Kostumer og udklædning til festen

Her finder du et bredt udvalg af de bedste kostumer til både voksne og børn. Find dit nye yndlings kostume eller forkæl dit barn med et sjov kostume til fastelavn eller halloween. Det er en fornøjelse at klæde sig ud og her hos Dingadget er der nok af kostumer at vælge imellem!

Kanin hat med lys og bevægelige ører - Alle gadgets - 1 Kanin hat med lys og bevægelige ører - Alle gadgets - 1
  • -100,00 kr.

Kanin hat med lys og bevægelige ører

Pris 99,00 kr. Normalpris 199,00 kr. -100,00 kr.
Hårkridt - sæt med 24 flotte farver - Kostumer - 1 Hårkridt - sæt med 24 flotte farver - Kostumer - 1
Minion hat med bevægelige ører - Fastelavn - 1 Minion hat med bevægelige ører - Fastelavn - 1
  • -60,00 kr.

Minion hat med bevægelige ører

Pris 59,00 kr. Normalpris 119,00 kr. -60,00 kr.
Halloween hat med lys og bevægelige ører - Halloween gadgets - 1 Halloween hat med lys og bevægelige ører - Halloween gadgets - 1
Squid Game maske fra den kendte serie - 4 varianter - Squid Game gadgets - 1 Squid Game maske fra den kendte serie - 4 varianter - Squid Game gadgets - 1
Squid Game kostume - Komplet kostume i 2 størrelser - Squid Game gadgets - 1 Squid Game kostume - Komplet kostume i 2 størrelser - Squid Game gadgets - 1
Oppustelig Wavy Man kostume - 1 Oppustelig Wavy Man kostume - 1

Oppustelig Wavy Man kostume

Pris 199,00 kr.
Komplet  Julemandskostume - JuleGadgets - 2 Komplet  Julemandskostume - JuleGadgets - 2

Komplet Julemandskostume

Pris 299,00 kr.
Græskar lanterne med LED-lys - Halloween gadgets - 1 Græskar lanterne med LED-lys - Halloween gadgets - 1
lable
lable
Panda hat med bevægelige ører - Gadgets til unge - 1 Panda hat med bevægelige ører - Gadgets til unge - 1
  • -60,00 kr.

Panda hat med bevægelige ører

Pris 59,00 kr. Normalpris 119,00 kr. -60,00 kr.
lable
lable
Sumodragt - oppustelig dragt til voksne - Kostumer - 1 Sumodragt - oppustelig dragt til voksne - Kostumer - 1

Er du på udkig efter kostumer til hele familien er du bestemt ikke gået forgæves. Her kan du finde kostumer til både store og små, piger og drenge og mænd og kvinder. Vi har sat særlig fokus på kostumer af den bedste kvalitet til fornuftige priser.

Festlige kostumer til voksne

Når man er voksen er det ikke så tit at man får lov at klæde sig ud, så når man endelig må, så skal den også have fuld pedal. Derfor har vi håndplukket de bedste kostumer til voksne.

En god fest med udklædning er altid de mest mindeværdige, så det er vigtigt at finde det helt rigtige kostume.

Skal du til Halloween fest, så skal der et kostume til. Tag på opdagelse i vores store kostume kategori og find et smart halloween kostume til en lav pris.

Hos din Gadget.dk er vi især glad for jul. Jul er nemlig den tid på året hvor der for alvor skal hygges. Derfor
vil du kunne finde en masse fine julemandskostumer til voksne, så du har mulighed for at gøre juleaften endnu mere speciel.

Som du kan se, kan du finde en masse kostumer til forskellige formål her på siden. Vi håber at du kan lide udvalget og finder et kostume du kan lide.

Billige kostumer til børn

Børn elsker at klæde sig ud og have det sjovt til festlige lejligheder. Derfor har vi et fantastisk udvalg af Halloween kostumer til børn, fastelavns kostumer til børn, samt legekostumer til børn.

Så er du på udkig efter kostumer til drenge, kostumer til piger eller kostumer til babyer er du kommet det rigtige sted hen.

Du vil især kunne finde en masse billige kvalitets kostumer, der er perfekt til fastelavnsfester eller halloween fester. Vi har uhyggelige kostumer, sjove kostumer og kostumer der giver dit barn mulighed for at klæde sig ud som sit idol.

Børn elsker også at bruge kostumer når de leger. Det er virkelig noget der kan sætte gang i fantasien og tit bliver de gamle Halloween kostumer og fastelavns kostumer brugt som legekostumer. Men er dit barn så vild med at lege med kostumer kan det være tid til fornyelse. Kostumerne her på siden er af super god kvalitet og er nemme at bevæge sig i. Det skal kostumer til børn være, for børn bevæger sig meget og kostumer skal derfor ikke sidde for stram eller sidde og generer.

Superhelte kostumer

Det helt store hit er superhelte kostumer. Både børn og voksne vælger superhelte kostumer når der skal vælges kostumer til festlige lejligheder.

Vi har f.eks. superhelte kostumer til små børn. Supermans kostume, Spidermans kostumer, samt Batman kostume.

Så tøv endelig ikke med at bestille – her har vi har hurtig levering på alle kostumer!

arrow_upward