🎅 Vi bytter efter jul 🎅 Du kan trygt bestille dine julegaver i dag. Vi bytter helt frem til d. 31/1 - 2022

Kategori: Natlamper

Natlamper er ganske uundværlige når man er en lille purk der har svært ved at sove i mørket. Ligeledes er natlamper en hyggelig ting som kan være med til at frembringe en god og hyggelig stemning i børneværelset. Her Hos DinGadget kan du finde et kæmpe udvalg af de sødeste, flotteste og hyggeligste natlamper der findes.

Natlamper til børneværelset

Natlamper er et kæmpe hit iblandt børn der bliver utrygge når mørket falder på. Lamperne skaber en tryghed som er ganske uundværlig for sådan en lille følsom sjæl.

Her på siden har vi fundet de mest fantastiske natlamper, så dig og dit barn har en masse fine lamper at vælge imellem. Vi har gjort ekstra meget ud af at finde lamper der også er søde når det lyst, så dit barn bliver ekstra glad for at have en natlampe til at stå på børneværelset.

Der er 22 varer.

Viser 1-22 af 22 element(er)
Måne Lampe - 18cm med fjernbetjening Måne Lampe - 18cm med fjernbetjening
 • -70,00 kr.

Måne Lampe - 18cm med fjernbetjening

Pris 229,00 kr. Normalpris 299,00 kr. -70,00 kr.
Gamer lys / Honeycomb touch lamper – 6 stk Gamer lys / Honeycomb touch lamper – 6 stk
 • -210,00 kr.

Gamer lys / Honeycomb touch lamper – 6 stk

Pris 589,00 kr. Normalpris 799,00 kr. -210,00 kr.
Fortryllende nattehimmel med motiver Fortryllende nattehimmel med motiver
 • -50,00 kr.

Fortryllende nattehimmel med motiver

Pris 119,00 kr. Normalpris 169,00 kr. -50,00 kr.
Regnbue lampe Regnbue lampe

Regnbue lampe

Pris 169,00 kr.
Regnbue lampe til børn Regnbue lampe til børn

Regnbue lampe til børn

Pris 99,00 kr.
Måne Lampe med fjernbetjening - 10 cm Måne Lampe med fjernbetjening - 10 cm
 • -80,00 kr.

Måne Lampe med fjernbetjening - 10 cm

Pris 119,00 kr. Normalpris 199,00 kr. -80,00 kr.
Fodbold 3D lampe Fodbold 3D lampe

Fodbold 3D lampe

Pris 149,00 kr.
RGB hjørnelampe 50 cm - Med fjernbetjening RGB hjørnelampe 50 cm - Med fjernbetjening
Dinosaur Led natlampe med farveskift Dinosaur Led natlampe med farveskift
Panda touch lampe - genopladelig Panda touch lampe - genopladelig
Minions 3D lampe Minions 3D lampe

Minions 3D lampe

Pris 149,00 kr.
Tetris lampe – lav din egen lampe Tetris lampe – lav din egen lampe
3D Minecraft lampe 3D Minecraft lampe

3D Minecraft lampe

Pris 149,00 kr.
Gurli gris 3D lampe Gurli gris 3D lampe

Gurli gris 3D lampe

Pris 149,00 kr.
Vækkeur med lys - Wake-Up Light Vækkeur med lys - Wake-Up Light
 • -70,00 kr.

Vækkeur med lys - Wake-Up Light

Pris 229,00 kr. Normalpris 299,00 kr. -70,00 kr.
Innovativ 4-i-1 lanterne Innovativ 4-i-1 lanterne

Innovativ 4-i-1 lanterne

Pris 260,00 kr.
3D Guitar lampe 3D Guitar lampe

3D Guitar lampe

Pris 149,00 kr.
3D natlampe til børn 3D natlampe til børn

3D natlampe til børn

Pris 149,00 kr.
3D traktor lampe 3D traktor lampe

3D traktor lampe

Pris 149,00 kr.
Rensdyr lampe Rensdyr lampe

Rensdyr lampe

Pris 199,00 kr.
Bordlampe med lyskæde Bordlampe med lyskæde

Bordlampe med lyskæde

Pris 149,00 kr.


3D uendeligheds lampe 3D uendeligheds lampe
 • Ny

3D uendeligheds lampe

Pris 499,00 kr.

