Fantastiske månelamper

Månelamper er blevet et kæmpe hit hos både voksne og børn. Derfor vil du i denne kategori, kunne finde en masse unikke månelamper i forskellige størrelser og farver.

Derfor er månelampen så fantastisk

Månelampen er utrolig unik alene af den grund at den er meget anderledes end andre lamper. Derudover er det en funktionel lampe, som du kan bruge i flere forskellige rum.
Du kan have månelampen til at stå fremme i stuen eller have lampen til at stå på dit natbord i soveværelset. Derudover er det oplagt at bruge lampen som natlampe til hjemmets mindste guldklumper.

Måne Lampe - 18cm Måne Lampe - 18cm
 • -170,00 kr.

Måne Lampe - 18cm med fjernbetjening

Pris 129,00 kr. Normalpris 299,00 kr. -170,00 kr.
Måne Lampe med fjernbetjening - 10 cm - Månelamper - 1 Måne Lampe med fjernbetjening - 10 cm - Månelamper - 1
 • -80,00 kr.

Måne Lampe med fjernbetjening - 10 cm

Pris 119,00 kr. Normalpris 199,00 kr. -80,00 kr.
3D natlampe til børn - 3D lamper - 1 3D natlampe til børn - 3D lamper - 1

3D natlampe til børn

Pris 149,00 kr.
lable
lable
Saturn Led lamp - 11 cm - Månelamper - 1 Saturn Led lamp - 11 cm - Månelamper - 1
 • -20,00 kr.

Saturn Led lamp - 11 cm

Pris 109,00 kr. Normalpris 129,00 kr. -20,00 kr.
lable
lable
Måne Lampe mange farver - 15cm - 1 Måne Lampe mange farver - 15cm - 1
 • -150,00 kr.

Måne Lampe mange farver - 15cm

Pris 149,00 kr. Normalpris 299,00 kr. -150,00 kr.

Selve designet er super unikt, månelampen er nemlig ikke kun pæn om aftenen når der er lys i lampen, den er også flot at have stående om dagen, især fordi at de fleste månelamper i vores sortiment står på et lille fin træstativ.

Månelamper i forskellige farver

Vi har som for nævnt en masse forskellige månelamper. Den klassiske månelampe der er hvid, kan lyse i tre forskellige nuancer: Helt hvidt lys, varm lys, samt meget varmt lys. På den måde har du mulighed for at kunne personliggøre dit hjem med en smuk månelampe.

Du kan også finde månelamper med et mere farverigt look. Du kan vælge imellem 16 forskellige farver. Farvespillet i månelampen gør at det mest af alt ligner en planet. Med lampen får du en fjernbetjening, hvor du kan indstille de farver du ønsker at lampen skal lyse med. Det er super underholdende og man kan bruge meget tid på at kigge på månelampens flotte farver.

Genopladelige månelamper

Månelamperne er så smarte at de kan genoplades, så du ikke behøver at have din lampe sat til et stik hele tiden. Når månelampens batteri er fuldt opladet kan lampen lyse i op til 8 aktive timer. Det gør at du kan have lampen stående steder hvor der ikke nødvendigvis er en stikkontakt i nærheden.

En månelampe bliver ladet op via et USB kabel. Så det er vigtigt du på forhånd har en USB oplader du kan sætte månelampens USB kabel i. Det er den samme slags USB opalder som bliver brugt til oplade smartphones med.

Du kan også vælge at sætte din månelampe til din computers USB port for at oplade din månelampe.

Det er super dejligt med en genopladelig lampe som ikke kræver batterier.

Den perfekte natlampe til børn

Udover at være en fin lampe man kan have stående i sin stue, egner månelampen sig også til at være natlampe. Har du et barn der er en smule bange for mørke, så er det netop en månelampe du bør investerer i. Månelampens behagelige lys gør at selvom lampen er tændt, generer lyset ikke dit barn. Månelampen giver samtidig nok lys til at ”holde” mørket væk.

Lampen kan tages op og dit barn kan derfor holde månen helt ind til sig, så hvis det bliver en tand for uhyggeligt på værelset, har dit barn månelampen til at trøste sig med.

Månelampen har LED pærer og den bliver derfor ikke varm at rører ved. Månelampen kan derfor heller ikke overophede eller på anden vis bryde i brand.

Månelamper til skarpe priser

Hos Dingadget.dk kan du finde månelamper til fantastiske priser. Så hold endelig øje med vores webshop hvis du ønsker at finde en god månelampe til en unik pris.

Vi har derudover en masse andre fine lamper hvis du skulle have interesse i at se flere lamper. Vi har især et bredt udvalg af fine natlamper til både voksne og børn.

arrow_upward