Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Drukspil med kopper

2044 Visninger

Drukspil med kopper - Vi giver dig den komplette liste

Hvad er sjovere end en aften med vennerne og et fedt drukspil til at sætte gang i festen. Men hvad findes der egentlig af drukspil, og hvilke er sjoves. 
Rigtig mange vil gerne skude festen i gang med et sjovt drukspil med kopper, og vi har derfor listet de sjoveste og mest gennemførte spil her under.

Drukspil med kopper til 2 eller flere personer

De fleste drukspil er beregnet til at man spiller 1 mod 1, og måske tager en turnering for at kunne kåre en endelig vinder. Men hvis man bare er en smule opfindsom, kan flere af spillene også spilles 2 mod 2 eller 3 mod 3.
Et af de mere populære drukspil med kopper er vores beer pong bord, hvor man nemt kan spille flere mod hinanden. Så har man også andre end sig selv at give skylden, hvis man skulle gå hen og tabe spillet.

De sjoveste drukspil med kopper:

Beer Pong spillemåtte m. bolde og glas 

Her har du en smart måtte der giver dig og dine venner mulighed for at kunne forvandle et almindeligt bord om til et Beer pong bord. En smart Beer Pong dug, samt beer pong bolde og glas. ALT du behøver til et sjovt Beer Pong spil.Shot Pong Mega Game:

shot%20pong.jpg
Som navnet også antyder, så spilles dette drukspil med shotglas. Det er det velkende BeerPong spil bare med små shot glas og en spilleplade, hvor de små glas kan placeres.
Spillet er et 1 mod 1 spilBeer Pong Bord:


Hvis man vil have det ultimative drukspil med kopper, er et Beer Pong spil man skal gå efter. Det bliver bare ikke federe.
Husk at medkøbe rigeligt med kopper til spillet, da det ikke er et ukendt fenomen at der bliver smadret en kop eller to i kampens hede.
1 mod 1 spil, men kan spilles af flere, hvis man skiftes til at kaste.Party Pong - 18 dele:


Her har du en virkelig underholdende udgave af beer pong. Nemlig Party pong, der består af flere forskellige slags glas. Så elsker du vin, så er der også mulighed for at du kan være med til at spille beer pong.


Hvis du mener vi mangler nogle sjove drukspil med kopper, hører vi gerne fra dig. Skriv gerne hvorfor du mener spillet skal være med på vores liste over de fedeste drukspil med kopper.
Så tager vi et kig på det, og ser om det er værdigt til listen. Og så har vi selv en undskyldning for at prøve et nyt spil af :)

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward