DinGadget.dk er en dansk webshop, der blev etableret i februar 2017. Hos DinGadget har vi et ønske om at sælge sjove og spændende gadgets til vores kunder til nogle af landets bedste priser. For at kunne leve op til dette er vi nødt til konstant at udvikle os i form af bedre sortiment, brugervenlighed, kvalitet og service. Vi udvælger nøje vores gadgets ud fra funktionalitet, design og markedets største trends. Hos DinGadget er vores fornemmeste mål at have tilfredse kunder og det vil vi arbejde ekstra hårdt for at kunne opnå.

HVEM ER VI?

Max Johansen   Martin Nielsen   Jesper Mulvad

DinGadget er ejet og administreret af Mica Nord ApS (CVR: 32788475), hvilket er et dansk registreret selskab. Det betyder bl.a. at alle køb foretaget gennem vores webshop er underlagt den danske købelov, hvilket garanterer de bedste forbrugerforhold for alle vores kunder. Medarbejderne hos DinGadget har alle en stor passion for gadgets og vil altid stå til rådighed for hjælpe, tage mod input eller svare på spørgsmål. Du kan finde kontaktinformation til vores kundeservice her

VORES BUTIK

Du har mulighed for at komme og se alle vores produkter i vores fine gadget butik. Du finder butikken på følgende adresse
DinGadget
Kirkegade 1
9460 Brovst

Du har også mulighed for at bestille din ordre her på webshoppen, og så vælge at afhente den i vores butik, når det passer dig.
Vores butik har åbent 4 dage om ugen
Mandag, Onsdag og fredag: kl. 12.00 - 17.00
Lørdag: kl. 10.00 - 12.00

HVORDAN KOMMER DU I KONTAKT MED OS?

Vi har vores administrative kontor og lager på følgende adresse; Kirkegade 1A, 9460 Brovst. Du kan fange os på følgende mail: kontakt@dingadget.dk.

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Vores kunder er godt tilfredse med at handle med os, som du kan se på vores Trustpilot-bedømmelser her. Vi håber også du vil være så venlig at give os en bedømmelse, hvis du handler med DinGadget.dk i fremtiden.

VI STØTTER MILJØET!

Hos DinGadget støtter vi op om miljøet ved bl.a. at selektivt udvælge indpakningsmaterialer og ved at fokusere på en klar og effektiv strategi om øget genbrug.

arrow_upward