Kategori: Fastelavn

Fastelavn er en af de højtider som, især børn holder meget af at fejre, for det er en tid hvor den står på udklædning og slik. Er du på udkig efter kostumer eller gadgets til fastelavn, så er du landet det helt rette sted. I udvalget nedenfor vil du kunne finde en masse unikke fastelavns gadget der er ganske uundværlige.

Derfor fejrer vi fastelavn

Oprindeligt var fastelavn en voksenfest hvor mænd og kvinder festede med mad og drikke i flere dage og hvor man fejrede at foråret var på vej. Karlene red fra går til gård og fik en dram og mødtes med andre unge mænd for at slå katten af tønden. Om aftenen klædte de sig ud og løb rundt og skræmte hinanden. Udklædningens primære formål var at skræmme det onde væk, samtidig med at det skulle være underholdende. Lige efter fastelavnstiden startede den 40 dages lange faste som varede lige til påske.

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)
Kanin hat med lys og bevægelige ører Kanin hat med lys og bevægelige ører
  • -110,00 kr.

Kanin hat med lys og bevægelige ører

Pris 89,00 kr. Normalpris 199,00 kr. -110,00 kr.
Hestemaske til voksne - One Size Hestemaske til voksne - One Size


Squid Game dragt Squid Game dragt

Squid Game dragt

Pris 399,00 kr.


Squid Game maske Squid Game maske

Squid Game maske

Pris 129,00 kr.

Fastelavn handlede oprindeligt mest om at bekæmpe alt det onde i verdenen og derfor slog man katten af tønden. Katten symboliserede ondskab. Heldigvis er det en tradition vi ikke længere bruger og får i stedet slået en masse slik af tønden i stedet, hvilket efter vores overbevisning også er en god måde at bekæmpe den onde  – nemlig den onde sukkertrang.

Fastelavn er i dag børnenes fest hvor den står på udklædning og fastelavnsfester hvor man slår katten af tønden.

Udklædning til børn i alle aldre

Efter den historie time er vi klar til at kigge på noget virkelig sjovt, nemlig udklædning til børn. Her på siden har vi fundet en masse udklædning som børn i alle aldre helt sikkert vil elske.

Superhelte er det helt store hit og er derfor et tema der går igen i de kostumer vi har valgt. Derfor kan vi godt love at hvis elsker dit barn superhelte så bliver i bestemt ikke skuffet ved at tage et kig på her på DinGadget.dk

Fantastiske kostumer til formidable priser

Skal du have bestilt flere kostumer kan det også betale sig at besøge DinGadget.dk. Vi har nemlig en masse kostumer til faste lave priser.

Udklædning til fastelavnsfester

Hvert år holder skoler, børnehaver og foreninger ofte fastelavnsfester, hvilket altid er det helt store hit for børn. Det er en sjov dag hvor der for alvor bliver kæmpet om hvem der skal være kattekonge og kattedronning.

Når børnene har slået katten af tønden, så får børnene ofte slik og hygger sig med deres skolekammerater.

Så tøv ikke - tag dit barn i hånden og find et kostume der vil være perfekt til lige netop sådan en hyggelig dag.

arrow_upward