Julegaver til far

Der er her i Danmark tradition for at vi fejrer juleaften den 24. december.  Man samles med familien og spiser flæskesteg og/eller andesteg med tilbehør, som er den traditionelle julemad. Nogle spiser gås, det er alt efter, hvilke traditioner der er i den enkelte familie. Julen er nemlig en tid som er fyldt med traditioner. En anden tradition er at, hele familien danser omkring juletræet og synger julesange. Herefter skal der deles julegaver ud eller man er måske så heldig at Julemanden kommer forbi, med gaver. Denne julemand er i mange tilfælde Far. Han klæder sig troligt år efter år ud i den røde dragt med tilhørende hvidt kunstigt fuldskæg. Til stor glæde for børnene i familien. Derfor skal Far naturligvis også have en sjov, perfekt, tiltrængt eller særlig julegave denne aften.

Er du træt af at give din far sokker og slips i julegave, så kan du i stedet give ham en sjov og praktisk julegave fra DinGadgets.dk. Kig med her og få inspiration til den helt perfekte julegave til din far

Real Madrid 3D fodbold lampe - Alle gadgets - 1 Real Madrid 3D fodbold lampe - Alle gadgets - 1
  • -150,00 kr.

Real Madrid 3D fodbold lampe

Pris 149,00 kr. Normalpris 299,00 kr. -150,00 kr.
Manchester City 3D lampe - 3D lamper - 1 Manchester City 3D lampe - 3D lamper - 1
  • -150,00 kr.

Manchester City 3D lampe

Pris 149,00 kr. Normalpris 299,00 kr. -150,00 kr.
Chelsea 3D lampe - 3D lamper - 1 Chelsea 3D lampe - 3D lamper - 1
  • -150,00 kr.

Chelsea 3D lampe

Pris 149,00 kr. Normalpris 299,00 kr. -150,00 kr.
Whisky Smoker Kit - Gave idéer - 1 Whisky Smoker Kit - Gave idéer - 1
  • -91,00 kr.

Whisky Smoker Kit

Pris 178,00 kr. Normalpris 269,00 kr. -91,00 kr.
Fiskemagnet 360° graders 1088 kg - inkl. reb - Magnetfiskeri - 2 Fiskemagnet 360° graders 1088 kg - inkl. reb - Magnetfiskeri - 2
  • -450,00 kr.

Fiskemagnet 360° graders 1088 kg - inkl. reb

Pris 1.275,00 kr. Normalpris 1.725,00 kr. -450,00 kr.
Juventus 3D fodbold lampe - 3D lamper - 1 Juventus 3D fodbold lampe - 3D lamper - 1
  • -150,00 kr.

Juventus 3D fodbold lampe

Pris 149,00 kr. Normalpris 299,00 kr. -150,00 kr.
4-i-1 Næsehårstrimmer med ledning - Wellness og pleje - 1 4-i-1 Næsehårstrimmer med ledning - Wellness og pleje - 1
Dåsekøler - Verdens bedste far - blå - Fars dags Gaveidéer - 1 Dåsekøler - Verdens bedste far - blå - Fars dags Gaveidéer - 1
Kraftig LED COB Multilygte med karabinhage - Elektronik - 1 Kraftig LED COB Multilygte med karabinhage - Elektronik - 1
  • -30,00 kr.

Kraftig LED COB Multilygte med karabinhage

Pris 119,00 kr. Normalpris 149,00 kr. -30,00 kr.
Fars øl - Dåsekøler - Fars dags Gaveidéer - 1 Fars øl - Dåsekøler - Fars dags Gaveidéer - 1

Fars øl - Dåsekøler

Pris 59,00 kr.
3D Pinball maskine puslespil fra Rokr™ - 3D puslespil - 1 3D Pinball maskine puslespil fra Rokr™ - 3D puslespil - 1
  • -600,00 kr.

3D Pinball maskine puslespil fra Rokr™

Pris 1.279,00 kr. Normalpris 1.879,00 kr. -600,00 kr.
Liverpool F.C Nøglering - 1 Liverpool F.C Nøglering - 1
  • -30,00 kr.

