Camping og friluftsliv

Friluftslivet er fantastisk, du kan connecte med naturen, tømme hovedet og bare være til stede i nuet. Flere danskere vælger at bevæge sig ud i naturen når de ønsker at komme væk fra hverdagens strabadser. Det er nemlig fantastisk at campere, tage på vandreture og lave mad over bål.

I denne kategori finder du outdoor gadgets der passer perfekt til når du skal camperer eller på anden vis opleve den dejlige natur.

Lommeaskebæger - Alle gadgets - 1 Lommeaskebæger - Alle gadgets - 1

Lommeaskebæger

Pris 10,00 kr.
Anti myggearmbånd – 10 stk - Alle gadgets - 1 Anti myggearmbånd – 10 stk - Alle gadgets - 1
Det bedste myggearmbånd - Sommer gadgets - 1 Det bedste myggearmbånd - Sommer gadgets - 1

Det bedste myggearmbånd

Pris 49,00 kr.
Elastik snørebånd med lukkesystem - Gadgets til unge - 1 Elastik snørebånd med lukkesystem - Gadgets til unge - 1
Spiral snørebånd - Flere farver - Gadgets til unge - 1 Spiral snørebånd - Flere farver - Gadgets til unge - 1
BBQ brændejern til kød - Fars dags Gaveidéer - 1 BBQ brændejern til kød - Fars dags Gaveidéer - 1
 • -10,00 kr.

BBQ brændejern til kød

Pris 129,00 kr. Normalpris 139,00 kr. -10,00 kr.
Mygge- og insektfælde - Slip af med de flyvende kryb - Have og Grill - 1 Mygge- og insektfælde - Slip af med de flyvende kryb - Have og Grill - 1
 • -60,00 kr.

Mygge- og insektfælde - Slip af med de flyvende kryb

Pris 39,00 kr. Normalpris 99,00 kr. -60,00 kr.
Hvepsefælde til fluer og hvepse - 11 Hvepsefælde til fluer og hvepse - 11
 • -40,00 kr.

Hvepsefælde til fluer og hvepse

Pris 49,00 kr. Normalpris 89,00 kr. -40,00 kr.
Grillmåtter non stick til grillen - 3 stk. - Fars dags Gaveidéer - 1 Grillmåtter non stick til grillen - 3 stk. - Fars dags Gaveidéer - 1
 • -30,00 kr.

Grillmåtter non stick til grillen - 3 stk.

Pris 49,00 kr. Normalpris 79,00 kr. -30,00 kr.
God kopholder til cyklen eller barnevogn - Drikkedunke - 1 God kopholder til cyklen eller barnevogn - Drikkedunke - 1
Spikeball Rookie Kit XL - Spikeball - 1 Spikeball Rookie Kit XL - Spikeball - 1
 • -150,00 kr.

Spikeball Rookie Kit XL

Pris 399,00 kr. Normalpris 549,00 kr. -150,00 kr.
Mini WiFi overvågnings kamera | IP kamera - Teknik Gadgets - 1 Mini WiFi overvågnings kamera | IP kamera - Teknik Gadgets - 1
Vandtæt pose til mobiltelefoner - Alle gadgets - 1 Vandtæt pose til mobiltelefoner - Alle gadgets - 1
Kraftig ravlygte 395nM - Alle gadgets - 1 Kraftig ravlygte 395nM - Alle gadgets - 1
 • -90,00 kr.

Kraftig ravlygte 395nM

Pris 99,00 kr. Normalpris 189,00 kr. -90,00 kr.
Elastiske snørebånd med skruelås - Gadgets til unge - 1 Elastiske snørebånd med skruelås - Gadgets til unge - 1
Powerbank med solceller 10000mAh - Powerbanks - 1 Powerbank med solceller 10000mAh - Powerbanks - 1
Elektrisk flue/mygge fanger - Have og Grill - 1 Elektrisk flue/mygge fanger - Have og Grill - 1

Elektrisk flue/mygge fanger

Pris 129,00 kr.
Overlevelsesarmbånd med kompas og fløjte - Pro Survival - Camping og friluftsliv - 1 Overlevelsesarmbånd med kompas og fløjte - Pro Survival - Camping og friluftsliv - 1
Smart mini kamera SQ11 1080P - sort - Teknik Gadgets - 1 Smart mini kamera SQ11 1080P - sort - Teknik Gadgets - 1
Isterningbakke af silikone – virkelig smart! - Køkken Gadgets - 1 Isterningbakke af silikone – virkelig smart! - Køkken Gadgets - 1
Grøntsagssaks smart cutter - Køkken Gadgets - 1 Grøntsagssaks smart cutter - Køkken Gadgets - 1

Grøntsagssaks smart cutter

Pris 39,00 kr.
RangeFinder IMeter / Afstandsmåler i Sort - Fars dags Gaveidéer - 1 RangeFinder IMeter / Afstandsmåler i Sort - Fars dags Gaveidéer - 1
Verdens mindste fiskestang - Camping og friluftsliv - 1 Verdens mindste fiskestang - Camping og friluftsliv - 1
 • -20,00 kr.

