Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Sommerens bedste gadgets

1885 Visninger

Sommerens bedste Gadgets

Sommeren har for alvor fat i Danmark og det er skønt! Vi er dog en smule begrænset i vores muligheder her i corona tiden, så det er med at være opfindsom og finde på noget andet som dig og din familie kan lave.

Man kan selvfølgelig godt være heldig at kunne komme til stranden hvor der ikke er særlig mange mennesker i nærheden, men hvis det ikke er muligt er der også rig mulighed for vandpjask hjemme på egen grund.

Hos DinGadget.dk kan du finde en masse gadget der passer perfekt til vandsjov i haven. Vi har også en masse andre fine gadgets der kan give hele din familie en masse sjove sommerstunder.

 

Her har du de bedste sommer gadgets:


1) Hold myggene væk

mygarm.png

Myg er ikke lige det man forbinder med sjov, leg og vandkrig, men nu er det engang sådan at der jo er utrolig mange myg om sommeren, så med det rette tilbehør/udstyr kan du holde myggene på afstand og nyde din sommer endnu mere.

Hos os kan du finde intet mindre end to forskellige slags myggearmbånd og alle tre slags er lige anbefalelsesværdige. 
2) Badebassin

pool.png

Hvis du ikke har mulighed for at komme på stranden i år, så har istedet mulighed for at finde et fint badebassin her på siden. Vandleg skal der til og det er en god måde at opretholde en fornuftig temperatur på når solen virkelig får fat.


 

3) Badedyr

Har du alligevel mulighed for at kunne komme på stranden eller til en badesø i år, så har vi et hav af unikke badedyr, badebolde, baderinge og meget mere. Der er nok at finde her på vores side. Vi kan især tilbyde badedyr til store vandhunde, samt helt små vandhunde. Nedenfor kan du se et lille uddrag af hvad vi kan tilbyde dig.4) Sjove havespil

Som noget helt nyt har vi gjort os særlig umage med at udvælge havespil der kan give dig og din familie en masse sjove stunder. Stigegolf er et af de helt store hit, der giver en masse sjove stunder i haven. Tør du tage kampen op med venner og familie?5) Skateboards/penny boards

Elsker du at drøne afsted på skatebords eller bare generelt holder af at bevæge dig i det gode vejr, så bør du kaste blikket på denne smarte mini cruiser skateboard som er at finde i vores sortiment. Det er et super smart retro skateboard der er utrolig sjov at køre på. Det er derudover virkelig smart og har unikke farver.

 

6) Køletasker

Skal i på tur, så kan det være i skal have en god madpakke med. Med køletasker er du sikker på at dine madvare og drikke forbliver kolde i længere tid. Vi kan tilbyde dig to forskellige slags køletasker og du kan ligeledes bestille køleelementer med. Med en smart hank er køletaskerne transportable og nemme at have med på udflugt.7) Vin og øl køler

At få et dejlig glas vin der er frisk og kold eller en is kold øl, kan for mange være noget af det bedste man kan få om sommeren. Nedenfor kan du se smarte vinkølere og ølkølere der kan give dig en meget bedre vin og øl oplevelse.

Du vil kunne finde flere innovative opfindelser der uden tvivl er et must have. F.eks. kan vi tilbyde dig en ispand med indbygget højtaler og lys. Super smart til festlige sammenkomster og andre hyggestunder med familie og venner.


 

Her havde du så vores bud på 7 af de bedste sommer gadgets. Vi håber der er noget i udvalget der kan friste dig og så håber vi at du får en dejlig sommer med både familie og venner.

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward