Sjove Gadgets til soveværelset

Det helt vildt at tænke på hvor mange timer man bruger i sit soveværelse. Derfor skal et soveværelse være et sted hvor du elsker at være. Med fantastiske og nyttige gadgets til soveværelset, kan du skabe din egen lille hule, hvor du har det allerbedst. Find smukke natlamper til sengebordet eller dejlige puder, der kan være ret så fantastisk til en formiddagslur. Hvad end du søger til dit soveværelse, så er vi sikker på at du kan finde det i udvalget nedenfor.

Der er 39 varer.

Viser 1-20 af 39 element(er)
Nøglefinder du kan fløjte efter - Mors dags Gave - 1 Nøglefinder du kan fløjte efter - Mors dags Gave - 1
 • -4,00 kr.

Nøglefinder du kan fløjte efter

Pris 35,00 kr. Normalpris 39,00 kr. -4,00 kr.
Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand - Fars dags Gaveidéer - 1 Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand - Fars dags Gaveidéer - 1
Storm Glass Large - Din Vejrstation - Fars dags Gaveidéer - 2 Storm Glass Large - Din Vejrstation - Fars dags Gaveidéer - 2
 • -110,00 kr.

Storm Glass Large - Din Vejrstation

Pris 179,00 kr. Normalpris 289,00 kr. -110,00 kr.
Skærmforstørrer til mobilen - Julegave til bedsteforældre - 1 Skærmforstørrer til mobilen - Julegave til bedsteforældre - 1
Digital vækkeur med indbygget projektor og radio - Soveværelse - 1 Digital vækkeur med indbygget projektor og radio - Soveværelse - 1
Læsepude med armlæn - Fødselsdagsgave til kæresten - 2 Læsepude med armlæn - Fødselsdagsgave til kæresten - 2

Læsepude med armlæn

Pris 259,00 kr.
Mr-Lamp vaeglampe Mr-Lamp vaeglampe

Mr. Lamp væglampe

Pris 199,00 kr.
Smart tøjfolder - Hjem og have - 1 Smart tøjfolder - Hjem og have - 1

Smart tøjfolder

Pris 89,00 kr.
Magnetisk Kosmos - Alle gadgets - 1 Magnetisk Kosmos - Alle gadgets - 1
 • -50,00 kr.

Magnetisk Kosmos

Pris 99,00 kr. Normalpris 149,00 kr. -50,00 kr.
Robotstøvsuger - Rovac 1000 - Mors dags Gave - 1 Robotstøvsuger - Rovac 1000 - Mors dags Gave - 1

Robotstøvsuger - Rovac 1000

Pris 199,00 kr.
Mini luftfugter med mulighed for aroma  mørk valnød - Julegave til bedsteforældre - 1 Mini luftfugter med mulighed for aroma  mørk valnød - Julegave til bedsteforældre - 1
Collage ramme til familiebilleder - Stue Gadgets - 1 Collage ramme til familiebilleder - Stue Gadgets - 1
 • -120,00 kr.

Collage ramme til familiebilleder

Pris 29,00 kr. Normalpris 149,00 kr. -120,00 kr.
G-Shape LED lampe med vilde funktioner - hvid - Lamper - 1 G-Shape LED lampe med vilde funktioner - hvid - Lamper - 1
 • -250,00 kr.

G-Shape LED lampe med vilde funktioner - hvid

Pris 499,00 kr. Normalpris 749,00 kr. -250,00 kr.
Mr. Lamp væglampe - mand på skateboard - Lamper - 1 Mr. Lamp væglampe - mand på skateboard - Lamper - 1
Mini projektor med HD opløsning - Alle gadgets - 1 Mini projektor med HD opløsning - Alle gadgets - 1
QI trådløs oplader – bambus - Teknik Gadgets - 1 QI trådløs oplader – bambus - Teknik Gadgets - 1
Mini diffuser med mulighed for aroma - honey pine look - Alle gadgets - 1 Mini diffuser med mulighed for aroma - honey pine look - Alle gadgets - 1
Mr. lamp - to der vipper - Lamper - 1 Mr. lamp - to der vipper - Lamper - 1