Verdens mindste fiskestang

Pris 139,00 kr. Normalpris 159,00 kr. -20,00 kr.
Genanvendelige silikonelåg til skåle - 3 stk - Forside - 1 Genanvendelige silikonelåg til skåle - 3 stk - Forside - 1
Trådløs radio/højttaler med solceller og lygte - Bluetooth højtalere - 1 Trådløs radio/højttaler med solceller og lygte - Bluetooth højtalere - 1
Avocado slicer 3-i-1 - Køkken Gadgets - 1 Avocado slicer 3-i-1 - Køkken Gadgets - 1

Avocado slicer 3-i-1

Pris 49,00 kr.
Drikkeflaske med frugtbeholder - Flere farver - Drikkedunke - 1 Drikkeflaske med frugtbeholder - Flere farver - Drikkedunke - 1
Multiværktøj, 11-i-1, kreditkortstørrelse - Fars dags Gaveidéer - 1 Multiværktøj, 11-i-1, kreditkortstørrelse - Fars dags Gaveidéer - 1

Camping er blevet populært igen

Campinglivet er ikke just noget for alle og i mange år har campinglivet været noget mange danskere ikke var særlig interesseret i. Men nu er det igen blevet et hit og flere tager gerne på camping i stedet for at tage på ferie sydpå.

Under corona epidemien blev mange af os hjemme, vi kunne ikke længere tage sydpå eller tage de festivaler vi ellers så meget frem til. Det vi i stedet kunne gøre var at søge ud i naturen for at få en masse frisk luft. Den oplevelse gjorde at mange danskere forelskede sig i den danske natur og oplevede hvor dejligt det var at blive hjemme på dansk jord i stedet for at tage sydpå.

Den danske natur er fantastisk og der er mange skjulte perler som virkelig bør opleves. De danske campingpladser er unikke og har så mange fantastiske aktiviteter som både børn og voksne kan nyde godt af. Så er du på udkig efter campingtilbehør så er det bestemt denne kategori du skal på opdagelse i.


Alt til campingferien

Hvis du elsker campinglivet og mangler tilbehør der kan gøre din campingtur endnu bedre, så kan vi tilbyde dig de bedste camping gadgets der er ganske uundværlig.

Gør det nemmere at lave mad med de mange praktiske køkkengadgets du finder her på siden eller underhold familien med en dejlig grillaften. Vi har nemlig et bredt udvalg af fantastisk grilltilbehør.

Hvis du er på udkig efter spil du kan have med på campingturen, kan du ligeledes finde en masse unikke spil i denne kategori. Vi har havespil, samt en masse familiespil der gør aftenerne i campingvognen endnu hyggeligere.


Nyttige gadgets til dig der elsker friluftslivet

Er du en der elsker at tage på vandreture og kan du lide primitive overnatninger i det fri, så kan vi også her være behjælpelig med fantastiske outdoor gadgets.

Som noget helt nyt har vi fået øjnene op for hvor fantastisk friluftslivet er. Derfor har vi sørget for at at bestille en masse gadgets hjem som du kan bruge når du tager ud på vandreture eller ønsker at overnatte i naturen.

Der er en helt særlig ro over at finde et sted at slå sit telt eller Tarp op, og så tænde et bål og lave et dejligt måltid. Naturen skaber en ro som er uforklarlig og det er perfekt at efterlade alt teknologi hjemme og bare være til. Det er balsam for sjælen og det er noget mange bruger til at kunne lade deres batterier op igen. 

Vi kan tilbyde dig de mest fantastiske outdoor gadgets. Tag et kig på vores unikke Tarpverdens mindste grill eller verdens mindste fiskestang.

Som noget helt særligt kan du også finde overlevelsesarmbånd med kompas, lys og fløjte. Er du på udkig efter det helt store kit så kan du ligeledes finde et overlevelsessæt hvor du har alt du skal bruge. Sættet består af: kniv, sav, fiskekrog, lommelygte, tændstål, nødtæppe, kompas samt et multitool med ske, kniv og dåseåbner. 

Når du camperer og skal lave mad i naturen, så er det tit en klar fordel at have så lidt redskaber med som muligt. Det du så har med skal være genanvendelig, så du har mulighed for at bruge det igen og igen. Det kan f.eks. være genanvendelige sugerør eller andre nyttige køkkenredskaber.


Undgå myggestik og hvepse

Hvis du er en der hader myggestik og som ofte er så uheldig at få et stik eller to, så kan det være en rigtig god idé at investere i mygge armbånd eller en smart myggelampe. 

Du kan også sørge for at holde hvepse og fluer væk takket være en hvepsefælde. Vi kan tilbyde dig en hvepsefælde som er virkelig effektiv. Hvepse kan blive ret så aggressive og ikke alle kan tåle at blive stukket af en hveps. Derfor vil vi klar anbefale at du sætter en hvepsefælde op de steder hvor du befinder dig.

Som du kan se har vi en masse fede outdoor gadgets. Så vi håber at du har fundet noget i denne kategori som du kan bruge.

arrow_upward