Fødselsdagsgave til far

Skal far overraskes til sin fødselsdag med andet end de traditionelle gaver som sokker, slips og skjorter, så kig forbi DinGadgets.dk og få inspiration i  vores sortiment til mange forskellige fødselsdagsgaver, som vil kunne være ideel til din far.


Det er vigtigt med alle gaver man giver, at man gør sig umage. Tænk over hvilke fritidsinteresser din far har, og hvad kan han godt lide. De fleste mænd og fædre elsker god mad og et godt glas vin eller en god øl. De fleste fædre interesserer sig også for sport, enten fordi de selv dyrker en sport, eller fordi de nyder at se professionelle udøve en sport på topplan. Det viser stor kærlighed til din far at du har tænkt over, hvad der vil gøre ham rigtig glad, når du giver ham en fødselsdagsgave. Og hvad enten din far vil være ved det eller ikke, så er det dejligt at få en fødselsdagsgave som han virkelig kan have fornøjelse af.

Der er 225 varer.

Viser 1-20 af 225 element(er)
Lommeaskebæger - Alle gadgets - 1 Lommeaskebæger - Alle gadgets - 1

Lommeaskebæger

Pris 10,00 kr.
Smart bælte uden bæltespænde - Fars dags Gaveidéer - 1 Smart bælte uden bæltespænde - Fars dags Gaveidéer - 1
 • -40,00 kr.

Smart bælte uden bæltespænde

Pris 59,00 kr. Normalpris 99,00 kr. -40,00 kr.
Spikeball Pro Spil - Det professionelle Spikeball - Spikeball - 1 Spikeball Pro Spil - Det professionelle Spikeball - Spikeball - 1
 • -281,00 kr.

Spikeball Pro Spil - Det professionelle Spikeball

Pris 588,00 kr. Normalpris 869,00 kr. -281,00 kr.
Retro spillekonsol Nintendo NES style - Familiespil - 1 Retro spillekonsol Nintendo NES style - Familiespil - 1
 • -50,00 kr.

Retro spillekonsol Nintendo NES style

Pris 349,00 kr. Normalpris 399,00 kr. -50,00 kr.
Nøglefinder du kan fløjte efter - Mors dags Gave - 1 Nøglefinder du kan fløjte efter - Mors dags Gave - 1
 • -4,00 kr.

Nøglefinder du kan fløjte efter

Pris 35,00 kr. Normalpris 39,00 kr. -4,00 kr.
DIY Eksplosions æske til billeder - Julegave til kæresten - 1 DIY Eksplosions æske til billeder - Julegave til kæresten - 1
Boksebold til Skrivebordet - Fars dags Gaveidéer - 1 Boksebold til Skrivebordet - Fars dags Gaveidéer - 1
 • -130,00 kr.

Boksebold til Skrivebordet

Pris 119,00 kr. Normalpris 249,00 kr. -130,00 kr.
HDMI konverter - Fars dags Gaveidéer - 1 HDMI konverter - Fars dags Gaveidéer - 1

HDMI konverter

Pris 119,00 kr.
Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand - Fars dags Gaveidéer - 1 Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand - Fars dags Gaveidéer - 1
Krystal nøglering med logo og lys - Fars dags Gaveidéer - 1 Krystal nøglering med logo og lys - Fars dags Gaveidéer - 1
BBQ brændejern til kød - Fars dags Gaveidéer - 1 BBQ brændejern til kød - Fars dags Gaveidéer - 1
 • -10,00 kr.

BBQ brændejern til kød

Pris 129,00 kr. Normalpris 139,00 kr. -10,00 kr.
Overlevelsessæt i hardcase - Pro Survival - Camping og friluftsliv - 1 Overlevelsessæt i hardcase - Pro Survival - Camping og friluftsliv - 1
Guld Fidget Spinner - Alle gadgets - 1 Guld Fidget Spinner - Alle gadgets - 1
 • -80,00 kr.

Guld Fidget Spinner

Pris 19,00 kr. Normalpris 99,00 kr. -80,00 kr.
Automatisk kortblander - Fars dags Gaveidéer - 1 Automatisk kortblander - Fars dags Gaveidéer - 1
 • -10,00 kr.

