Træningsudstyr til hjemmetræningen!

Vi har samlet det mest fantastiske træningsudstyr så du kun behøver at handle et sted. Er du vild med hjemmetræning og elsker du at holde din krop i gang, så er du bestemt ikke gået forgæves. I denne kategori finder du nemlig en masse fedt træningsudstyr der gør din hjemmetræning meget mere effektiv.

Stort udvalg af træningselastikker, træningsmaskiner, drikkedunke, samt andet unikt træningstilbehør som du ikke kan undvære.

Digital skridttæller med klips - Træningsudstyr - 1 Digital skridttæller med klips - Træningsudstyr - 1
Pandebånd med højtalere - Bluetooth højtalere - 1 Pandebånd med højtalere - Bluetooth højtalere - 1

Pandebånd med højtalere

Pris 129,00 kr.
Push ups board til armbøjninger - Træningsudstyr - 1 Push ups board til armbøjninger - Træningsudstyr - 1
 • -120,00 kr.

Push ups board til armbøjninger

Pris 279,00 kr. Normalpris 399,00 kr. -120,00 kr.
Rygstrækker – hjælper på rygsmerter - Træningsudstyr - 1 Rygstrækker – hjælper på rygsmerter - Træningsudstyr - 1
LED lysbånd til sko - rødt lys, 1 stk - Elektronik - 1 LED lysbånd til sko - rødt lys, 1 stk - Elektronik - 1
Quick-køl håndklæde - Wellness og pleje - 1 Quick-køl håndklæde - Wellness og pleje - 1
 • -5,00 kr.

Quick-køl håndklæde

Pris 44,00 kr. Normalpris 49,00 kr. -5,00 kr.
Træningselastikker – det ultimative sæt! - Wellness og pleje - 2 Træningselastikker – det ultimative sæt! - Wellness og pleje - 2
 • -150,00 kr.

Træningselastikker – det ultimative sæt!

Pris 99,00 kr. Normalpris 249,00 kr. -150,00 kr.
Sit-up fodholder til mavebøjninger - Træningsudstyr - 1 Sit-up fodholder til mavebøjninger - Træningsudstyr - 1
 • -29,00 kr.

Sit-up fodholder til mavebøjninger

Pris 70,00 kr. Normalpris 99,00 kr. -29,00 kr.
Drikkeflaske med kulfilter - Drikkedunke - 1 Drikkeflaske med kulfilter - Drikkedunke - 1

Drikkeflaske med kulfilter

Pris 69,00 kr.
Smart drikkedunk med kop - Flere farver - Alle gadgets - 1 Smart drikkedunk med kop - Flere farver - Alle gadgets - 1
Speed sjippetov med digital tæller | Speed rope - Træningsudstyr - 1 Speed sjippetov med digital tæller | Speed rope - Træningsudstyr - 1
Multifunktionel træningselastik med håndtag + træningsvejledning - Mors dags Gave - 1 Multifunktionel træningselastik med håndtag + træningsvejledning - Mors dags Gave - 1
EMS balle- og hoftetræning - 1 EMS balle- og hoftetræning - 1

EMS balle- og hoftetræning

Pris 179,00 kr.
Aktivitetsur - Wellness og pleje - 1 Aktivitetsur - Wellness og pleje - 1

Aktivitetsur

Pris 199,00 kr.
EMS muskelstimulator til mave, ben og arme - 1 EMS muskelstimulator til mave, ben og arme - 1
 • -110,00 kr.

EMS muskelstimulator til mave, ben og arme

Pris 99,00 kr. Normalpris 209,00 kr. -110,00 kr.
Elektrisk sjippetov med tæller - 1 Elektrisk sjippetov med tæller - 1
 • -50,00 kr.