Mr. lamp - to der vipper

Pris 249,00 kr.
Mini luftfugter med mulighed for aroma  sort - Wellness og pleje - 1 Mini luftfugter med mulighed for aroma  sort - Wellness og pleje - 1
Sort LED vækkeur med trådløs oplader - Vækkeure - 1 Sort LED vækkeur med trådløs oplader - Vækkeure - 1

Smarte gadgets til soveværelset

Men, skal man egentlig ikke bare sove når man er i sit soveværelse?” kan du måske sidde og tænke - og jo det skal man da. Men du kan netop få sjove gadgets der kan give dig en bedre nattesøvn, samt gadgets der kan få dig til at slappe mere af.

Størstedelen af de gadgets du finder i denne soveværelses kategori er brugbare ting der er virkelig fantastiske.

Har vi vækket din nysgerrighed? Så lad os fortsætte.

Komfortable gadgets til dit soveværelse

Der findes altså ikke noget bedre end at gå i seng tidligere end normalt for at kunne krybe under dynen med en god bog eller en god podcast i ørerne. Det er derfor vi er ekstatiske for at skulle introducere dig for følgende produkt.

Super smart læsepude med armlæn, samt ryglæn – det lyder godt gør det ikke? Puden er fantastisk for dig der elsker at læse en god bog eller e-bog i din seng. Det kan også være at du har fjernsyn i soveværelset og bare gerne lige vil se et afsnit af din yndlingsserie. Lige meget hvad, så er en læsepude en fantastisk opfindelse til lige netop de formål.

Læsepuden giver din ryg god støtte, så du kommer til at sidde mere behageligt. Det er nemlig ikke altid lige nemt at ligge ned og læse en bog, slet ikke når bogen på mystisk vis falder ned i hovedet på dig, når du kommer til at blinke lidt for længe. Det har vi vidst alle prøvet.

Den komfortable læsepude er også rigtig god hvis du har rygproblemer. Puden er transportabel så du kan bruge puden i andre rum end lige soveværelset.

Er du nybagt mor og skal amme, så er puden også fantastisk, får du kommer til at sidde så behageligt da du kan hvile dine arme på armlænene.

Er du en frossenpind så har vi lige netop det du har brug for

Hvad siger du til et varmetæppe i blødt plys, det lyder super behageligt ikke sandt? Det er det også i den grad. Varmetæppet er elektronisk og du kan sætte den til kontakten og selv justerer hvor meget varme tæppet skal give. Det er virkelig en fantastisk opfindelse hvis du fryser ekstra meget i de kolde vintermåneder.

Fantastiske vækkeure – stå op med et smil

Der er ikke noget værre end lyden af et vækkeur om morgenen. Især ikke hvis man drømmer sødt og derfor ikke er særlig vild efter at stå op.

Men hvad nu hvis du kunne blive vækket på en god og behagelig måde? Hos DinGadget.dk finder du det populære Smart vækkeur med Wake-up ligt. På den måde kan du blive vækket ligeså stille og roligt med varmt lys fra dit vækkeur. Du kan vælge imellem syv forskellige farver lys og du kan også selv bestemme tonerne på vækkeuret.

Er du mere til et mere ”almindeligt” vækkeur så har vi også det. Eller det vil sige, vi har et par flotte vækkeure der både fungere som vækkeur, natlampe, samt trådløs opladning. Det er virkelig smart!

Alle vækkeure kommer i fantastisk kvalitet og er klar til at vække dig på en god og behagelig måde.

Afslutningsvis vil vi blot sige, tak fordi du kiggede forbi DinGadget, vi håber at du fandt noget i denne kategori som du kan bruge.

arrow_upward