Kategori: Fødselsdagsgave til mor

Fødselsdagsgave til mor

Mors fødselsdag er den perfekte dag til at vise din mor, hvor meget hun betyder for dig, takke hende for alt, hvad hun gør for dig, fortælle, at du elsker hende og hvor meget du holder af hende og påskønner at have hende i dit liv. Her hos DinGadget finder du et bredt udvalg af sjove og opfindsomme gaver til din Mor, men også gaver til selvforkælelse og hygge. Her er noget i alle prisklasser, så vi er sikre på, at du også kan finde en gave og glæde din MOR med her hos os.

Personlig pleje
Hvis Mor kommer træt hjem fra arbejde og lige trænger til at sidde og slappe lidt af med benene oppe inden I skal lave aftensmad, så vil hun nyde at få en god gang hovedbundsmassage med denne Massagebørste til hovedbund.

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)
Elektrisk rengøringsbørste/skrubbemaskine Elektrisk rengøringsbørste/skrubbemaskine
Rose lanterne med LED lys Rose lanterne med LED lys

Rose lanterne med LED lys

Pris 149,00 kr.
Hjerte storm glass vejrstation Hjerte storm glass vejrstation
Pincet med lys Pincet med lys

Pincet med lys

Pris 39,00 kr.
Massagepude med varme til nakken Massagepude med varme til nakken
Fodmassage til lindring af ømme fødder Fodmassage til lindring af ømme fødder
  • Ny
3D Rose lampe 3D Rose lampe
  • -70,00 kr.

3D Rose lampe

Pris 79,00 kr. Normalpris 149,00 kr. -70,00 kr.
3D hjerte lampe 3D hjerte lampe

3D hjerte lampe

Pris 149,00 kr.
Aktivitetsur Aktivitetsur

Aktivitetsur

Pris 199,00 kr.
Beauty  nail  neglepolerer Beauty  nail  neglepolerer

Beauty nail neglepolerer

Pris 89,00 kr.

En anden gave som vil blive et hit hos din mor er en Ansigtshår trimmer eller en Epilator tilhårfjerning i ansigt. Så kan MOR så let som ingenting fjerne uønsket hårvækst i ansigtet. Bådehårtrimmeren og epilatoren er på størrelse med en læbestift, så de er nem og diskret at have med itasken også.

En velplejet hud er enhver kvindes drøm.

Her kan en Ansigtsbørste – rensende børste medmassage hjælpe mor. Børsten har flere forskellige børstehårs længder der har flere formål. Delange fine børstehår er f.eks. rigtig gode at bruge under øjnene. De børstehår der er mere tykke idet er perfekt til T-zonen hvor det ofte kræver en mere dybdegående rensning.Skal neglene have den helt store tur, så har vi dette Pedicure sæt med 14 dele. Her er alt hvadMor skal bruge til at få flotte negle både på hænder og fødder. Der er intet bedre end bløde ogvelplejet hænder og fødder som bare ser fantastiske ud.Hvis lokkerne skal sættes, så er dette Trådløs glattejern uundværligt. Det er nemt at have med pårejser, men egner sig også godt til brug i hjemmet. Det er så dejligt at slippe for ledningen, somofte er i vejen, når man bruger glatjern. Og har du glattejernet med på rejse, kan du også bruge dettil at oplade din mobiltelefon med.

Ønsker Mor sig flotte og skinnende tænder er denne Elektrisk tandrenser og poleringsmaskinelige sagen. Med denne skønne tandrenser kan Mor få en dybdegående rengøring af dine tænder.Tandrenseren/poleringsmaskinen fjerner plak og efterlader tænderne rene og flotte.Når Mor skal have den daglige hudpleje er det skønt at have et ordentligt spejl. Her kan 4-i-1sminkespejl med forstørrelseszoner og lys være en ide. Her får Mor et super smart bordspejlmed flere forskellige forstørrelses områder, så hun har mulighed for at have det fulde overblik oversin Make up. Spejlets indbyggede lysdioder giver et dejlig behageligt lys.