Automatisk kortblander

Pris 79,00 kr. Normalpris 89,00 kr. -10,00 kr.
Grillmåtter non stick til grillen - 3 stk. - Fars dags Gaveidéer - 1 Grillmåtter non stick til grillen - 3 stk. - Fars dags Gaveidéer - 1
 • -30,00 kr.

Grillmåtter non stick til grillen - 3 stk.

Pris 49,00 kr. Normalpris 79,00 kr. -30,00 kr.
Køleskabsboks med lås - Fars dags Gaveidéer - 1 Køleskabsboks med lås - Fars dags Gaveidéer - 1
 • -25,00 kr.

Køleskabsboks med lås

Pris 94,00 kr. Normalpris 119,00 kr. -25,00 kr.
Storm Glass Large - Din Vejrstation - Fars dags Gaveidéer - 2 Storm Glass Large - Din Vejrstation - Fars dags Gaveidéer - 2
 • -110,00 kr.

Storm Glass Large - Din Vejrstation

Pris 179,00 kr. Normalpris 289,00 kr. -110,00 kr.
Mini klimaanlæg - Aircondition med LED - Hjem og have - 1 Mini klimaanlæg - Aircondition med LED - Hjem og have - 1
 • -180,00 kr.

Mini klimaanlæg - Aircondition med LED

Pris 119,00 kr. Normalpris 299,00 kr. -180,00 kr.
Dåseknuser med smart oplukker - Have og Grill - 1 Dåseknuser med smart oplukker - Have og Grill - 1
Magnetisk håndværker armbånd - Fars dags Gaveidéer - 1 Magnetisk håndværker armbånd - Fars dags Gaveidéer - 1

Fødselsdagsgaver til far, som elsker sport

Elsker din far sport, så findes der et hav af muligheder for at give ham en gave, som har tilknytning til diverse sportsgrene. Hvad enten Far elsker golf, fodbold, dart eller bowling så kan du finde et af disse spil i vores sortiment, som han kan øve sine færdigheder på derhjemme og få mange sjove time ud af både alene og sammen med resten af familien. Det kan også være at din far lige står og mangler et par trådløse høretelefoner til løbeturen eller et Fitness armbåndsur hvis han træner i fitness center eller cykler meget enten på Mountainbike eller på racercykel. Eller måske mangler han en vandflaske så han ikke går kold af væskemangel under træning. En god gaveide til en far som er sportsmand kan også være et Smart mini kamera, så han kan filme sine og holdets præstationer.

Gaven til far på fødselsdagen – når far er grill-master

De fleste fædre er familiens grill-master. Måske elsker din far at grille om sommeren, og han kan måske også finde på at tage grillen frem om vinteren for at kunne grille et stykke kød. Så er grilltilbehør og diverse grill-gadgets en oplagt gave til far. DinGadgets.dk har nemlig en masse smart grilltilbehør, som din far kan få stor glæde af, når han står ved grillen. Han har sikkert allerede en grill stående på terrassen, og hvis han ønsker sig en ny har vi dem i forskellige designs og prisklasser. Din far vil med garanti synes at grill-tjansen er endnu sjovere med noget smart tilbehør. En gave til far kan for eksempel være en kuffert fyldt med alt tilbehør, der gør det nemt at håndtere mad på grillen. Det kan også være en grill-starter til kullene. Ja, mulighederne er mange, hvis du kaster dig ud i en gave til far, der har med grill at gøre.

Fødselsdagsgaven til far som kan bruges på kontoret

Arbejder din far på et kontor, hvor han bruger en del tid, kan du give ham en gave til fødselsdagen, som han kan bruge på kontoret. Der findes mange gode ting, som passer til kontoret. Måske mangler han en diktafon eller trådløse høretelefoner, når han holder on-line møder. Skal der hygges lidt og indretningen gøres mindre formel, så findes der et hav af smarte lamper til en hyggelig indretning. Måske trænger din far ind i mellem til en lille pause, så kan han måske have gavn af nogle IQ-spil eller en gang nakkemassage. Skal aggressionerne have frit løb ind i mellem kan far have gavn af en boksebold, som kan stå på skrivebordet, så den er lige ved hånden, når behovet melder sig.

