Gadgets til hjem og have

Vores hjem og have er de steder vi opholder os, når vi har fri og skal være sammen med familien. Det er kort sagt hele familiens base. I den her kategori finder du smarte gadgets til, din Stue, Køkken, Kontor, Soveværelse og Have m.m..

Vi skifter løbende ud i vores sortiment, så vi altid kan tilbyde vores kunder nye og spændende produkter, som kan gøre livet hjemme og i haven både nemmere og sjovere. Derfor er der masser af spændende inspiration at hente her på siden og du kan med fordel kigge her, når du mangler noget nyt til dit hjem eller til haven. Måske bliver du inspireret til at prøve en ny gadget af, eller du finder lige den ting, som du står og mangler.

Smart bælte uden bæltespænde - Fars dags Gaveidéer - 1 Smart bælte uden bæltespænde - Fars dags Gaveidéer - 1
 • -50,00 kr.

Smart bælte uden bæltespænde

Pris 49,00 kr. Normalpris 99,00 kr. -50,00 kr.
Anti myggearmbånd – 10 stk - Alle gadgets - 1 Anti myggearmbånd – 10 stk - Alle gadgets - 1
Puls og iltmåler til fingeren (oximeter) - 1 Puls og iltmåler til fingeren (oximeter) - 1
Nøglefinder du kan fløjte efter - Mors dags Gave - 1 Nøglefinder du kan fløjte efter - Mors dags Gave - 1
 • -4,00 kr.

Nøglefinder du kan fløjte efter

Pris 35,00 kr. Normalpris 39,00 kr. -4,00 kr.
Hvepsefælde til fluer og hvepse - 11 Hvepsefælde til fluer og hvepse - 11
 • -40,00 kr.

Hvepsefælde til fluer og hvepse

Pris 49,00 kr. Normalpris 89,00 kr. -40,00 kr.
Mirakelsvampe – 10 stk - Køkken Gadgets - 1 Mirakelsvampe – 10 stk - Køkken Gadgets - 1

Mirakelsvampe – 10 stk

Pris 39,00 kr.
Storm Glass Large - Din Vejrstation - Fars dags Gaveidéer - 2 Storm Glass Large - Din Vejrstation - Fars dags Gaveidéer - 2
 • -110,00 kr.

Storm Glass Large - Din Vejrstation

Pris 179,00 kr. Normalpris 289,00 kr. -110,00 kr.
Professionelt græskar knivsæt - Alle gadgets - 1 Professionelt græskar knivsæt - Alle gadgets - 1
Sort USB oplader til gadgets - Alle gadgets - 1 Sort USB oplader til gadgets - Alle gadgets - 1
Nano tape, dobbeltklæbende - 3 meter - Alle gadgets - 1 Nano tape, dobbeltklæbende - 3 meter - Alle gadgets - 1
Mini WiFi overvågnings kamera | IP kamera - Teknik Gadgets - 1 Mini WiFi overvågnings kamera | IP kamera - Teknik Gadgets - 1
Snack dispenser med sensor - Alle gadgets - 1 Snack dispenser med sensor - Alle gadgets - 1

Snack dispenser med sensor

Pris 119,00 kr.
Hyggesokker - onesize - JuleGadgets - 1 Hyggesokker - onesize - JuleGadgets - 1

Hyggesokker - onesize

Pris 89,00 kr.
Skærmforstørrer til mobilen - Julegave til bedsteforældre - 1 Skærmforstørrer til mobilen - Julegave til bedsteforældre - 1
HD Skærmforstørre til smartphones - Fars dags Gaveidéer - 1 HD Skærmforstørre til smartphones - Fars dags Gaveidéer - 1
Digital vækkeur med indbygget projektor og radio - Soveværelse - 1 Digital vækkeur med indbygget projektor og radio - Soveværelse - 1
Gaming Briller - Gulligt Glas - Alle gadgets - 1 Gaming Briller - Gulligt Glas - Alle gadgets - 1
 • -30,00 kr.

Gaming Briller - Gulligt Glas

Pris 69,00 kr. Normalpris 99,00 kr. -30,00 kr.
Mr. Lamp væglampe – mand på stige - Julegave til veninde - 1 Mr. Lamp væglampe – mand på stige - Julegave til veninde - 1
Flamme simulations diffuser, aroma og luftfugter - Wellness og pleje - 1 Flamme simulations diffuser, aroma og luftfugter - Wellness og pleje - 1
Mini magnetisk vinduespudser - 1 Mini magnetisk vinduespudser - 1
Smart Mini Bluetooth Tracker - Alle gadgets - 1 Smart Mini Bluetooth Tracker - Alle gadgets - 1
Bluetooth Højtaler til Badeværelset - C6 - Bluetooth højtalere - 1 Bluetooth Højtaler til Badeværelset - C6 - Bluetooth højtalere - 1
 • -50,00 kr.

Bluetooth Højtaler til Badeværelset - C6

Pris 99,00 kr. Normalpris 149,00 kr. -50,00 kr.
Mini multifunktionelt trådløst tastatur - Fars dags Gaveidéer - 1 Mini multifunktionelt trådløst tastatur - Fars dags Gaveidéer - 1
Forstørrelsesbriller - Julegave til bedsteforældre - 1 Forstørrelsesbriller - Julegave til bedsteforældre - 1

Forstørrelsesbriller

Pris 59,00 kr.
Smart musikstyret LED gamer lamper - 2 stk - 1 Smart musikstyret LED gamer lamper - 2 stk - 1
 • -150,00 kr.