Liverpool F.C Nøglering

Pris 69,00 kr. Normalpris 99,00 kr. -30,00 kr.
Nøgleringe med polet - Jeg elsker dig - 1 Nøgleringe med polet - Jeg elsker dig - 1
Verdens bedste far krus - Fars dags Gaveidéer - 2 Verdens bedste far krus - Fars dags Gaveidéer - 2

Verdens bedste far krus

Pris 59,00 kr.
Trådløs håndstøvsuger til bilen - 1 Trådløs håndstøvsuger til bilen - 1
Manchester United Nøglering - 1 Manchester United Nøglering - 1
Nøglering med polet - Fars nøgler - Fars dags Gaveidéer - 1 Nøglering med polet - Fars nøgler - Fars dags Gaveidéer - 1
Retro krus - Verdens bedste far - Fars dags Gaveidéer - 1 Retro krus - Verdens bedste far - Fars dags Gaveidéer - 1
Best Dad bambus strømper - Fars dags Gaveidéer - 1 Best Dad bambus strømper - Fars dags Gaveidéer - 1

Best Dad bambus strømper

Pris 69,00 kr.
Den bedste bonusfar krus - Fars dags Gaveidéer - 2 Den bedste bonusfar krus - Fars dags Gaveidéer - 2

Den bedste bonusfar krus

Pris 59,00 kr.
Mini barbermaskine - genopladelig - Wellness og pleje - 1 Mini barbermaskine - genopladelig - Wellness og pleje - 1
Keramikhjerte Verdens Bedste Far - Fars dags Gaveidéer - 1 Keramikhjerte Verdens Bedste Far - Fars dags Gaveidéer - 1
Arsenal F.C Nøglering - 1 Arsenal F.C Nøglering - 1

Arsenal F.C Nøglering

Pris 69,00 kr.
Superfar krus - den perfekte gave til far! - Fars dags Gaveidéer - 1 Superfar krus - den perfekte gave til far! - Fars dags Gaveidéer - 1
Chelsea F.C Nøglering - 1 Chelsea F.C Nøglering - 1

Chelsea F.C Nøglering

Pris 69,00 kr.
Tottenham Hotspur F.C Nøglering - 2 Tottenham Hotspur F.C Nøglering - 2
  • -30,00 kr.

Tottenham Hotspur F.C Nøglering

Pris 69,00 kr. Normalpris 99,00 kr. -30,00 kr.
Super dad nøglering med LED lys - Fars dags Gaveidéer - 1 Super dad nøglering med LED lys - Fars dags Gaveidéer - 1
Smart bæltetaske - Grå - 1 Smart bæltetaske - Grå - 1

Smart bæltetaske - Grå

Pris 199,00 kr.

Far fortjener en særlig gave

Din far er en vigtig person i dit liv. Han var måske din super helt da du var lille, fordi han kunne reparere alt, eller fordi han altid havde og måske stadig har en løsning på ethvert problem. Derfor vil du naturligvis gerne glæde din far med en helt unik gave til jul. Han siger måske at han ikke ønsker sig noget, og at han er glad, når bare han er sammen med familien til jul, men han fortjener at få en skøn julegave. Han skal føle at I påskønner den store indsats han gør for sin familie ikke mindst i juletiden.  Det spiller ingen rolle, om du leder efter en julegave til en far, der har alt, eller en far, der er mere beskeden - vi har noget, som han kan bruge. Så lad dig inspirerer af vores sortiment.

Giv sjove og brugbare gadgets til far 

Hvis din far er typen der gerne vil gøre hverdagen nemmere og sjovere så vil han helt sikkert sætte pris på nogle gadgets. Der findes nogle for enhver smag. Gode julegaveideer til Far fra DinGadget.dk kan eksempelvis være:

 

 

Men det er naturligvis individuelt, da ikke 2 fædre er ens.