Gaver på fødselsdagen til far, der ikke ønsker sig noget

Er din far typen, som ikke rigtig ønsker sig noget i fødselsdagsgave, er det altid lidt af en udfordring at komme på en god gave til far. Hvis din far er manden, der har alt, er du nødt til at tænke på ting, som en far altid kan bruge. Her snakker vi selvfølgelig om et kaffekrus for eksempel et med teksten Super Dad. Måske kan din far godt lide en kold øl i ny og næ, men klager over, hvor meget de tomme dåser fylder i affaldscontaineren. Her kan det være en god gaveide til far med en dåseknuser. Går din far på jagt eller spiller han golf er en Laser Range Finder en ideel gave til ham, så kan han let som ingenting måle afstande. Den helt oplagte gave til far, som har alt, er et barskab. Her findes modeller som man også kan tage med udenfor, således at din far vil kunne få gavn af det både om sommeren og om vinteren. En vejstation er også altid en god fødselsdagside til far, så han for eksempel kan følge med i, om det bliver vejr til at tænde op i grillen.

Fødselsdags gave til far som er vin-elsker

Er din far typen, som elsker et godt glas vin er en oplagt gaveide til ham en sjov proptrækker eller en smart vinkøler. Vinelskere mener, at vin smager bedre af et lækkert vinglas, så det vil også være en god ide til en fødselsdagsgave til far. Samler din far ligefrem på vin kan en vinreol, som kan udbygges i takt med at samlingen vokser, også være en god ide at give i gave på fars fødselsdag.

Fars fødselsdag, når han er øl-entusiast

Går din far meget op øl, eller er han ligefrem samler, kan en god fødselsdags gave til ham være en øl-køler. En rigtig øl-kender kan godt lide, at en øl serveres med den rette mængde skum så er en øl-skummer måske noget for din far. Når en øl-entusiast skal servere øl for sine gæster, må det også godt være lidt stilfuldt. Her kan en dispenser være nyttig og noget som din far vil kunne få stor glæde af.

Fødselsdags gaven til far, der elsker at spille

Kan din far godt lide at spille spil både indendørs og udendørs, så findes der et hav af mulige fødselsdagsgaveideer til ham. Kan han lide at spille poker, så kunne du forære din far et sæt spillekort i guld. Det giver lige pokerspillet lidt ekstra stil. Er din far typen, som bruger laaang tid på toilettet kan han få god fornøjelse af toilet golf eller toilet dart. Er din far mere til brætspil har vi også et stort udvalg af disse, både til 2 spillere men også brætspil som hele familien kan være med til uanset deres alder.

Fødselsdagsgaven til far der elsker musik

Elsker din far at lytte til musik, når han skal slappe af, når han er i haven eller i værkstedet, eller når han skal ud at løbe eller cykle, så finder du et stort udvalg af trådløse høretelefoner og højtalere i alle størrelser og udformninger i vores sortiment. Nogle højtalere kan både bruges indendørs og udendørs så far for eksempel kan høre musik, nar han griller. Har din far en rockstjerne gemt i sig kan en trådløs Karaoke mikrofon være en god ide til en fødselsdagsgave til din far. Så kan han både øve sig for sig selv og give et lille nummer, når der er gæster på besøg.

10 ideer til fødselsdagsgaven til far

1. 24 Karat Guld kortspil – med Eksklusiv trææske
2. Trådløs Stereo Earbuds UiiSii TW560
3. Range Finder IMeter i Hvid og Sort
4. Ølkøler i rustfri stål
5. Grill sæt i kuffert
6. Storm glass – Din vejrstation
7. Powerbank med solceller 10000mAh
8. Boksebold til skrivebord
9. Jerrycan barskab Grøn
10. Kvalitets Bluetooth Højtaler - S207L

Vi håber, at du, ved at læse dette, har fået noget inspiration til en fødselsgave til din far. Ellers har vi her hos DinGadget.dk et bredt udvalg af spændende gadgets, som helt sikkert vil kunne glæde din far på fødselsdagen. Hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os – så skal vi gøre vores absolut bedste for at hjælpe dig.

Husk at selv om din far måske ikke altid viser det, så bliver han også rørt og taknemmelig for en gave og lidt opmærksomhed på sin fødselsdag.

arrow_upward