Smart musikstyret LED gamer lamper - 2 stk

Pris 299,00 kr. Normalpris 449,00 kr. -150,00 kr.
Follow me pod – følger dine bevægelser - Alle gadgets - 1 Follow me pod – følger dine bevægelser - Alle gadgets - 1
 • -70,00 kr.

Follow me pod – følger dine bevægelser

Pris 99,00 kr. Normalpris 169,00 kr. -70,00 kr.
Digital alkometer - Teknik Gadgets - 1 Digital alkometer - Teknik Gadgets - 1

Digital alkometer

Pris 129,00 kr.
Smart mini kamera SQ11 1080P - sort - Teknik Gadgets - 1 Smart mini kamera SQ11 1080P - sort - Teknik Gadgets - 1

Trænger hus og have til en kærlig hånd, så har vi forskellige typer gadgets og udstyr, som kan gøre rengøring af hjemmet til en leg samt en masse forskellige typer udstyr og gadgets, der gør det sjovere at udføre havearbejde. Med det rette udstyr kan det gøres til en leg for hele familien at få haven og hjemmet til at fremstå i tiptop stand.

Holder familien af at campere eller at sove i telt i haven, så indeholder vores sortiment til hus og have også forskelligt ting, som kan gøre overnatningerne i campingvogn og telt endnu sjovere og meget nemmere. En stor del af vores sortiment til hjemmet er nemlig så praktisk udformet, at det også er nemt at have dem med på farten.  

Når vi snakker arbejde i hus og have, så er det først og fremmest vigtigt at have udstyret i orden. Det kan du meget nemt få med vores udvalg af produkter til brug ude og inde. Vores udvalg gadgets og sager til hjemmet og haven spænder bredt, men fælles for dem alle er, at de gør hverdagen nemmere og sjovere, og så får du dem til en rigtig god pris.  

Spændende inspiration til Stue 

Vores udvalg af udstyr og gadgets til stuen spænder bredt, og vi vil derfor anbefale dig at gå på opdagelse her på siden. Du finder med garanti en ting eller to, som kan gøre det endnu sjovere og hyggeligere at bruge tid i stuen, eller som kan skabe spændende fornyelse i Stuen.   

Stort udvalg i Køkken gadgets

Vi har et stort udvalg af smarte gadgets og hjælpemidler, der gør arbejdet i køkkenet til en leg. Du finder hjælpemidler til at gøre madlavningen nemmere, men også ting der gør, at du kan lave sjove lækkerier til familie og venner.

Ting til Kontoret

Skal du i gang med at indrette kontoret derhjemme og samtidigt skabe en kreativ arbejdsplads, som motiverer dig til dit job, eller skal du i gang med at renovere forny kontoret, så finder du en masse sjove og anvendelige og kontor gadgets fra DinGadegts her på siden.

Forny Soveværelset

Skal soveværelset fornyes eller mangler du bare lige en ny lampe, en smart udsmykning til væggen eller et nyt vækkeur, så har vi helt sikkert noget i vores sortiment, som du kan bruge. Det gør ikke noget at udsmykningen i soveværelset også er lidt sjov og unik.

Udstyr til Haven

Når det er sommer bruger vi meget tid i haven. Det er højsæson for grill-fester og have-fester og det kræver naturligvis sit tilbehør. Vi har et stor og velassorteret sortiment af gadgets til haven. Her er alt fra grill-tilbehør, diverse have-spil til myggearmbånd og tryksprøjter.Så uanset om du skal lave havearbejde, lege eller feste i haven, så har vi højest sandsynligt lige det, som du skal bruge for at det bliver lidt sjovere.

Popcornmaskiner

Når der skal hygges med familie og venner, eller der skal være fest i haven eller i det lille hjem, så kommer man ikke uden om popcorn. Det er noget som de fleste elsker, og som man både kan lege og hygge med. Derfor finder du også et udvalg af popcornmaskiner i DinGadgets’ sortiment. Så uanset, hvilken stil du kører i dit hjem, så har vi en popcornmaskine som passer til.

Drikkedunke

Skal du have drikkeflasken fornyet eller skal dit barn have en ny drikkedunk til skolestarten så kan vi naturligvis også hjælpe med det. Det er både sundt og dejligt at drikke vand, men det er ikke underordnet, hvad du drikker det af. Drikkedunke findes i mange forskellige kvaliteter og derfor også i mange prisniveauer. En billig drikkedunk behøver ikke være dårlig, den skal bare passe til dit behov. Så kig dig omkring i vores sortiment og finde lige nøjagtig den drikkeflaske, som passer til dit behov.

Hygge til hus og have 

Specielt i sommerhalvåret bruger de fleste af os mange timer i haven, og her kan vi hos DinGadget tilbyde mange forskellige ting, som kan gøre timerne i haven både sjove og hyggelige. En lun sommeraften er det oplagt at opholde sig i haven selv efter at det er blevet mørkt. Med den rette belysning kan du skabe en stemningsfuld og hyggelig oase for hele familien i din have. Vi har selvfølgelig også et stort udvalg til indendørs hygge hvad enten det drejer sig om belysning, tæpper, krus til varme drikke og meget meget mere.  

Er du på udkig efter praktisk udstyr til hus og have, eller sjove gadgets, så gå på opdagelse i vores store sortiment. Hos os kan du finde det, der passer bedst til netop din stil. Dit hjem og din have er nemlig en afspejling af dig og din personlighed. Har du brug for mere viden om et af vores produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Køb nemt og sikkert i vores online butik.

arrow_upward