Stort udvalg af drikkedunke

Er du på udkig efter en god drikkedunk er du kommet til det rette sted. I denne kategori finder du et bredt udvalg af gode drikkedunke til formidable priser.

Drikkedunke og drikkeflasker bliver flittigt brugt at både børn og voksne. Der er selvfølgelig stor forskel på hvordan drikkedunkene ser ud og hvilke krav der er til en drikkedunk i forhold til om det er til en voksen eller til et barn.

God kopholder til cyklen eller barnevogn - Drikkedunke - 1 God kopholder til cyklen eller barnevogn - Drikkedunke - 1
Drikkeflaske med frugtbeholder - Flere farver - Drikkedunke - 1 Drikkeflaske med frugtbeholder - Flere farver - Drikkedunke - 1
Madkasse med drikkedunk - Drikkedunke - 1 Madkasse med drikkedunk - Drikkedunke - 1
 • -60,00 kr.

Madkasse med drikkedunk

Pris 29,00 kr. Normalpris 89,00 kr. -60,00 kr.
Drikkeflaske med kulfilter - Drikkedunke - 1 Drikkeflaske med kulfilter - Drikkedunke - 1

Drikkeflaske med kulfilter

Pris 69,00 kr.
Smart drikkedunk med kop - Flere farver - Alle gadgets - 1 Smart drikkedunk med kop - Flere farver - Alle gadgets - 1
Ekstra kulfilter til drikkeflaske - Drikkedunke - 1 Ekstra kulfilter til drikkeflaske - Drikkedunke - 1
FC Barcelona Aluminium Vandflaske - 750 ml - 1 FC Barcelona Aluminium Vandflaske - 750 ml - 1
Liverpool FC termoflaske - 500 ml - 1 Liverpool FC termoflaske - 500 ml - 1
 • Ny
Arsenal aluminium vandflaske - Fade - 750 ml - 1 Arsenal aluminium vandflaske - Fade - 750 ml - 1
 • Ny
Chelsea aluminium vandflaske - Fade - 750 ml - 1 Chelsea aluminium vandflaske - Fade - 750 ml - 1
 • -10,00 kr.
 • Ny

Chelsea aluminium vandflaske - Fade - 750 ml

Pris 139,00 kr. Normalpris 149,00 kr. -10,00 kr.
lable
lable
Vandflaske med filter til frugt - Drikkedunke - 1 Vandflaske med filter til frugt - Drikkedunke - 1

Drikkedunke til både voksne og børn

Børn behøver måske ikke de største drikkedunke, men i stedet en mindre dunk der kan holde vandet koldt og lækkert. Sammenfoldlige drikkedunke er et kæmpe hit hos børn. Alene af den grund, at når barnet har drukket alt vandet i flasken, kan de folde drikkedunken sammen, så den intet fylder i tasken. Da børn allerede har mange bøger at slæbe på i forvejen, er det perfekt med en drikkedunk der ikke fylder særlig meget.

Voksne har selvfølgelig andre krav til deres drikkedunk. Det er nødvendigvis ikke nok med en lille dunk, hvis du skal kunne klare dig igennem en hel dag.

Det kan selvfølgelig også være at du skal bruge en god drikkedunk til et specifikt formål.

Drikkedunke til alle situationer

Er du selv på udkig efter en drikkedunk, så er det vigtigt du tænker på hvilken situation du skal drikkedunken i.

Er du f.eks. på udkig efter en drikkedunk der skal kunne holde vandet koldt hele dagen, så du hele tiden kan få noget dejligt koldt at drikke. Eller skal det derimod være en flaske med plads til større mængder vand til når du skal på en lang tur, så er det selvfølgelig ikke alle drikkedunke der er perfekte for dig.

Det kan også være at du er på udkig efter en speciel flaske der skal hjælpe dig med at få drukket mere i løbet af dagen. En flaske med frugtfilter er perfekt, da du kan tilsætte dit vand naturlig smag og på den måde få mere lyst til at drikke vand.

Er du vild efter smoothies er det en drikkedunk med et stort hul du skal kigge efter. Det er nemlig bedst, så du kan få alle frugtstykker og lign. med ud, når du tager en tår.

Drikkedunke til fitness

Et af de steder hvor vi drikker mest væske er når vi træner. Kroppen kommer hurtigt i væskeunderskud når du træner hårdt. Tørsten melder sig derfor hurtigt og det er derfor dejligt at have koldt vand indenfor rækkevidde.

Du vil kunne finde mange lækre drikkedunke her på siden der er perfekt til lige netop det formål.

Drikkeflasker der renser dit vand

Vi er heldige med at vi bor i et land hvor vi bare kan gå ud og tænde hanen og så kommer der frisk vand ud. Men lige meget hvad, så vil der altid være små partikler og bakterier i vandet vi får.

Er det en skræmmende tanke for dig? Så vil det glæde dig at vide at du her hos DinGadget.dk kan finde flasker med kulfiltre, der renser dit vand og dermed udelukkende giver dig rent og lækkert vand.

Det er selvfølgelig muligt at købe ekstra kulfiltre med til flaskerne.

Store drikkedunke

Hvis du gerne vil have ekstra vand med på løbe- eller cykelturen, kan det være en fordel at gå efter en af de lidt større drikkedunke. De mest normale flasker kan indeholde ca 600 ml vand, hvorimod vores store drikkedunke kan indeholde op til 1000ml. Altså er der næsten dobbelt så meget vand i en af vores store drikkedunke, som der er i de mere normale drikkeflasker.

Som du kan se er der rigeligt med drikkedunke og drikkeflasker du kan vælge imellem. Så slå løs og find din nye drikkedunk allerede i dag!

arrow_upward