Lamper skaber tryghed for dit barn

Mange børn oplever at være bange for mørket og det kan være et stort problem som kan skabe en konflikt inden sengetid. Det hverken sjovt for dig eller dit barn.

Intet barn bør gå i seng og være utryg, så det er vigtigt at finde hjælpemidler der kan give dit barn en rolig og god nattesøvn.

Natlamper har været en god redning for flere børn i mange år. Da vi var børn havde vi kun de små Disney lamper med Anders And eller Mickey Mouse motiver, som kunne sættes ind i en stikkontakt, så der kom et lille fint lys i et ellers mørkt børneværelse.

Dengang var udvalget ikke så stort, men i dag er der mere fokus på området og børn kan derfor vælge imellem en masse fine natlamper der kan være en kæmpe støtte om natten.

Her har du de bedste natlamper til børn

Vi ved hvor vigtig en god og tryg nattesøvn er for et barn. Derfor har vi som før nævnt gjort os ekstra umage med at finde de bedste og fineste natlamper der findes.

Som noget helt særligt kan vi tilbyde dig bamser med lys, som dit barn kan ligge og kramme, samtidig med at lampen/bamsen kaster et stjernebillede op på væggen. Denne slags lampe giver en dobbelt tryghed i form af en blød bamse der kan krammes, samt lys der holder det dunkle mørke væk.

Om dagen er denne bamse lampe også et kæmpe hit, for dit barn har muligheder for at kunne lege med bamsen og på den måde få en ny bedste ven der altid passer på dit barn.

Er dit barn i forvejen fascineret af lys, så er det stjernebillede som bamsen gengiver på væggen, utrolig hyggeligt at kigge på.

Vi kan også tilbyde dig og dit barn flotte månelamper, der ligeledes har et unikt lys og er fascinerende at kigge på.

De ultimative natlamper til børn i alle aldre

Der findes et hav af unikke natlamper og det kan tit være svært at finde ud af hvilke natlamper man skal vælge. Det kan være en rigtig god idé at du tager dit barn med på råd, så du er sikker på at finde en natlampe som dit barn vil kunne blive glad for.

Nogle af vores mest populære natlamper er regnbuelamperne. Regnbuelamperne kaster et flot lys ud i rummet der ligner en flot regnbue. Selve lampen lyser også, så det er på den måde en slags to-i-én lampe som dit barn kan have rigtig meget fornøjelse af.

Natlamper som denne er en fantasi-smækket lampe som gør at dit barn kan ligge og drømme sig væk til synet af en smuk regnbue. Mere fantastisk bliver det altså ikke.

3D lamper er gode natlamper fordi…

Vi har et hav af flotte 3D lamper og de findes derfor i flere forskellige udgaver. Lamperne er utrolig populære blandt børn der ikke er helt små, men stadig ønsker at der er lys på deres værelse når de skal sove.

3D lamperne er fantastiske fordi de skaber en 3D illusion der mest af alt får figuren på lampen til at se helt ægte og levende ud.

Kan dit barn lide Fortnite så bør du helt sikkert tage et kig på den smarte 3D Fortnite lampe der er at finde i vores sortiment. Fortnite lampen er et kæmpe hit og den er perfekt at have stående på skrivebordet når der bliver gamet Fortnite på computeren.

Vælg en natlampe med musik

Rolig musik har en beroligende virkning på mennesker og det kan derfor også være med til at give dit barn en bedre nattesøvn. Lydbøger til børn har også vist sig at have en god og beroligende effekt. Derfor har vi fundet den perfekte natlampe, der faktisk er en lavalampe med bluetooth-højtalere. Det er en super effektiv løsning for børn der døjer meget med uro inden sengetid.

Lyset fra lavalampen gør dit barn tryg, samtidig med at glimmeret i lavalampen utrolig beroligende at kigge ind i. Prikken over i’et er at der er mulighed for at dit barn kan høre musik eller lydbog inden sengetid. Det er en alletiders løsning.

Er du i tvivl om hvilken natlampe du skal vælge til dit barn, er du velkommen til at kontakte os, så skal vi prøve at vejlede dig så godt som muligt.

Ps. Største delen af vores lamper har LED-lys hvilket både er energibesparende, samt en løsning der gør at lampen ikke bliver varm og overopheder.

arrow_upward