Gadgets til hyggelige stunder

Er du en rigtig hyggefis så vil du elske alt i denne kategori. Vi har nemlig gjort os ekstra umage med at finde de mest fantastiske Gadgets der udelukkende bidrager til hyggestunder i dit hjem.

Vi danskere er særlig kendt for vores måde at hygge os på. Det har vist sig at være rigtig svært at forklare folk i udlandet hvad hygge helt præcist er. Det er jo bare noget der falde os danskere så naturligt og hold op hvor er vi gode til det!

Vi elsker at hygge os i vores hjem, med bløde tæpper, gode film og spændende bøger. Vi elsker at have hyggeaftner med vores familie, venner og kæreste. Vi elsker også at hygge os i vores eget selskab og der bliver brugt mange hyggeaftner på sofaen i løbet af vores liv - hvilket i et vist omfang kan være godt for både krop og sjæl.

Sød LED-julenisse – Bestseller 2022 - JuleGadgets - 1 Sød LED-julenisse – Bestseller 2022 - JuleGadgets - 1
 • -50,00 kr.

Sød LED-julenisse – Bestseller 2023

Pris 49,00 kr. Normalpris 99,00 kr. -50,00 kr.
Hyggesokker - onesize - JuleGadgets - 1 Hyggesokker - onesize - JuleGadgets - 1

Hyggesokker - onesize

Pris 89,00 kr.
Skærmforstørrer til mobilen - Julegave til bedsteforældre - 1 Skærmforstørrer til mobilen - Julegave til bedsteforældre - 1
HD Skærmforstørre til smartphones - Fars dags Gaveidéer - 1 HD Skærmforstørre til smartphones - Fars dags Gaveidéer - 1
Smart musikstyret LED gamer lamper - 2 stk - 1 Smart musikstyret LED gamer lamper - 2 stk - 1
 • -150,00 kr.

Smart musikstyret LED gamer lamper - 2 stk

Pris 299,00 kr. Normalpris 449,00 kr. -150,00 kr.
Popcornmaskine - 50'er Stil - Popcornmaskiner - 1 Popcornmaskine - 50'er Stil - Popcornmaskiner - 1
 • -84,00 kr.

Popcornmaskine - 50'er Stil

Pris 195,00 kr. Normalpris 279,00 kr. -84,00 kr.
Læsepude med armlæn - Fødselsdagsgave til kæresten - 2 Læsepude med armlæn - Fødselsdagsgave til kæresten - 2

Læsepude med armlæn

Pris 259,00 kr.
Trækuffert med tegneredskaber - 180 dele - Gadgets til unge - 1 Trækuffert med tegneredskaber - 180 dele - Gadgets til unge - 1
 • -50,00 kr.

Trækuffert med tegneredskaber - 180 dele

Pris 199,00 kr. Normalpris 249,00 kr. -50,00 kr.
Bløde hyggesokker til kolde fødder - onesize - 1 Bløde hyggesokker til kolde fødder - onesize - 1
Farveskiftende kop med planeter - Køkken Gadgets - 1 Farveskiftende kop med planeter - Køkken Gadgets - 1
Mini luftfugter med mulighed for aroma  mørk valnød - Julegave til bedsteforældre - 1 Mini luftfugter med mulighed for aroma  mørk valnød - Julegave til bedsteforældre - 1
Kodelås til vinflasker - Køkken Gadgets - 1 Kodelås til vinflasker - Køkken Gadgets - 1

Kodelås til vinflasker

Pris 69,00 kr.
Keramisk hjertekrus – 2 stk - Valentinsdag - 1 Keramisk hjertekrus – 2 stk - Valentinsdag - 1
Genopladelig LED flammelampe med fjernbetjening - Lamper - 1 Genopladelig LED flammelampe med fjernbetjening - Lamper - 1
LED strip lyskæde 5m med nye funktioner (RGBIC) - LED lyskæder - 1 LED strip lyskæde 5m med nye funktioner (RGBIC) - LED lyskæder - 1
Alpaca hjemmesko - Hygge Gadgets - 1 Alpaca hjemmesko - Hygge Gadgets - 1

Alpaca hjemmesko

Pris 199,00 kr.
Røde hjemmesko - opvarmes i mikrobølgeovnen - Gave til nybagt mor - 1 Røde hjemmesko - opvarmes i mikrobølgeovnen - Gave til nybagt mor - 1
Sjov kaffekop – coffee makes me poop - Køkken Gadgets - 1 Sjov kaffekop – coffee makes me poop - Køkken Gadgets - 1
Stor dovendyr bamse - 90 cm - Nyheder - 1 Stor dovendyr bamse - 90 cm - Nyheder - 1
 • -80,00 kr.

