Kontor gadgets til alle

Du ser sikkert, som så mange andre, dit kontor som en hule hvor du i fred og ro kan få lavet en masse arbejde. Eller få ro til at bestille ting online, spille kabale eller andet for at få lidt alene tid væk fra familien. Dit kontor er et sted hvor du skal føle dig godt tilpas og et sted du ofte bruger mange timer. Det er derfor vi har lavet denne kategori specielt til dig, for her kan du finde de fedeste gadgets til dit kontor. Se med nedenunder.

Nøglefinder du kan fløjte efter - Mors dags Gave - 1 Nøglefinder du kan fløjte efter - Mors dags Gave - 1
 • -4,00 kr.

Nøglefinder du kan fløjte efter

Pris 35,00 kr. Normalpris 39,00 kr. -4,00 kr.
Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand - Fars dags Gaveidéer - 1 Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand - Fars dags Gaveidéer - 1
Storm Glass Large - Din Vejrstation - Fars dags Gaveidéer - 2 Storm Glass Large - Din Vejrstation - Fars dags Gaveidéer - 2
 • -110,00 kr.

Storm Glass Large - Din Vejrstation

Pris 179,00 kr. Normalpris 289,00 kr. -110,00 kr.
Mini WiFi overvågnings kamera | IP kamera - Teknik Gadgets - 1 Mini WiFi overvågnings kamera | IP kamera - Teknik Gadgets - 1
Digital vækkeur med indbygget projektor og radio - Soveværelse - 1 Digital vækkeur med indbygget projektor og radio - Soveværelse - 1
Mr. Lamp væglampe – mand på stige - Julegave til veninde - 1 Mr. Lamp væglampe – mand på stige - Julegave til veninde - 1
Flamme simulations diffuser, aroma og luftfugter - Wellness og pleje - 1 Flamme simulations diffuser, aroma og luftfugter - Wellness og pleje - 1
Scratch Map Deluxe - Hold Styr På Dine Rejser - Fars dags Gaveidéer - 1 Scratch Map Deluxe - Hold Styr På Dine Rejser - Fars dags Gaveidéer - 1
 • -70,00 kr.

Scratch Map Deluxe - Hold Styr På Dine Rejser

Pris 129,00 kr. Normalpris 199,00 kr. -70,00 kr.
Fortnite Gaming LED musemåtte - Gamer gadgets - 1 Fortnite Gaming LED musemåtte - Gamer gadgets - 1
Forstørrelsesbriller - Julegave til bedsteforældre - 1 Forstørrelsesbriller - Julegave til bedsteforældre - 1

Forstørrelsesbriller

Pris 59,00 kr.
Smart musikstyret LED gamer lamper - 2 stk - 1 Smart musikstyret LED gamer lamper - 2 stk - 1
 • -150,00 kr.

Smart musikstyret LED gamer lamper - 2 stk

Pris 299,00 kr. Normalpris 449,00 kr. -150,00 kr.
Kork Globus stor 25 cm. - hvor har du været? - Mors dags Gave - 1 Kork Globus stor 25 cm. - hvor har du været? - Mors dags Gave - 1
 • -120,00 kr.

Kork Globus stor 25 cm. - hvor har du været?

Pris 479,00 kr. Normalpris 599,00 kr. -120,00 kr.
Newtons Vugge - Kontor Gadgets - 1 Newtons Vugge - Kontor Gadgets - 1
 • -20,00 kr.

Newtons Vugge / Newtons Cradle

Pris 119,00 kr. Normalpris 139,00 kr. -20,00 kr.
Gel siddepude i ergonomisk design - 1 Gel siddepude i ergonomisk design - 1
Mr-Lamp vaeglampe Mr-Lamp vaeglampe

Mr. Lamp væglampe

Pris 199,00 kr.
3-i-1 QI trådløs LED docking station til airpods, iwatch og iphone - Lamper - 1 3-i-1 QI trådløs LED docking station til airpods, iwatch og iphone - Lamper - 1
Timeglas LED lampe med sand - Lamper - 1 Timeglas LED lampe med sand - Lamper - 1
 • -110,00 kr.

