OM DINGADGET

DinGadget.dk er en dansk webshop, der blev etableret i februar 2017. Hos DinGadget har vi et ønske om at sælge sjove og spændende gadgets til vores kunder til nogle af landets bedste priser. For at kunne leve op til dette er vi nødt til konstant at udvikle os i form af bedre sortiment, brugervenlighed, kvalitet og service. Vi udvælger nøje vores gadgets ud fra funktionalitet, design og markedets største trends. Hos DinGadget er vores fornemmeste mål at have tilfredse kunder og det vil vi arbejde ekstra hårdt for at kunne opnå.

HVEM ER VI?

DinGadget er ejet og administreret af DitUr.dk ApS (CVR: 35636919), hvilket er et dansk registreret selskab. Det betyder bl.a. at alle køb foretaget gennem vores webshop er underlagt den danske købelov, hvilket garanterer de bedste forbrugerforhold for alle vores kunder. Medarbejderne hos DinGadget har alle en stor passion for gadgets og vil altid stå til rådighed for hjælpe, tage mod input eller svare på spørgsmål. Du kan finde kontaktinformation til vores kundeservice her

HVORDAN KOMMER DU I KONTAKT MED OS?

Vi har vores administrative kontor på følgende adresse; Arnakvej 64, 8270 Højbjerg. Vores lager er på en anden adresse, hvorfor det som udgangspunkt ikke er muligt at komme og se vores varer fysisk. Ønskes en fremvisning bedes du sende en mail til vores kundeservice som er linket til i ovenstående afsnit eller sende en mail til kontakt@dingadget.dk.

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Vores kunder er godt tilfredse med at handle med os, som du kan se på vores Trustpilot-bedømmelser her. Vi håber også du vil være så venlig at give os en bedømmelse, hvis du handler med DinGadget.dk i fremtiden.

HVAD LAVER VI ELLERS?

Udover DinGadget driver og ejer vi også en af Danmarks største online forhandlere af ure, DitUr.dk, som har eksisteret siden 2014. Hos DitUr.dk kan du finde over 1000 forskellige ure, ringe og armbånd til både mænd og kvinder af højeste kvalitet og design. DitUr.dk sælger både de mest kendte brands som Emporio Armarni, Daniel Wellington, Hugo Boss, Olivia Burton, Bolova m.m., men også nyere og billigere brands som Lugano og Dissing Watches, hvor du får mere value for money.

Yderligere driver og ejer vi også webshoppen DitVin.dk, der hovedsageligt sælger kvalitetsvine fra Spanien, Italien og Frankrig. Nogle af vores medarbejdere har gennem egen passion udviklet sig til at blive vineksperter på området. Får du lyst til at smage nogle af vores gode vine kan du med rette tage et smut forbi vores vinbar, Din Vinbar, der har placering på Jægergaardsgade 21A, Aarhus C. Du kan booke et bord til Din Vinbar her eller ringe på nummeret 21 97 66 37 til en hyggelig aften med gode kvalitetsvine og lidt snacks eller tapas.

Kort beskrivelse af Din Vinbar i Aarhus: En hyggelig og uformel vinbar beliggende i den charmende Jægergårdsgade ved nr. 21A. Her finder du primært vine fra Sydeuropa, hvor der er overvægt af vine fra lande som Spanien, Frankrig og Italien.

VI STØTTER MILJØET!

Hos DinGadget støtter vi op om miljøet ved bl.a. at selektivt udvælge indpakningsmaterialer og ved at fokusere på en klar og effektiv strategi om øget genbrug.

Miljøvenligpakning