Er du influencer og vil teste nogle af vores produkter?

Kunne du tænke dig at arbejde sammen med os, og elsker du bare sjove gadgets og fede ting til hjemmet?
Vi vil rigtig gerne samarbejde med influencers, der har en oprigtig interesse for vores produkter, og ønsker at vise dem frem eller anmelde dem, mens de er i brug.

Test af Gadgets

Har du en blog, Youtube kanal, Instagram profil eller noget helt andet, og ønsker du at teste/anmelde nogle af vores gadgets, så tag kontakt til os, og fortæl lidt om hvorfor du ønsker at anmelde nogle af vores produkter (og hvilke produkter du har interesse i) og hvilke kanaler du vil præsenterer produkterne på.

Konkurrencer

Hvis du gerne vil afholde en konkurrence, er der også mulighed for at vi kunne være interesseret i at være behjælpelig med produkter til din konkurrence. Så tag kontakt til os, og fortæl lidt omkring din konkurrence, og hvilke produkter du mener der kunne være interessant at have med i din konkurrence.

Har du mange følgere? Bliv Brand ambassadør for DinGadget.dk

Hvis du har en kanal med mange aktive følgere, har du mulighed for at blive brand ambassadør for DinGadget. Det vil give dig nogle super lækre fordele, men vil også stille lidt krav til dig, omkring opslag, billeder osv.
Hvis du kunne tænke dig at høre mere om muligheden og fordelene ved at blive Brand ambassadør, så send os en besked, og fortæl lidt omkring dig selv og de online kanaler du har.

Du skal skrive til os hvis:

Du har en oprigtig interesse i vores produkter, og synes det kunne være sjovt at teste dem, og fortælle dine følgere om din oplevelse med at bruge produkterne. Vi hænger os ikke så meget i hvilken genre du henvender dig til, da vi har produkter inden for en bred vifte af genre.

arrow_upward