Julegave til mor

En julegave er en gave som gives og modtages i forbindelse med jul. Her i Danmark lægges julegaverne under juletræet og uddeles juleaften, eller julemanden (en onkel, far eller nabo i forklædning) ankommer til hjemmet i rette tid til at uddele gaverne. I andre familier bliver et familiemedlem (ofte den ældste eller den yngste eller dem begge) udpeget til jobbet. Der findes naturligvis også andre systemer, hvor uddelingen af gaver går på skift.

Før i tiden var det julepynten, som var julegaverne og før det, var der kun pengegaver, det var nemlig en del af tjenestefolkenes løn.

For at juleaften ikke bare skal være en aften, hvor man ”bytter” gaver, der måske endda er købt i sidste øjeblik, har nogle familier indført en tradition, hvor gaverne har et max-beløb på f.eks. 50 kr., eller at gaverne skal være hjemmelavede. På den måde tvinges gavegiverne til at være mere kreative og fantasifulde, og det giver en del morskab juleaften.

Der er 7 varer.

Viser 1-7 af 7 element(er)


Sammenfoldelig Pro Fodspa  med  massage Sammenfoldelig Pro Fodspa  med  massage
  • -190,00 kr.

Sammenfoldelig Pro Fodspa med massage

Pris 299,00 kr. Normalpris 489,00 kr. -190,00 kr.
Snugs hyggetæppe med ærmer Snugs hyggetæppe med ærmer

Snugs hyggetæppe med ærmer

Pris 179,00 kr.
Alpaca hjemmesko Alpaca hjemmesko

Alpaca hjemmesko

Pris 199,00 kr.
Massager til hovedbund, nakke og skuldre Massager til hovedbund, nakke og skuldre
Pop-pots - den musikalske potte Pop-pots - den musikalske potte
Luksus krystal bordlampe Luksus krystal bordlampe
  • -50,00 kr.
  • Ny

Luksus krystal bordlampe

Pris 199,00 kr. Normalpris 249,00 kr. -50,00 kr.
Timeglas LED lampe med sand Timeglas LED lampe med sand
  • -30,00 kr.
  • Ny

Timeglas LED lampe med sand

Pris 229,00 kr. Normalpris 259,00 kr. -30,00 kr.

Jul hos Mor

Og når vi snakker juleaften kommer vi ikke udenom at nævne Mor. Det er nemlig ret almindeligt i Danmark, at man skal hjem til Mor og holde jul. Ikke mindst fordi julen også er ensbetydende med god mad i rigelige mængder. Tænderne kan ligefrem løbe i vand ved tanken om en flæskesteg eller andesteg, som ”kun vores mor” kan lave den. Selv nisserne på loftet får mad juleaften. De får serveret risengrød, som mor naturligvis har lavet selv. Om aftenen sættes en skål risengrød frem til nisserne, og næste morgen er det væk. Det er det rene magi! Magi er et ord der både forbindes med julen, men også med vores mødre. Vi kender alle sætningen at ”Mor er den bedste i verden”. Hun har født os, elsket os, passet på os og fyldt vores liv med magiske og fantastisk juleaftener. 

Mor fortjener en særlig julegave

Din mor er der altid for dig og støtter dig, når du har brug for det. Uden at du overhovedet har sagt noget, kan hun mærke, at noget er galt. Det er, som om hun har en sjette sans i sådanne situationer. Uanset om du er ked af det eller syg, kan du regne med, at din mor vil gøre alt, hvad hun kan, for at du skal få det bedre. Hendes børn er simpelthen det vigtigste for hende. Derfor fortjener Mor også at føle sig påskønnet ligesom alle andre, og en sjov og funktionel gave er en perfekt måde at vise det på. Hver jul står hun med alle juleforberedelserne. Hun laver hjemmelavet mad i rigelige mængder, pakker julegaver ind, gør rent og reder op til overnattende gæster og en masse mere. Selve juleaften er hun den perfekte værtinde for alle gæsterne.  Hun bruger så meget tid og energi på, at julen skal blive god for alle andre, derfor fortjener hun også år efter år, juleaften efter juleaften, at få en fantastisk julegave.

Julegave til mor

I modsætning til fædre, så plejer det ikke at være nær så svært at få julegaveønsker fra mødre. Og de ønsker sig sjældent sokker og underbukser, som nærmest er fædres autosvar. Vores mødre er faktisk ret gode til at sammensætte en brugbar ønskeseddel. Med mindre de er den beskedne type, der altid siger ”I skal da ikke bruge, jeres penge på mig”. Men det betyder dog ikke, at du behøver at holde dig til ønskesedlen. Men det er vigtigt, at Julegaven til mor føles helt perfekt. 

Giv brugbare og sjove gadgets

Din mor vil helt sikkert sætte pris på nogle sjove og brugbare gadgets. De kan nemlig gøre hverdagen nemmere og sjovere, og der findes noget for enhver smag. Gode julegaveideer til mor fra DinGadget.dk kan eksempelvis være:

 

Men det er naturligvis individuelt, da ikke to mødre er ens.

Forkæl Mor med en gavekurv til Jul

Hvis du gerne vil forkæle din mor, kan du købe diverse gadgets her hos os og lave en gavekurv til hende fyldt med dejlige ting. Det kan være en at gavekurv skal have et tema som for eksempel Wellness, Personlig pleje, Køkkenudstyr, Hygge eller du kan vælge at lave en blandet kurv med lidt af hvert, for at glæde hende.

Giv en oplevelse til mor i julegave

Du kan naturligvis også give en oplevelse som gave. Det behøver ikke at være en dyr gave, fordi det er en oplevelse. I kan tage en dag fri sammen og køre ud i det blå, og bare være sammen. Det er en gave som din mor med garanti vil synes om. Hun vil elske at få en hel dag sammen med dig, hvor I kan snakke om alt eller intet og bare være sammen. Kvalitetstid med sine børn er en gave de fleste mødre drømmer om. Du kan for eksempel også lave et gavekort til din mor, der lyder på 1 dags hjælp til lige, hvad hun har brug for. Det kan være haven skal ordnes, bilen skal vaskes, eller du kan hjælpe hende med en hovedrengøring, mulighederne er mange. 

Ting til hjemmet i julegave til mor

De fleste kvinder elsker noget nyt til hjemmet, det kan være en pynte genstand, nye puder til sofaen eller en smart og blød plaid til at hygge sig under, nar hun kommer træt hjem fra job og trænger til at slappe af. Der findes masser af ting til hjemmet, som er perfekte som julegaver til mor.

Tilbehør til hjemmekontoret som julegave

Arbejder din mor ofte hjemmefra, så kan kontortilbehør og sjove kontor-gadgets være en god julegave til din mor. Det kan være alt fra en ny kontorstol, en smart notesbog, en lækker bordlampe eller en god powerbank.

Giv julegaver til selvforkælelse

Din mor glemmer nok ofte at tage sig tid til at forkæle sig selv. Men det er vigtigt at huske at forkæle sig selv en gang i mellem. Du kan hjælpe hende ved at give hende ting til selvforkælelse i julegave. Det er en gave, som helt sikkert vil blive både værdsat.  Så kan din mor blive ladet op med ny energi og livsglæde. Det fortjener hun.

Gode julegaver til mor kan altså findes i massevis, så tag et kig rundt her på DinGadget.dk og lad dig inspirere af vores store sortiment, så finder du med garanti en julegave til din mor, som hun vil blive rigtig glad for.

arrow_upward