Diamond paint er for alle

Er du også vild med diamond paint? Så er du landet det helt rigtige sted. I denne kategori kan vi tilbyde dig de flotteste diamond paint projekter, som bare venter på at blive lavet. Diamond paint er smukke perler der sættes på et canvas med numre, der til sidst vil danne et smukt portræt. Vælg imellem en masse flotte motiver og portrætter i udvalget nedenfor.

Julekort Diamond painting - God til gaver - Diamond paint - 1 Julekort Diamond painting - God til gaver - Diamond paint - 1
  • -20,00 kr.

Julekort Diamond painting - God til gaver

Pris 129,00 kr. Normalpris 149,00 kr. -20,00 kr.
Elefant motiv 5D diamond paint – 40 x 50 cm - Diamond paint - 1 Elefant motiv 5D diamond paint – 40 x 50 cm - Diamond paint - 1
  • -40,00 kr.

Elefant motiv 5D diamond paint – 40 x 50 cm

Pris 99,00 kr. Normalpris 139,00 kr. -40,00 kr.
Tiger motiv 5D Diamond painting – 40 x 50 cm - Diamond paint - 1 Tiger motiv 5D Diamond painting – 40 x 50 cm - Diamond paint - 1
  • -30,00 kr.

Tiger motiv 5D Diamond painting – 40 x 50 cm

Pris 139,00 kr. Normalpris 169,00 kr. -30,00 kr.
Katte motiv 5D diamond paint – 40 x 40 cm - Diamond paint - 1 Katte motiv 5D diamond paint – 40 x 40 cm - Diamond paint - 1
  • -30,00 kr.

Katte motiv 5D diamond paint – 40 x 40 cm

Pris 119,00 kr. Normalpris 149,00 kr. -30,00 kr.
Løve 5D diamond paint - 40 x 40 cm - Diamond paint - 1 Løve 5D diamond paint - 40 x 40 cm - Diamond paint - 1
Ulvemotiv 5D diamond paint - 40 x 40 cm - Diamond paint - 1 Ulvemotiv 5D diamond paint - 40 x 40 cm - Diamond paint - 1
Panda klistermærker Diamond paint - 8 stk - Diamond paint - 1 Panda klistermærker Diamond paint - 8 stk - Diamond paint - 1
Husky hvalp 5D diamond paint - 40 x 40 cm - Diamond paint - 1 Husky hvalp 5D diamond paint - 40 x 40 cm - Diamond paint - 1
Jule klistermærker som Diamond paint - Diamond paint - 1 Jule klistermærker som Diamond paint - Diamond paint - 1
Smiley klistermærker som Diamond paint - Diamond paint - 1 Smiley klistermærker som Diamond paint - Diamond paint - 1

Diamond paint - til både børn og voksne

Mange mennesker kigger hurtigt på Diamond paint og tror, ​​at det bare er et projekt for kun børn. Men faktisk henvender Diamond paint sig til både børn og voksne. Der er forskellige sværhedsgrader i de forskellige Diamond paint portrætter. Her tænker vi både på størrelsen af ​​portrættet og hvor detaljeret portrættet er. Men et barn, der har en god tålmodighed, vil sagtens kunne lave et godt portræt.

Du kan vælge portrætter i forskellige størrelser, hvilket betyder, at antallet af de mange perler også stiger i takt med, at portræt størrelserne stiger. Derfor er det muligt at finde 5D Diamond paint portrætter i denne kategori, der passer til både børn og voksne. Det kan tage mange timer at færdiggøre et portræt, men det er rart med et kreativt projekt, der kan tage fart fra tid til anden, når man gerne vil hygge sig med noget kreativt.
Diamond paint er en rigtig populær Gadget

Stort udvalg af Diamond paint i god kvalitet

Hos DinGadget.dk kan vi tilbyde dig et stort udvalg af smuk Diamond paint kunst, i flere forskellige størrelser. Hos os får du kun kvalitets ting og vi er derfor utrolig stolte af den Diamond paint du finder her på siden. Vi håber at være din faste favorit, når det kommer til shopping til dit næste Diamond paint projekt.

Diamond Paint har en afstressende effekt

Diamond Paint er virkelig noget man kan sidde længe og fordybe sig i. Det holder den lille grå i gang samtidig med at man har mulighed for at tømme hovedet helt og fordybe sig i det man sidder med.

Hvis du har tanker, lider af stress eller ofte har svært ved at sove, fordi der sker for meget i dit hoved, er dette det rigtige projekt for dig. Det kan anbefales at lytte til en podcast eller musik, mens du sidder med diamond paint.

Hvordan man arbejder med diamond paint? 

Hvis du er helt ny og tænker over, hvad det er, så kan vi komme med en kort introduktion, for det er slet ikke så mærkeligt.
Når man tænker på perler, tænker man ofte på perleplader, der skal varmes, men med diamond paint er det slet ikke nødvendigt.

Diamond paint fungerer således, at du har et portræt med f.eks. en løve på. Portrættet er nummereret med forskellige numre, der viser forskellige farver. Du skal finde den perlepose, der har det nummer, der svarer til dem, på pladen. Så tager du dem på med det værktøj, der følger med, og på den måde kan du dække et helt portræt med perler. Den er super enkel og rigtig hyggelig at sidde med.

Populære motiver med 5D diamond paint

Hvis du er i tvivl om hvilke 5D diamond paint portrætter du skal kaste dig ud i, så har du her nogle af de mest populære motiver med Diamond paint:

Katte motiv Diamond paint
Tiger motiv Diamond paint
Ulvemotiv Diamond Paint

arrow_upward