Elektrisk sjippetov med tæller

Pris 249,00 kr. Normalpris 299,00 kr. -50,00 kr.
Genopladelig pandelampe med COB LED lys + XPE lys - Træningsudstyr - 1 Genopladelig pandelampe med COB LED lys + XPE lys - Træningsudstyr - 1
Roterende fitness disk med træningselastikker - Wellness og pleje - 1 Roterende fitness disk med træningselastikker - Wellness og pleje - 1
Trænings elastikker med bælte – få baller af stål - Wellness og pleje - 2 Trænings elastikker med bælte – få baller af stål - Wellness og pleje - 2
Til det perfekte sving - Alle gadgets - 1 Til det perfekte sving - Alle gadgets - 1

Til det perfekte sving

Pris 59,00 kr.
MM - Picco Massage Pistol - 1 MM - Picco Massage Pistol - 1

MM - Picco Massagepistol

Pris 299,00 kr.
lable
lable
Vandtætte trådløse høretelefoner - 1 Vandtætte trådløse høretelefoner - 1
 • -100,00 kr.

Vandtætte trådløse høretelefoner

Pris 299,00 kr. Normalpris 399,00 kr. -100,00 kr.

 

Hjemmetræning fik sit helt store gennembrud under corona epidemien. De mange nedlukninger gjorde at fitnesscentre måtte lukke og vi derfor blev nød til at træne hjemme eller ude i naturen. For mange var det utrolig svært og det blev nødvendigt at tænke kreativt. Flere fandt i stedet lykken ved løbeture, vandreture i naturen, samt hjemmetræning.

Salget af træningstilbehør eksploderede og flere fandt ud  af hvor dejligt hjemmetræning egentlig var.

Derfor har vi sat ekstra fokus på at finde flere forskellige slags træningsudstyr, så du kan være sikker på at kunne finde træningsudstyr der matcher lige netop dine behov.

Stort udvalg af træningselastikker

Træningselastikker eller resistance bands, som det også bliver kaldt, er især noget vi danskere har taget til os. Grunden til det må så absolut være at det er træningsudstyr der ikke fylder særlig meget, samtidig med at det er træningsudstyr med flere træningsmuligheder.

Du kan selv bestemme intensiviteten på din træning og de fleste elastik træningssæts kommer med flere elastikker så du virkelig kan give den gas. Du kan få bygget muskler op på utrolig kort tid og du kan fokusere på flere forskellige områder af din krop. Elastikkerne fylder ikke særlig meget når de skal pakkes sammen efter brug.

Elastikker kan bruges af både mænd og kvinder og man skal ikke undervurdere hvor fantastiske træningselastikker er, for det kan virkelig give dig en ualmindelig god træning af hele din krop.

Der findes ualmindelig mange videoer på blandt andet youtube med træningsprogrammer der viser dig hvordan du kan bruge de mange elastikker. Det er utrolig hårdt og sjovt og helt klart anbefalingsværdigt.

Træningselastikker finder du i flere afskygninger på vores side. Der er træningsdisks med elastikker, samt flere forskellige nyttige elastikudgaver som du med sikkerhed vil kunne have stor fornøjelse af.

Det bedste træningsudstyr

Har du fået mod på at anskaffe dig træningsudstyr men mangler inspiration til hvad du skal vælge, er vi sikker på at du kan få stort fornøjelse af vores fitness kategori. Vi sælger ikke kun gadgets med henblik på at det skal være sjovt for en stund, det er vigtigt for os at det du bestiller hos os er noget du vil kunne få glæde af i lang tid. Du kan derfor være sikker på at kvaliteten på vores træningsudstyr er i topklasse!

Hver trænings-gadget på vores side har en meget detaljeret beskrivelse. På den måde vil du hurtigt kunne finde ud af om det er noget for dig. Det giver dig også mulighed for at vide helt nøjagtigt hvad du kan forvente. Det meste af træningsudstyret i denne kategori kan bruges på flere forskellige måder, så du kan få forbrændt fedt, få bygget muskelmasse op og komme i bedre form.

Mange danskere har udtalt at de har fundet en vis glæde ved hjemmetræning og det uden tvivl har været noget de har undervurderet. Det er derfor noget de vil forsætte med i fremtiden. Hvis du er af samme mening, så vil det helt sikkert være en god idé at anskaffe dig et par af vores unikke træningsmaskiner og træningstilbehør som du finder i denne kategori.

arrow_upward