Wellness

Gaven der virkelig kan give velvære til din Mor er denne Shiatsu Pro massager 24W –massagepude. Massagepuden er multifunktionel og kan anvendes flere steder på kroppen somfor eksempel nakken, midt på ryggen, lænden og benene. Pudens infrarøde varme og cirkulærebevægelser har en gavnlig effekt på kroppens ømme områder. Er din Mor typen, der har svært vedat sidde stille i længere tid ad gangen er dette Elektromagnetisk nakkemassage apparat – tilnakke og ryg måske mere hende. Når du bruger nakkemassage apparatet er du ikke tvunget til atskulle sidde stille i sofaen eller i en stol. Du kan sagtens gå rundt, køre bil eller sidde på kontoret,når du bruger det. Med lav frekvens puls samt magnetisk effekt giver dette apparat en fantastiskbehandling af nakken. Massage apparatet er designet til at kunne sidde så tæt ind til nakken somoverhovedet muligt så det rigtig kan arbejde med nakken.Skal det være rigtig luksus er denne Full body massagemåtte – 20W lige det der skal til. Måttenkan bruges i sofaen på gulvet og i sengen. Den kan derudover bruges liggende eller siddende – altefter, hvad der føles behageligt. Måtten giver en dybdegående vibrerende massage og koncentreresig især om nakke ryg læn og ben. Har din Mor en stresset hverdag er denne Akupressurmåtte med pude nok lige gaven der passer. De små nåle rammer mange punkter i kroppen, som erforbundet med områder, hvor man kan have ondt eller døje med anden form for ubehag som f.eks.hovedpine eller stress. Nålene rammer også steder, der frigiver et stof der får dig til at virke mereafslappet samt giver dig en mental ro. Til trætte og ømme fødder kan Mor få gavn af denneSammenfoldelig Fodspa med massage. De varme bobler føles fantastisk mod huden. Spaetholder vandet varmt med en temperatur på 40-45 grader. Så kan Mor hvile og nyde enkvalitetsstund med dig selv sig, imens fodspaet forkæler hendes trætte fødder.

Køkkenudstyr

Er din mor typen, der hygger sig i et køkken, kan en Mini donut maskine være en oplagt gaveide.For her får Mor en maskine der kan lave de lækreste mini donuts. Maskinen er utrolig nem atbruge og det er en lækker måde at lave lækre desserter på og hvem elsker ikke donuts. En andenoplagt mulighed er et Vaffeljern med smiley motiv. Denne fine vaffelmaskine giver Mor mulighedfor at imponere med fantastiske vafler med skønne smiley motiver. Der er intet hyggeligere endduften af vafler der bliver lavet. Her kan en Dej dispenser med kogebog være et utroligt godthjælpemiddel. Med en dispenser er det ekstra nemt at håndterer dej til muffins, pandekager,donuts og lignende. Med et enkelt klem på dej dispenserens håndtag kan man selv bestemmehvor meget dej, der skal komme ud. Der er måler på dej dispenserens kande, så man kan holdeøje med, om portionerne er lige store. Hvis din Mor elsker at imponere familie og venner er enCandyfloss Maskine lige sagen. Så kan din Mor på få minutter lave en enkelt spiseskefuld sukkerom til den lækreste candyfloss. Eller hvis hun elsker chokolade, så er en Chokoladefontæne enoplagt gaveide. Fontænen er perfekt til hyggeaftener med kæresten til pigeaftener med veninderneog til andre festlige sammenkomster. Men man må altså også gerne tænde den hvis man bare ersig selv og trænger til forkælelse. 

