Squid Game gadgets

Squid game er en af de mest sete Netflix serie nogensinde. Den koreanske serie har taget verden med storm og vi er mange der sidder spændt og venter på om der kommer endnu en sæson. Imens du venter, kan du nyde godt af de mange Squid game gadgets som du kan finde her på siden. Vi er utrolig stolte af at kunne præsentere dig for et fantastisk udvalg af både: Squid game bamser, Squid Game spil, Squid game kostumeSquid game masker og meget mere.

Squid Game nøglering - Squid Game gadgets - 1 Squid Game nøglering - Squid Game gadgets - 1
  • -40,00 kr.

Squid Game nøglering

Pris 49,00 kr. Normalpris 89,00 kr. -40,00 kr.
Squid Game danse bamse - Squid Game gadgets - 1 Squid Game danse bamse - Squid Game gadgets - 1
  • -30,00 kr.

Squid Game danse bamse

Pris 149,00 kr. Normalpris 179,00 kr. -30,00 kr.
Squid Game maske fra den kendte serie - 4 varianter - Squid Game gadgets - 1 Squid Game maske fra den kendte serie - 4 varianter - Squid Game gadgets - 1
Squid Game figur - Squid Game gadgets - 1 Squid Game figur - Squid Game gadgets - 1

Squid Game figur

Pris 169,00 kr.
Squid Game kostume - Komplet kostume i 2 størrelser - Squid Game gadgets - 1 Squid Game kostume - Komplet kostume i 2 størrelser - Squid Game gadgets - 1
SQUID GAME Guard bamse – 23cm - Squid Game gadgets - 1 SQUID GAME Guard bamse – 23cm - Squid Game gadgets - 1
Squid Game Pop Spil - Squid Game gadgets - 1 Squid Game Pop Spil - Squid Game gadgets - 1

Squid Game Pop Spil

Pris 119,00 kr.
Squid Game ur med cirkel, trekant eller firkant - Squid Game gadgets - 1 Squid Game ur med cirkel, trekant eller firkant - Squid Game gadgets - 1
  • -20,00 kr.

Squid Game ur med cirkel, trekant eller firkant

Pris 99,00 kr. Normalpris 119,00 kr. -20,00 kr.

Squid Game er et kæmpe hit

Det tog filminstruktør Dong-Hyuk 6 måneder at skrive de første afsnit af den populære seriem men der skulle gå over 10 år før at Dong-Hyak fik held med at få hans serie på tv. Bedre sent end aldrig, for serien har vist sig at være et kæmpe hit.

Først var det meningen at serien skulle have været en film, men det blev en serie da der var så meget kød på historien som Dong-Hyak havde skabt. Dong Hyak har ikke umiddelbart planer om at skabe endnu en sæson, men mon ikke han ændre mening (vi krydser fingre)

Hvorfor er serien blevet så populær?

Voldelige serier som Squid game plejer ikke at blive så populær. Mange elsker action og kan godt lide kampscener. Andre elsker det psykologiske spil der er i spændende og uhyggelige film og serier, men serier som Squid game plejer ikke at få så meget opmærksomhed. Hvad er Squid Game noget ingen anden serie kan?

Serien handler om en masse mennesker der skal spille i alt seks spil og alle kæmper om en virkelig stor pengepræmie. Spillene er børnespil hvor det har dødelige konsekvenser hvis ikke spillerne ikke spiller taktisk og korrekt.

Squid Game kombinerer det psykologiske og spiller meget på vores følelser. De mange deltagere i Squid Game spillet har meldt sig til spillet, fordi de privat oplever store økonomiske udfordringer. Det gør at man som seer, hurtigt får medlidenhed med spillerne, når vi får indblik hvad der har drevet dem til sådan en ekstrem beslutning. Main fokus er overlevelse og pengepræmien. Denne spændende cocktail er blandt andet det der gør at vi tror at serien har fået så stor succes.

Stort udvalg af Squid Game Gadgets

Vi elsker serien og vi har derfor glædet os rigtig meget til at få oprettet denne kategori og fylde den med en masse fantastisk Squid Game tilbehør. Squid Game gadgets er populære og du kan nu få en masse gadgets der kan minde dig om den fantastiske serie.

Du kan finde squid game gadgets som du kan have til at stå på dit kontor eller lade blive en del af din indretning i din stue.

Vi kan også tilbyde dig Squid game kostumer så har mulighed for at møde op til den næste kostume fest som en af dine yndlings karakter fra serien.

Noget som vi især er glade for at have her på shoppen er Squid Game masker. Ønsker du dig en Squid game guard maske, så er det eneste du skal beslutte dig for er om du vil have en squid game maske med cirkel, squid game maske med trekant eller en squid game maske med firkant.

Find Squid Game tilbehør hos DinGadget

Hos DinGadget.dk vil vi løbende opdatere denne kategori så du altid kan finde det nyeste Squid game tilbehør. Vi sætter i sær stor fokus på sjove Squid game spil, Squid Game nøgleringe og andet sjovt tilbehør.

Er du Squid Game fan, så er det nu du skal forkæle dig selv!
Husk også at se vores store udvalg af TikTok Gadgets

arrow_upward