Kategori: Diamond paint

Er du også vild med diamond paint? Så er du landet det helt rigtige sted. I denne kategori kan vi tilbyde dig de flotteste diamond paint projekter, som bare venter på at blive lavet. Diamond paint er smukke perler der sættes på et canvas med numre, der til sidst vil danne et smukt portræt. Vælg imellem en masse flotte diamond paint portrætter i udvalget nedenfor.

Der er 7 varer.

Viser 1-7 af 7 element(er)


5D diamond paint elefant motiv – 40 x 50 cm 5D diamond paint elefant motiv – 40 x 50 cm
  • -40,00 kr.

5D diamond paint elefant motiv – 40 x 50 cm

Pris 99,00 kr. Normalpris 139,00 kr. -40,00 kr.


5D Diamond painting tiger motiv – 40 x 50 cm 5D Diamond painting tiger motiv – 40 x 50 cm
  • -30,00 kr.

5D Diamond painting tiger motiv – 40 x 50 cm

Pris 139,00 kr. Normalpris 169,00 kr. -30,00 kr.


5D diamond paint kat – 40 x 40 cm 5D diamond paint kat – 40 x 40 cm
  • -60,00 kr.

5D diamond paint kat – 40 x 40 cm

Pris 89,00 kr. Normalpris 149,00 kr. -60,00 kr.
Diamond paint panda klistermærker - 8 stk Diamond paint panda klistermærker - 8 stk
Diamond paint jule klistermærker Diamond paint jule klistermærker
Diamond paint smiley klistermærker Diamond paint smiley klistermærker
Diamond painting julekort Diamond painting julekort
  • -20,00 kr.

Diamond painting julekort

Pris 129,00 kr. Normalpris 149,00 kr. -20,00 kr.

Diamond paint – for både børn og voksne

Mange kaster et hurtigt blik på diamond paint og tænker at det udelukkende er et projekt kun for børn. Men faktisk henvender diamond paint sig til både børn og voksne. Der er forskellige sværhedsgrader på de forskellige diamond paint portrætter. Her tænker vi både på størrelse på portrættet, samt hvor detaljeret protrættet er. Dog vil et barn, der har en god tålmodighed, sagtens kunne lave et stort portræt.

Du kan vælge portrætter i forskellige størrelse, hvilket betyder at antallet af de mange perler også stiger i takt med at portrætstørrelserne stiger.

Derfor er det muligt at finde diamond paint portrætter i denne kategori som både passende til voksne, samt til børn. Det kan tage mange timer at blive færdig med et portræt, men det er hyggeligt med et kreativt projekt kan tage frem engang imellem når du ønsker at hygge dig med noget kreativt.

Stort udvalg af diamond paint i god kvalitet

Hos DinGadget.dk kan vi tilbyde dig et stort udvalg af flotte diamond art i flere forskellige størrelser. Hos os får du udelukkende kvalitets gadgets og vi er derfor utrolig stolte af det diamond paint du finder her på siden. Vi håber at blive din faste go-to når der skal handles ind til det næste diamond paint projekt.

Diamond paint har en afstressende effekt

Diamond painting er virkelig noget du kan sidde længe og fordybe dig med. Det holder de små grå i gang, samtidig med at du har mulighed for at kunne tømme hovedet helt og fordybe dig i det du sidder med.

Har du tankemylder, lider af stress eller har du ofte svært ved at sove fordi der sker for meget i dit hoved, er det her det helt rigtige projekt for dig. Det kan anbefales at høre en podcast eller musik imens du sidder og laver diamond paint.

Sådan at fungere diamond paint

Er du helt ny og tænker, hvad er det for noget mærkeligt noget, så kan vi her komme med en kort introduktion, for det er slet ikke så mærkeligt.

Når man tænker på perler, tænker man ofte perleplader der skal varmes, men det er slet ikke nødvendigt med diamond paint.

Diamond paint fungere således at du har et portræt med f.eks. en løve på. Portrættet er nummeret med forskellige numre der viser forskellige farver. Du skal finde den pose perler der har nummeret der svare til dem på pladen. Så sætter du dem på en efter en med værktøjet der følger med og på den måde kan du dække et helt portræt med perler. Det super nemt og virkelig hyggeligt at sidde med.

arrow_upward