Hjemlig hygge

Holder din mor af hjemlig hygge så er et Snug Rug Deluxe lige sagen. Det er et tæppe medærmer og lommer til hygge i stuen og til kolde tider. Det er et 'must have' for enhver som elsker athygge og så kan man jo smart lige bruge lommerne til enten at opbevare snacks ellerfjernbetjeningen. Når der skal hygges er en Kopholder til Sofa et ”must have”. Den er fremstillet iblødt silikone så mor kan have en varm kop chokolade eller kaffe stående på armlænet. En andengod ide, når der skal hygges er Røde hjemmesko - opvarmes i mikrobølgeovnen. Med dissebløde og komfortable hjemme-futter kan din mor få varmet fødderne op på ingen tid. Der siddernemlig en pose med hørfrø i hver hjemmesko der kan varmes op i mikrobølgeovnen og du erdermed garanteret varme til dine fødder. Til hygge hører også en god bog og her kan din mor fågod fornøjelse af en læsepude med armlæn. Denne unikke afslapningspude er fremstillet medhenblik på at man kan sidde mere behageligt, når man læser, ser film eller sidder med sin iPad.Puden kan bruges i sofaen i sengen eller i din stol. Den støtter ryggen så man får en behageligsiddestilling. Prikken over i’et er et par Trådløst stereo earbuds UiiSii TWS60, som er et Højkvalitets headset, der kan konkurrere med selv de dyreste mærker på markedet. Man får i alt 20timers spilletid og der medfølger et etui med digitalt display der viser batteriniveauet. Så kan dinmor både høre musik og lydbøger, når hun har en hyggestund for sig selv. Så mangler din morbare en Massagepistol i sort - Muscle gun til at løsne op for infiltrationer og ømme muskler.Massagepistolen mindsker ikke blot muskelømhed men øger også blodcirkulationen og fremmerrestitutionen så du har mulighed for at træne oftere.

Fitness- og hjemmetræning

Holder din Mor af at holde sig i form så kan denne Roterende fitness disk med træningselastikkervære en oplagt gave. Man stiller sig på disken, tager fat i elastikkerne og hiver sig selv fra side til side.Man kan lave mange forskellige øvelser på denne fine roterende disk, som giver dig en godhverdagstræning der styrker både din krop og dit sind. Der findes også en anden variant nemligTrænings elastikker med bælte, som er ideel til træning af baller. Måden dette bælte fungere på er at

der i hver side af bæltet sidder to elastikker med fodstropper, hvor man kan sætte dine fødder i. Bæltetsættes rundt om maven og fødderne i hver strop og så kan man begynde de mange fantastiskeøvelser, som man kan udføre med lige netop dette smarte træningsbælte. Under en træning, hvorpulsen kommer op, melder tørsten sig ret hurtigt og her kan det være dejligt med en Drikkeflaske medkulfilter. Her får man en Smart drikkedunk med kulfilter indsats der filtrerer drikkevandet. Med andreord opnår du altså renere vand når det bliver filtreret gennem kul. Kulfilteret holder til ca 300opfyldninger af din drikkeflaske. Efter en gang træning kan dette Quick-køl håndklæde være til storglæde. Man hælder vand på håndklædet og vrider det op, hvorefter man straks mærker håndklædetskølende effekt. Håndklædet køler ca. 20 grader under stuetemperatur. For størst effekt bør mananvende håndklædet på panden, halsen eller sætte håndklædet rundt om hovedet.

Gaven til husmoren

Er din Mor også husmor så er her et godt bud på en gave, som hun med garanti vil få stor glæde afnemlig en Elektrisk fnugfjerner – genopladelig. Det er en super smart fnugfjerner, der fjerner fnullerfra dit tøj uden at beskadige det. Udover at bruge fnugfjerneren til tøj kan man også bruge den til dinestof møbler. En anden gave, som vil kunne spare en husmor for tid er denne Mini magnetiskvinduespudser. Her kan man få pudset vinduer på BEGGE sider på én gang! Velegnet til vinduer derhar en max tykkelse på 6mm. Er din Mor den miljøbeviste type så vil hun garanteret blive glad for enSæbedispenser til grydesvampe. Det er en praktisk sæbedispenser hvor man med et enkelt tryk kanfå sæbe på sin grydesvamp. Man kan selvfølgelig også bruge dispenseren til sin karklud elleropvaskebørste for at få den rette mængde sæbe og på den måde skåne miljøet. Er din mor hundeejer,vil hun elske denne Støvsugerbørste – fjerner hundehår. Støvsugerhovedet der opsamler alle detrælse hundehår. Støvsugerhovedet er fremstillet af silikone og har bløde pigge der får hunde/kattehårtil at løsne sig hurtigere fra de forskellige overflader. Da støvsuger samtidig suger får du langt flere håraf end ved en normal støvsugning. Velegnet til rør med følgende mål: 3 cm eller 4 cm.

arrow_upward