Udfordre far med gaven til jul

Når juletiden nærmer sig, og man stresser rund i alle butikker for at finde den perfekte gave til alle i familien, så kan gaven til far være en af de hårde nødder at knække. Fædre har nemlig for vane at give udtryk for, at de allerede har alt, hvad de har brug for. De har ofte også en økonomi, der gør, at de har råd til at anskaffe sig det, som de gerne vil have, når de ser det. Tøj m.m. er ofte det konen giver i gave, fordi hun ved, hvad han mangler og, hvilken størrelse han bruger. Men fortvivl ikke, men se det som en mulighed for at prøve noget nyt, noget som udfordrer og skubber til din fars grænser. Det kan være et tandemspring i faldskærm eller noget i den stil. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Julegave til Gør-det-selv faren

Der kommer nye ting på markedet konstant. Og er din far typen som gerne vil lave tingene selv, så er det jo oplagt at give ham noget værktøj eller gadgets som kan gøre det nemt for ham at reparere ting, der er gået i stykker eller fremstille noget nyt helt fra bunden. Og skal han bruge YouTube for at se en ”how to do” video, så er en Skærmforstørrer til mobilen en god gave idè. Der er mange forskellige valgmuligheder inden for gør-det-selv-markedet som kan tilpasses til alle julegave-budgetter.

Et oplevelses gavekort til far

Der findes mange forskellige oplevelsesgavekort på markedet og de findes i forskellige prisklasser. Det kan være et weekendophold med fruen, en fisketur ombord på et skib, en koncert-oplevelse, ja kun fantasien sætter grænser for, hvad et oplevelsesgavekort kan indeholde. Du kan også selv være kreativ og lave dit eget oplevelsesgavekort til din far. Så bestemmer du nemlig selv prisen. Hvis far altid har ønsket sig at se Liverpool spille på det legendariske hjemmestadion Anfield Road, så kunne du jo tage med ham.

Julegave til Far til hans hobby

Er din far gaming interesseret og bruger meget af sin fritid på det, er det en oplagt mulighed at give ham noget udstyr og gadgets til gaming. Det er også en meget personlig gave for ham, fordi det viser ham, at du ved, hvad han slapper af med, og hvad der interesserer ham. Det kan for eksempel være en Retro spillekonsol Nintendo NES style, et Gaming headset eller en Gaming LED musemåtte. Din far nyder måske at spille golf i sin fritid og komme ud og få lidt frisk luft, så kunne du give ham golftilbehør som for eksempel hvide golfhandsker, et Range Finder IMeter eller en pakke med nye golfbolde i julegave.

Inspirere din far til en ny Hobby

Den helt nye hobby-trend er magnetfiskeri. Det er kort fortalt en kraftig magnet som er fastgjort til et tov, som smides ud i søer, åer, havnebassiner og lignende. Magneten vil så tiltrække det metal der ligger på bunden og på den måde kan du være heldig at finde vragdele fra 2. verdenskrig, gamle mønter og lignende. Det er noget, som man nemt bliver bidt af, fordi det er forbundet med en vis spænding, hvad man får med op til overfladen på sin magnet. Magneterne fås med forskellig trækkraft alt efter om det er en 360° magnet eller en dobbeltsiddet magnet og alt efter magnetens størrelser.

Giv gadgets til kontoret i julegave

Arbejder din far på kontor, eller har han sit eget hjemmekontor, så kunne du give ham forskellige sjove og funktionelle gaver til kontoret. Det kunne for eksempel være et Shiatsu Massagesæde til kontorstolen, en Kork Globus hvor han kan markere, der hvor han har været i verden, eller en Remax M9 - Kvalitets Bluetooth Højtaler, så han kan høre sin yndlingsmusik, når han arbejder.

Tilbehør til grillen som julegave til far

Mange mænd og fædre elsker madlavning, når det kan foregå ved grillen og med en øl eller et glas rødvin i hånden. Der er noget ”back to nature” over det, som tiltaler mange mænd. Derfor kan grill tilbehør eller måske en helt ny grill være en rigtig god gaveidè. Det kan for eksempel være et Grill sæt i kuffert, et digitalt Grill stegetermometer eller en Havegrill tønde. Der findes et væld af muligheder, når det drejer sig om grill og grilltilbehør og –gadgets. 

Gode julegaver til Far findes i massevis. Du kan med fordel tage et kig rundt her på DinGadget.dk og lad dig inspirere af vores store sortiment, måske finder du en julegave til din far, som han bliver rigtig glad for.

arrow_upward