Sjove gaver og gadgets til alle højtider

Højtid betyder oprindeligt ophøjet, hellig tid. Ordet dækker over en religiøs festdag, som markeres ved at gå i kirke og/eller samles med sin familie og dem, som man har kær for at feste, eller fejre noget eksempelvis til jul, påske eller pinse. I Danmark fejrer vi særligt disse højtider:

Hjerteæske med roser og bamse - Valentinsdag - 1 Hjerteæske med roser og bamse - Valentinsdag - 1
Trææske med regnbuerose - Valentinsdag - 1 Trææske med regnbuerose - Valentinsdag - 1
  • -120,00 kr.

Trææske med regnbuerose

Pris 49,00 kr. Normalpris 169,00 kr. -120,00 kr.
Lille bamsebuket - Valentinsdag - 1 Lille bamsebuket - Valentinsdag - 1
  • -110,00 kr.

Lille bamsebuket

Pris 39,00 kr. Normalpris 149,00 kr. -110,00 kr.
Halloween dørpynt med heks og sløjfer - Halloween gadgets - 1 Halloween dørpynt med heks og sløjfer - Halloween gadgets - 1
Julesokker med sødt print - onesize - JuleGadgets - 1 Julesokker med sødt print - onesize - JuleGadgets - 1
Hjerteæske med roser og bamse - Valentinsdag - 1 Hjerteæske med roser og bamse - Valentinsdag - 1
Bløde hyggesokker til kolde fødder - onesize - 1 Bløde hyggesokker til kolde fødder - onesize - 1
Lille bamsebuket - Valentinsdag - 1 Lille bamsebuket - Valentinsdag - 1
  • -110,00 kr.

Lille bamsebuket

Pris 39,00 kr. Normalpris 149,00 kr. -110,00 kr.
Keramisk hjertekrus – 2 stk - Valentinsdag - 1 Keramisk hjertekrus – 2 stk - Valentinsdag - 1
Halloween hat med lys og bevægelige ører - Halloween gadgets - 1 Halloween hat med lys og bevægelige ører - Halloween gadgets - 1
Trææske med regnbuerose - Valentinsdag - 1 Trææske med regnbuerose - Valentinsdag - 1
  • -120,00 kr.

Trææske med regnbuerose

Pris 49,00 kr. Normalpris 169,00 kr. -120,00 kr.
Elektrisk juletog med togbane - JuleGadgets - 1 Elektrisk juletog med togbane - JuleGadgets - 1
Julesokker med sødt print - onesize - JuleGadgets - 1 Julesokker med sødt print - onesize - JuleGadgets - 1
Halloween krans med lys - Halloween gadgets - 1 Halloween krans med lys - Halloween gadgets - 1

Halloween krans med lys

Pris 169,00 kr.
Talende græskar med animerede ansigter - Halloween gadgets - 1 Talende græskar med animerede ansigter - Halloween gadgets - 1
Halloween dørpynt med heks og sløjfer - Halloween gadgets - 1 Halloween dørpynt med heks og sløjfer - Halloween gadgets - 1
Hue og halstørklæde med led-lys - JuleGadgets - 1 Hue og halstørklæde med led-lys - JuleGadgets - 1
Juledækkeserviet – Merry Christmas - JuleGadgets - 1 Juledækkeserviet – Merry Christmas - JuleGadgets - 1
Halloween troldmand med tern - 23 cm - Halloween gadgets - 1 Halloween troldmand med tern - 23 cm - Halloween gadgets - 1
Halloween pynt til døren - Halloween gadgets - 1 Halloween pynt til døren - Halloween gadgets - 1

Halloween krans til døren

Pris 159,00 kr.
XXL Hjerte folieballon - 1 XXL Hjerte folieballon - 1

XXL Hjerte folieballon

Pris 99,00 kr.
Kæmpe sutteflaske inkl. 30 små flasker - 1 Kæmpe sutteflaske inkl. 30 små flasker - 1
  • Ny

Her i Danmark har vi altid haft tradition for at fejre specielt julen og påsken, men med årene er der kommet flere og flere traditioner til. Vi har for eksempel taget traditioner fra USA til os som Valentinsdag og Halloween.

Vi har her i Danmark tradition for at male på hønseæg til Påske, vi dekorere en tønde med katte og anden udsmykning for at slå den fuldstændig i stykker til Fastelavn. Her klæder børnene sig også ud i sjove og festlige kostumer og går rund i byen fra dør til dør og rasler til Fastelavn. Til Jul tager vi et grantræ ind i stuen ude fra skoven, selv om det taber masser af nåle, så hører det sig til og er en del af at fejre Jul.

