Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Myggearmbånd til børn

2445 Visninger

Myggearmbånd til børn der virker

Hvis der er noget der kan ødelægge en hyggelig dag i haven eller ved en sø, så er det myg. Specielt børn kan være MEGET generet af stik fra de små irriterende dyr. Men der findes heldigvis en løsning på problemet, som hverken er dyr eller ildelugtende. Nemlig et myggearmbånd til børn.
Armbåndet er et farverigt elastisk armbånd med naturlige olier som myggen bestemt ikke bryder sig om. Da det er ene naturlige olier der er brugt til dette myggearmbånd, behøver man ikke være bange for kemikalier og giftige stoffer. Det er også derfor at dette myggearmbånd er så god en løsning til de små.

Og de flotte og friske farver, gør at langt de fleste børn synes det er super sjovt at løbe rundt med armbåndet. Og som tidligere nævnt, så er der ingen grimme lugte, der gør det ubehageligt at have armbåndet på.
Udformningen af myggearmbåndet gør at det er nemt at tilpasse til alle tykkelser af håndled. Hvis det skal sidde på et barm med små håndled, snor man bare armbåndet så det ligger dobbelt. Og armbåndet kan give sig så meget at det også passer fint til en voksen.

Hvor længe virker myggearmbåndet til børn så?

Et armbånd virker i op til 7 dage. Pakken indeholder 10 stk armbånd til kun kr. 99,- så der burde være til hele sommeren i en enkelt pakke. Selv om vi anbefaler at man kun benytter armbåndet i op til 7 dage, så har vi faktisk set at effekten kan virke i helt op til 300 timer. Men det er ikke noget vi kan garanterer. Du finder hurtigt ud af om effekten er ved at forsvinde fra armbåndet, da myggene så ville begynde at stikke igen. Så hvis du vil være helt sikker på at dine børn slipper for myggestik, så anbefaler vi at du bruger armbåndet i maks 7 dage.


Og så et lille fif!
Myggearmbåndet til børn, kan faktisk også bruges på barnevognen. Du snor blot armbåndet rundt om håndtaget på barnevognen, og vupti, så holder du myg væk fra din sovende guldklump.

Du bestiller myggearmbåndet til børn her: Myggearmbånd

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward