🎅 Vi bytter efter jul 🎅 Du kan trygt bestille dine julegaver i dag. Vi bytter helt frem til d. 31/1 - 2022

DinGadget.dk er en dansk webshop, der blev etableret i februar 2017. Hos DinGadget har vi et ønske om at sælge sjove og spændende gadgets til vores kunder til nogle af landets bedste priser. For at kunne leve op til dette er vi nødt til konstant at udvikle os i form af bedre sortiment, brugervenlighed, kvalitet og service. Vi udvælger nøje vores gadgets ud fra funktionalitet, design og markedets største trends. Hos DinGadget er vores fornemmeste mål at have tilfredse kunder og det vil vi arbejde ekstra hårdt for at kunne opnå.

HVEM ER VI?

DinGadget er ejet og administreret af Mica Nord ApS (CVR: 32788475), hvilket er et dansk registreret selskab. Det betyder bl.a. at alle køb foretaget gennem vores webshop er underlagt den danske købelov, hvilket garanterer de bedste forbrugerforhold for alle vores kunder. Medarbejderne hos DinGadget har alle en stor passion for gadgets og vil altid stå til rådighed for hjælpe, tage mod input eller svare på spørgsmål. Du kan finde kontaktinformation til vores kundeservice her

HVORDAN KOMMER DU I KONTAKT MED OS?

Vi har vores administrative kontor på følgende adresse; Kirkegade 3, 9460 Brovst. Vores lager er på en anden adresse, hvorfor det som udgangspunkt ikke er muligt at komme og se vores varer fysisk. Ønskes en fremvisning bedes du sende en mail til vores kundeservice som er linket til i ovenstående afsnit eller sende en mail til kontakt@dingadget.dk.

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Vores kunder er godt tilfredse med at handle med os, som du kan se på vores Trustpilot-bedømmelser her. Vi håber også du vil være så venlig at give os en bedømmelse, hvis du handler med DinGadget.dk i fremtiden.

HVAD LAVER VI ELLERS?

Udover Dingadget.dk driver vi også 1 butik og 1 webshop med e-cigaretter det kan findes her: www.prodamp.dk vi har solgt e-cigaretter siden 2012.


VI STØTTER MILJØET!

Hos DinGadget støtter vi op om miljøet ved bl.a. at selektivt udvælge indpakningsmaterialer og ved at fokusere på en klar og effektiv strategi om øget genbrug.

arrow_upward