Vi synes her hos DinGadget.dk, at traditioner er noget, man skal holde fast i og fejre, derfor har vi selvfølgelig også et stort udvalg af sjove og funktionelle gadgets til de fleste danske højtider som for eksempel Jul, Valentinsdag, Fastelavn og mange flere.

Vi skifter løbende ud i vores sortiment, så vi altid kan tilbyde vores kunder nye og spændende produkter, som er nyttige, spændende eller sjove til årets forskellige højtider. Derfor er der masser af spændende inspiration at hente her på siden og du kan med fordel kigge her, når du mangler noget nyt at pynte op med, gaveideer eller en sjov gadgets, der kan sætte gang i humøret. 

Skal der være barnedåb
Mangler du en ide til en dåbsgave, så tag et kig i vores sortiment her på siden, så finder du med garanti en ting eller to, som kan gøre lykke, når den lille baby skal døbes. En sød bamse med lys, så den også kan fungere som natlampe, er en sød gaveide, ligesom den populære elefantpude til børn, der giver tryghed også til den lille baby. Vi har gaver i alle prislejer til både piger og drenge, der skal døbes.

Nyt julepynt og julegadgets
Trænger dit julepynt til at blive fornyet eller til at blive opgraderet med et par moderne og sjove ting så har vi selvfølgelig også noget at byde på her. Hvad enten det skal være en DIY pakkekalender, julesokker, så du ikke får kolde fødder juleaften eller Diamond painting julekort m.m. så findere du det her hos os på DinGadget.dk.

Valentinsdag – gaver til hende og ham
Vil du også gerne forkæle din kæreste med en lille ting på Valentinsdag, så kan du finde inspiration her til Valentins gaver. Vi kan tilbyde alt fra en søde og romantisk Bamsebuket til en Rose lanterne med LED lys

eller hvad med en romantisk Hjerte storm glas vejrstation. Der er gaveideer både til ham og hende, og der er masser af muligheder for at forkæle, den du elsker med en sød, smuk eller anderledes Valentins gave.


Pynt op med Halloween gadgets
I vores sortiment af gadgets til halloween finder du alt fra Trolli Pop Eye ball for eksempel til at putte i en velkomstdrink til diverse græskar udskæringssæt eller hvad med en candyfloss maskine, så kan du lave masser af spiseligt spindelsvæv til din Halloweenfest, det vil være et kæmpe hit hos både børn og voksne.


Fastelavn er mit navn…
Fastelavn er en festlig tradition for børn (ja voksne kan da også sagtens fejre fastelavn). Mange foreninger afholder fastelavnsfest for børn, hvor der arrangeres tøndeslagning og der er mulighed for at spise lækre fastelavnsboller. Vi kan selvfølgelig også byde på forskellige gadgets som masker, festlige kaninhatte med bevægelige ører og selvfølgelig sjove og realistiske dragter til enhver fastelavnsfest.

I dag er det din Fødselsdag hurra hurra hurra..
Vi må endelig ikke glemme fødselsdagen, når vi snakker højtider, og fødselsdag har vi jo heldigvis alle. Det er jo super dejligt at få gaver. Vi har et stort udvalg af smarte, sjove og anvendelige ting i vores sortiment, så der burde være både en fødselsdagsgave til mor, far, søster og bror og de fås i alle prisklasser.

Alt til Nytår finder du her
Nytårsaften er en aften mange glæder sig til at fejre med venner og/eller familie. Der er nok ingen anden helligdag, hvor det går ud på at drikke til man segner, samtidig med at man sætter sig mål for, hvor godt et menneske man skal være allerede dag 1 i det nye år. Det er hos mange en aften fyldt med traditioner. Man pynter lidt festligt og sjovt op, har måske anskaffet hatte, købt konfettirør og så er man klar til at byde det nye år velkommen med stil. Vi har et sort udvalg af tilbehør til at gøre din nytårsfest formidabel.

Skal der være Bryllup?
Jamen så skal der jo også købes en bryllupsgave. Skal det være noget nyt til Stuekøkken eller soveværelset eller måske noget til haven, ja så kan du finde det her i vores sortiment. Vi har også bamsebuketter og forgyldte roser, hvis du vil give en ting sammen med en pengegave. Måske er de nygifte lige flyttet i hus og mangler en grill og noget grill tilbehør til terrassen, så kan vi også klare det.

Fejring af Påsken
Skal du holde påskefrokost med familien får du sikkert brug for en æggekoger, for æg hører jo påsken til. Du vil måske også gerne gøre lidt ekstra ud af påskefrokosten ved at brygge dit eget øl, så kan du med fordel køb en Brewbarrel med tilbehør til brygning af 5 liter øl i forskellige smagsvarianter. Skal der være lidt underholdning kan det være en god ide at have forskellige familiespil og lignende, så tag et kig i vores sortiment for at finde nogle spil, der kan sætte fut i påskefejringen. 

arrow_upward