Generelle oplysninger

Juridisk Firmanavn

Mica Nord ApS

Organisationsform

Anpartselskab

CVRnr

32788475

Fuld adresse

Kirkegade 3,

9460 Brovst.

E-mailadresse

Kontakt@dingadget.dk

Etableringsår

Mica Nord ApS etableret år: 2010. Dingadget.dk lanceret: 2017

 

Priser

Hos Dingadget.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer. Der tages desuden forbehold for fejl i kupon koder.

Hos DinGadget.dk tilbyder vi prisgaranti. Det betyder at hvis du finder samme produkt hos en anden forhandler til en lavere pris, matcher vi denne pris.
Produktet skal være 100% identisk, i samme farve/størrelse og være på dansk lager til omgående levering.
Prisgarantien gælder ikke for specille tilbud, såsom blackfriday, fødselsdagstilbud, restsalg og lignende.

Betaling

Dingadet.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Levering

Dingadet.dk tilstræber at afsende ordre indgået inden KL 16 samme hverdag, som ordren modtages.

Dingadet.dk levere med GLS, Fragten koster 39 uden omdeling og koster 49 kr. med omdeling.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.

Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen.

Du skal reklamere i ”rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.

Dingadet.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

 Bemærk at levetiden på forskellige dele er nogle gange mindre end reklamationsperioden, og derved ikke dækket, herunder modelervoks, slim, duftvæsker, candyfloss sukker, myggearmbånd, batterier osv.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til :

Mica Nord ApS

Kirkegade 3

9460 Brovst

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, vil dine penge blive tilbageført til det anvendte betalingskort ved købet.

 

 

 

Fortrydelsesret

Der gives 28 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

(Fra den 1 November hver år, forlænger vi returretten frem til 31 Januar året efter, så der er mulighed for at bytte julegaver)

Perioden regnes fra den dag;

-        Hvor du modtager ordren.

-        Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i een ordre, men leveres enkeltvis eller i flere omange.

-        Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

-        Den føste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om reglmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv erholde.

Inden 28 dage regnet fra modtagelsestidspunktet skal du give meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives pr. mail på Kontakt@dingadet.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Dette gælder også for ikke afhentede pakker i pakkeshop

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 

-        Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejne-mæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret og hvor forseglingen er brudt efer leveringen.

-        Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.

-        Varer hvor plomberingen er brudt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 28 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret (Medmindre det er juletid, læs længere oppe på siden). Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnereing er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidpunket for varens levering og til vi har modtaget den retur.

Vælger du at nægte modtagelse af din ordre, eller ikke får den afhentet i pakkeshoppen, vil der blive fratrukket DKK 59,- i det beløb der bliver returneret til din konto. Beløbet er til dækning af udgift for returforsendelse.

Returforsendelser skal sendes til vores lageradresse og ikke til en pakkeshop

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Vores lageradresse er:
DinGadget
Kirkegade 3
9460 Brovst

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standard levering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 28 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

1.      Oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Du accepterer, ved afgivelse af ovennævnte oplysninger, at vi kan kontakte dig pr. mail eller SMS med informationer om din ordre.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Alle data behandles iht. Persondataloven.

2.      Opbevaring

Personoplysningerne registreres hos DinGadget (Mica Nord ApS) og opbevares i 5 år, regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår hvor handlen er gennemført, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysningerne gemmes iht. Bogføringslovens § 10.

Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt på computer med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres løbende for  altid at kunne håndtere brugeroplysninger forsvarligt og iht. dine rettigheder som bruger. Der kan aldrig garanteres 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der kan være risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk - hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores håndtering af persondata-oplysninger kan blive nødvendige, hvorfor vi forbeholder os retten til at opdatere/ændre nærværende retningslinjer for håndtering af personoplysninger. Bliver dette aktuelt, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Ved omfattende ændringer gives synlig besked herom på websitet.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

 

 

3.      Hvem har adgang

Direktøren og Mica Nord ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Dingadget.dk er (Max Johansen, Direktør).

 

4.      Tredjemand

Oplysninger afgivet til Dingadgdet.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, med mindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning på området.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

5.      Anmeldersite

Vær opmærksom på flg.:

Såfremt websitet betjener sig af et anmeldersite, betragtes dette som videregivelse af oplysninger til tredjemand. Dette SKAL oplyses her og angivelse af HVEM oplysningerne VIDEREGIVES TIL.

 

6.      Indsigelse & indsigt

Som registreret hos Mica Nord ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringerne. Tillige har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om/på dig. Såfremt data er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Disse rettigheder har du iflg. Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til Mica Nord ApS via e-mail Kontakt@dingadget.dk.

 

7.      Klage

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Kontakt@dingadget.dk.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr. Dig. Klagen indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens $58, stk.1.

 

8.      Tvist

Enhver tvist mellem forretningen og kunden afgøres under dansk lovgivning.

 

9.      ODR

Pr. 15. februar 2016 får europæiske virksomheder og forbrugere en ny digital platform ODR. ODR skal gøre forbrugerklager over vare- og serviceydelser inden for EU lettere at håndtere.

ODR stå for Online Dispute Resolution (online-klageløsning).

For forbrugerne betyder dette, at de kan klage direkte til den europæiske virksomhed hvor der er handlet.

Formålet med ODR platformen er at binde en masse klageinstanser sammen. Forbruger og virksomhed kan være i direkte kontakt med hinanden.

Eksempelvis kan en dansk forbruger skrive sin klage på dansk direkte til f.eks. en italiensk virksomhed der er handlet med. Klagen maskinoversættes af EU’s egen oversættelsessoftware til italiensk og virksomheden modtager således klagen på deres modersmål.

 

EU’s OnlineDisputeResolution:

 

Er der noget galt med din ordre, eller lever den ikke op til dine forventninger, kontakt os da venligst, så vi sammen finder en tilfredsstillende løsning.

I henhold til loven skal vi henvise til flg. link - hvis ikke du ønsker at tale med os først;

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Cookies

En cookie er en lille data-fil, der placeres på din egen computers harddisk for at kunne genkende den. Det er ikke et program og kan ikke læse eller ødelægge data på din computer.

Det er kun det website, der har placeret cookie på din harddisk der kan læse cookiens indhold igen. Cookies kan ikke indeholde vira eller lignende der kan at gøre skade på din computer.

Læs evt. mere om Cookies på www.cookiecentral.com

På Dingadget.dk anvendes cookies udelukkende til det formål at optimere funktionaliteten på websitet, således din oplevelse som kunde kan  blive forbedret. En teknisk funktionalitet, der kan huske dine indstillinger.

Cookies kan slettes/blokeres http://minecookies.org/cookiehandtering

 

 

 

arrow_upward