Stor dovendyr bamse - 90 cm

Pris 319,00 kr. Normalpris 399,00 kr. -80,00 kr.
Bubble vaffeljern til perfekte vafler - Køkken Gadgets - 1 Bubble vaffeljern til perfekte vafler - Køkken Gadgets - 1
Mini luftfugter med mulighed for aroma  sort - Wellness og pleje - 1 Mini luftfugter med mulighed for aroma  sort - Wellness og pleje - 1
Julesokker med sødt print - onesize - JuleGadgets - 1 Julesokker med sødt print - onesize - JuleGadgets - 1
Snugs hyggetæppe med ærmer - Hygge Gadgets - 1 Snugs hyggetæppe med ærmer - Hygge Gadgets - 1

Snugs hyggetæppe med ærmer

Pris 179,00 kr.
LED pejs - 20x10x18.5 cm - 1 LED pejs - 20x10x18.5 cm - 1

LED pejs - 20x10x18.5 cm

Pris 199,00 kr.
Juletræ med sne – 45 cm - JuleGadgets - 1 Juletræ med sne – 45 cm - JuleGadgets - 1

Juletræ med sne – 45 cm

Pris 249,00 kr.
Ukulele – lyst træ - Hygge Gadgets - 1 Ukulele – lyst træ - Hygge Gadgets - 1

Ukulele – lyst træ

Pris 199,00 kr.
Krystal LED lampe - 1 Krystal LED lampe - 1

Krystal LED lampe

Pris 209,00 kr.
Smiley klistermærker som Diamond paint - Diamond paint - 1 Smiley klistermærker som Diamond paint - Diamond paint - 1

Hygge er en del af det at være dansk, så det er ikke uden grund at vi her hos DinGadget.dk er særlig begejstret for denne kategori. Vi glæder os til at finde endnu flere hygge gadgets, så du fremadrettet vil huske os som værende et af de hyggeligste steder at handle på nettet.


Bredt udvalg af gadgets vi kan hygge os med

Hygge er at have det dejligt, at putte sig godt ned i sofaen med et tæppe og forsvinde væk og slå tankerne fra. Hygge er at være sammen med dem man holder af. I bund og grund kan hygge være mange forskellige ting. Derfor vil du kunne finde mange slags gadgets i denne kategori, som kan bidrage til hyggelige stunder alene eller i selskab med andre.


Skru op for hyggen med lidt godt til ganen

Der er ikke noget bedre end en hyggelig middag med venner eller familie. Mad samler folk på en helt unik måde og når man hygger sig så involverer det næsten altid en eller anden form for mad, snack eller drikke.

Derfor kan vi tilbyde dig en masse forskellige maskiner der netop kan bidrage lidt til den søde tand eller til en hyggelig middag.

Vi har popcornmaskinen der laver lækre, lune popcorn til fødselsdagsfester eller filmaftner. Vi har candyfloss maskinen der egner sig perfekt til slikmunde i alle aldre. Sidst men ikke mindst har vi et hav af maskiner der kan lave pizzaer, wokretter eller pandekager. Du vil kunne finde bordgrille i alle afskygninger som må siges at være det sikre valg hvis du ønsker at skrue ekstra op for hyggen.


Glas og krus – NU skal der hygges

Kaffe, te eller varm kakao er for mange, essensen af hygge. Du vil derfor kunne finde et hav af lækre, store kaffekopper der passer perfekt til når hyggen skal have fuld pedal.

Vinglas er en undervurderet ting. ”Vin glas er da bare et almindeligt, kedeligt glas” mjaah, det kommer an på om det er et du finder hos os. For skal du have en hyggelig aften med din partner, så kan du finde fine vinglas med pænt print, til lige netop det formål. Det sætter lidt ekstra fut i stemningen og så behøver det slet ikke være kedeligt at samle på vinglas.

Hyggestunder er bare bedre når det er sammen med nogen man holder af. Vi har et hav af kaffekopper der kommer i sæt bestående af to, der kan give dig og din partner en hyggeligt aften med en god kop kakao.

Vi har alt du skal bruge hvis du rigtig skal hygge dig

Som noget af det første vi nævnte, så er det bare det bedste at kunne hygge sig under et blødt og vamset tæppe. Eller med et par bløde og varme hjemmesko på, så du kan holde varmen de dage hvor det er lidt ekstra fodkoldt.

De ovenstående ting er selvfølgelig et must have og er derfor også at finde i vores hygge kategori. Det bedste der endnu er landet i vores shop er Snug Rug – et tæppet der har ærmer, så du kan tage tæppet på. Det er simpelthen en unik opfindelse som bare venter på at du arrangere hjemmeaftner i sofaen.

Hygge belysning er også en vigtig ting. Når julen nærmere sig, gør vi ekstra meget ud af at have hyggelig belysning i vores hjem. Vi har her hos DinGadget.dk taget skridtet videre og fundet lamper der vil kunne give dig en hygge belysning hele året rundt.

Vores populære månelampe er en af vores mest sælgende lamper. Månelampen har så hyggeligt et lys at man ikke kan andet end at elske lampen ved første øjekast.

Vi har dog fundet en masse fine lamper, som vi helt sikkert synes at du skal tage et kig på, når du alligevel er landet her på vores fantastiske webshop.

Hold løbende øje med vores hygge kategori, vi vil gøre os ekstra umage med at holde vores sortiment opdateret og der vil derfor komme en masse nye og spændende hygge gadgets til.

arrow_upward