan bruge de mange elastikker. Det er utrolig hårdt og sjovt og helt klart anbefalingsværdigt.

Træningselastikker finder du i flere afskygninger på vores side. Der er træningsdisks med elastikker, samt flere forskellige nyttige elastikudgaver som du med sikkerhed vil kunne have stor fornøjelse af.

Det bedste træningsudstyr

Har du fået mod på at anskaffe dig træningsudstyr men mangler inspiration til hvad du skal vælge, er vi sikker på at du kan få stort fornøjelse af vores fitness kategori. Vi sælger ikke kun gadgets med henblik på at det skal være sjovt for en stund, det er vigtigt for os at det du bestiller hos os er noget du vil kunne få glæde af i lang tid. Du kan derfor være sikker på at kvaliteten på vores træningsudstyr er i topklasse!

Hver trænings-gadget på vores side har en meget detaljeret beskrivelse. På den måde vil du hurtigt kunne finde ud af om det er noget for dig. Det giver dig også mulighed for at vide helt nøjagtigt hvad du kan forvente. Det meste af træningsudstyret i denne kategori kan bruges på flere forskellige måder, så du kan få forbrændt fedt, få bygget muskelmasse op og komme i bedre form.

Mange danskere har udtalt at de har fundet en vis glæde ved hjemmetræning og det uden tvivl har været noget de har undervurderet. Det er derfor noget de vil forsætte med i fremtiden. Hvis du er af samme mening, så vil det helt sikkert være en god idé at anskaffe dig et par af vores unikke træningsmaskiner og træningstilbehør som du finder i denne kategori.

arrow_upward