Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Gode fiskemagneter

3168 Visninger

Her er 7 gode fiskemagneter

Hvis du er på udkig efter pålidelige fiskemagneter som du med sikkerhed vil kunne få meget glæde, så er du landet det helt rigtige sted.

I dette blogindlæg kigger vi nemlig på 7 forskellige magneter og kigger på hvilke magneter du skal vælge hvis du er nybegynder, samt hvilket magneter du bør vælge hvis du er mere øvet.

De perfekte fiskemagneter til nybegynderen

Er du interesseret i magnetfiskeri og ønsker du at se om det er en hobby for dig? Så har vi netop fundet to rigtige gode fiskemagneter der passer perfekt til nybegynderen. Når vi skriver at det er gode magneter til nybegyndere, betyder det ikke at magneterne ikke er gode. Tværtimod er det mere størrelsen samt trækkraft vi her taler om. For hvis du er nybegynder er det måske ikke nødvendigt med en fiskemagnet med en trækkraft på 2000 kg. Der er det fint at kunne starte ud med en magnet med mindre trækkraft.

Dobbeltsidet fiskemagnet

Den første magnet vi har fundet frem er en dobbeltsidet fiskemagnet med en trækkraft på 300 kg. Den er super effektiv, samtidig med at at den er nem at bruge. Det fede ved denne magnet er at det er en dobbeltsidet, hvilket betyder at du kan sætte to kroge fast på magneten, så du selv vælger hvordan du vil hejse din magnet ned. Du kan f.eks. vælge at bruge krogen i magnetens side, således at magneten kan komme ned og stå på siden på bunden af det sted du fisker. Det kan være en gode idé hvis der er meget søgræs, tang og lign. Der følger et reb med til alle magneter. De er utrolig slidstærke og fremstillet i super god kvalitet.Er du lidt mere modig, kan du ligeledes finde den dobbelsidet fiskemagnet der har en trækkraft på 600 kg. Det er ligeledes en SUPER god og effektiv magnet.
360 graders fiskemagnet - 640 kg

En anden god begynder magnet er denne fantastiske 360 graders fiskemagnet. Magneten er helt unik, fordi den er flere magnetiske flader at gøre godt med. Hvilket betyder at du vil kunne hurtigere vil kunne finde skjulte skatte på bunden af søen, fordi at alle flader på magneten er magnetisk.

Den er især god til søer, hvor det kan være svært at få magneten rundt imellem siv og søgræs. Derfor det rart at vide, at de steder du får magneten igennem, vil magneten gør sit absolut bedste for at finde de skjulte skatte.
Føler du dig allerede godt klædt på til at skulle magnetfiske, så kan du få en magnet der passer til den garvede magnetfisker. Denne magnet er ligeledes en 360 graders fiskemagnet. Denne model har dog en trækkraft på intet mindre end 1088 kg. Den er virkelig god og nem at bruge. Husk ALTID handsker når du skal fiske med magneter, det kan nive i hænderne hvis du får noget tungt på magneten. Magneten er nemmere at få land, hvis du har handsker på.
3 stærke fiskemagneter

Er du vant til at fiske med magneter og har du haft æren af at finde mange sjove ting, så har vi også her magneterne for dig, hvis du står og mangler en ny. Det også være at du er så vild med ideen om at magnetfiske at du ønsker at gå all in fra start af og derfor ønsker dig en super stærk magnet med stor trækkraft.

Vi har tre rigtig stærke magneter, hvor den ene har en trækkraft på 2000 kg! Det er HELT VILDT! Der er stor chance for at få meget større ting på krogen med en af disse stærke magneter.

Dobbeltsidet magnet- 1000 kgDobbeltsidet fiskemagnet - 1360 kgDEN ULTIMATIVE FISKEMAGNET! - 2000kg

Det er helt vildt så stor trækkraft denne magnet har. Magneten er virkelig toppen af poppen indenfor fiskemagneter. Super effektiv og god magnet. Søger du den bedste magnet, så har du fundet den her:

Det var alt for denne gang. Vi håber at du kunne bruge denne fantastiske guide til fiskemagneter. Vi har i hvert fald gjort os ekstra umage for at finde de bedste magneter kun til dig.

Tak fordi du læste med - og pøj pøj med magnetfiskeriet.

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward