Gel Blaster & Orbeez Gun

Har du også set de fede gel blasters på TikTok eller Facebook, og undret dig om du kan bestille Gel Blasters her i Danmark? Svaret er heldigvis JA! Her hos DinGadget, har vi naturligvis de fede Gel blasters på lager, hvor de ligger klar til at blive sendt afsted til dig så snart du har bestil. Fordelen ved at bestille en Original Gel Blaster i Danmark, er at du får 1-2 dages levering, 28 dages retur ret og 6 måneders garanti på din Gel Blaster. Det gør du på ingen måde, hvis du bestiller den i udlandet. Ofte skal du være glad, hvis den overhovedet dukker på.

Må børn benytte en Gel Blaster?

Gel Blaster er IKKE legetøj, og skal derfor ikke anvendes af børn. Kuglerne kan være sundhedsskadelige at spise, og de bør derfor heller ikke gives til børn som legetøj!

Hvor mange kugler skal jeg købe?

Det er svært at svare på hvor mange kugler vil være nok. Du kan heldigvis altid bestille flere kugler til gel blaster, hvis du skulle få dem brugt alle sammen. Men start med at købe 2 poser med til hver Gel blaster pistol du bestiller. Så skulle der være til en del timers underholdning :)

Hvor bestiller jeg en Gel Blaster i Danmark?

Den bestiller du selvfølgelig lige her hos os :)
Og som tidligere skrevet, så leverer vi din nye Gel blaster inden for 1-2 hverdage, vi giver dig 28 dages returret efter gældende betingelser, og yder 6 måneders garanti på din Blaster

Jelly Gun - Hvad er det?

En Jelly Gun er det samme som en Gel Baster. Nogle kalder den en Gel Blaster og andre kalder den for en Jelly Gun. Kært barn har mange navne.
Men en Jely Gun er 100% det samme som en Gel Blaster.
Og når vi er ved emnet, så kan den også kaldes for en Vandperle pistol, som nok er en dansk version af Jelly Gun.

Så en hurtig opsummering - En Gelblaster kaldes altså også for en Jelly gun og en Vandperle Pistol

Den mest populære Gel blaster

Hvis du gerne vil give en gel blaster i gave, men er i tvivl om hvilken en du skal give, kan det være dejligt at vide, hvilken der er den mest populære gel blaster på markedet i øjeblikket. Her under ser du den Gel Blaster som vi sælger aller flest af i øjeblikket.

Hvad er en Orbeeze Gun?

En Orbezze Gun er igen samme ord for en Gal Blaster, lige som en Jelly Gun er. Så uanset om du er på udkig efter en Orbeeze Gun, Jelly Gun eller en Gel Blaster, så er du landet det helt rigtige sted.

Gel kugler til gel blaster pistol - Nyheder - 1 Gel kugler til gel blaster pistol - Nyheder - 1
AK-47 Gel blaster gevær - Hobby - 5 AK-47 Gel blaster gevær - Hobby - 5
  • -160,00 kr.

AK-47 Gel blaster gevær

Pris 239,00 kr. Normalpris 399,00 kr. -160,00 kr.
Gel blaster pistol til gel kugler og skumpile - Sort - Nyheder - 1 Gel blaster pistol til gel kugler og skumpile - Sort - Nyheder - 1
Gelekugler til fjernstyret stunt bil med skyder - Gadgets til unge - 1 Gelekugler til fjernstyret stunt bil med skyder - Gadgets til unge - 1
Elektrisk Gel Blaster pistol x5 - Gadgets til unge - 1 Elektrisk Gel Blaster pistol x5 - Gadgets til unge - 1
  • -100,00 kr.

Elektrisk Gel Blaster pistol x5

Pris 299,00 kr. Normalpris 399,00 kr. -100,00 kr.
Elektrisk gel blaster riffel - 1 Elektrisk gel blaster riffel - 1

Elektrisk gel blaster riffel

Pris 299,00 kr.
Gel Blaster Gellet beholder - 1 Gel Blaster Gellet beholder - 1
  • Ny

Gel Blaster Gellet beholder

Pris 199,00 kr.
lable
lable
Blå Gel blaster til gel kugler - Nyheder - 1 Blå Gel blaster til gel kugler - Nyheder - 1
lable
lable
Fjernstyret stunt bil med skyder, damp og bevægelsesstyring - Gadgets til unge - 1 Fjernstyret stunt bil med skyder, damp og bevægelsesstyring - Gadgets til unge - 1
arrow_upward