Timeglas LED lampe med sand

Pris 149,00 kr. Normalpris 259,00 kr. -110,00 kr.
Selfiestang/tripod med fjernbetjening - 1 Selfiestang/tripod med fjernbetjening - 1
Mr. Lamp væglampe - to på en gynge - Lamper - 1 Mr. Lamp væglampe - to på en gynge - Lamper - 1
Avocado slicer 3-i-1 - Køkken Gadgets - 1 Avocado slicer 3-i-1 - Køkken Gadgets - 1

Avocado slicer 3-i-1

Pris 49,00 kr.
LED RGB Gulvlampe Med App Styring - 1 LED RGB Gulvlampe Med App Styring - 1
Multiværktøj til Airpods, headset og smartphones - Teknik Gadgets - 1 Multiværktøj til Airpods, headset og smartphones - Teknik Gadgets - 1
Pengeskab skjult som bog - 2 Pengeskab skjult som bog - 2

Pengeskab skjult som bog

Pris 99,00 kr.
Super dad kaffekop - Fars dags Gaveidéer - 1 Super dad kaffekop - Fars dags Gaveidéer - 1

Super dad kaffekop

Pris 69,00 kr.
Gaming mus med RGB lys - Gamer gadgets - 1 Gaming mus med RGB lys - Gamer gadgets - 1

Gaming mus med RGB lys

Pris 89,00 kr.
Dobbeltsidet tuschpenne - Flere farver - 40 stk - 1 Dobbeltsidet tuschpenne - Flere farver - 40 stk - 1
 • -150,00 kr.

Dobbeltsidet tuschpenne - Flere farver - 40 stk

Pris 129,00 kr. Normalpris 279,00 kr. -150,00 kr.
USB Docking station med 8 porte USB/PD/QC og LCD skærm - Teknik Gadgets - 1 USB Docking station med 8 porte USB/PD/QC og LCD skærm - Teknik Gadgets - 1
Newyes B5 - Smart Notesbog - Mors dags Gave - 1 Newyes B5 - Smart Notesbog - Mors dags Gave - 1

Newyes B5 - Smart Notesbog

Pris 179,00 kr.

Fantastiske gadgets til kontoret

Jamen, hvad skal man overhovedet bruge gadgets til når man sidder på et kontor” tænker du måske. Det er et godt spørgsmål, så det vil vi da forsøge at svare på.

Det kan være du forbinder gadgets med sjov og ballade, men du kan faktisk finde brugbare sjove gadgets der er geniale at have på dit kontor.

Vi har alt fra højtalere til den berømte Newtons vugge, som uden tvivl vil egne sig perfekt på dit kontor.

Hold styr på vigtige noter og planlæg din næste ferie

Opslagstavler er uden tvivl et must have på et kontor. Det meste af det man sidder med kan gemmes på computeren, men det at have en opslagstavle på sit kontor kan være fantastisk hvis du skal f.eks. skal gemme sedler eller andre vigtige notater.

Vi har en fantastisk opslagstavle her på siden, der faktisk også fungere som et world map opslagstavle, hvor du kan sætte tegnstifter i de steder du har besøgt – eller de steder hvor du gerne vil rejse hen.

Er du vild med at planlægge rejser og kan du lide at rejse til nye lande, så har vi faktisk mange hjælpemidler i denne kategori.

Vi har blandt andet en globus fremstillet af kork, hvor du ligeledes vil kunne sætte stifter i de steder du har været eller ønsker at tage hen. Opslagstavlen vi nævnte før er ligeledes lavet af kork og virker i øvrigt også godt som et minde kort, hvor du kan sætte billeder op fra dine rejser.

Scratch map er et kort der er blevet utrolig populært. Kortet fungerer ligesom et skrabelod, hvor du kan skrabe de lande du har besøgt. Kortet finder du selvfølgelig også i denne kategori.

Som du kan se er der masser af muligheder for at kunne planlægge din næste drømmerejse.

Sjove gadgets til kontoret

Ja, den måtte jo komme. Der findes selvfølgelig også sjove gadgets til kontoret, der kan være ganske underholdende. Det kan være skønt med et afbræk fra arbejdet i form af lidt sjov.

Newtons vugge er en klassiker og det er næsten umuligt at forstille sig et rigtigt kontor uden. Vi har nok alle set Newtons vugge i film, hvor store advokat typer sidder ved deres robuste skriveborde, hvor de så har Newtons vugge stående. Det er virkelig fedt.

Har du brug for et lille afbræk er Newtons vugge helt perfekt. Sæt kuglerne i sving, tøm hovedet og følg kuglerne med øjnene.

Vi vil løbende få flere sjove gadgets på vores webshop, så kom endelig igen hvis du mangler flere sjove gadgets til dit kontor.

Gadgets du kan have på dit kontor på arbejdet

Mange af os har et arbejde hvor størstedelen af arbejdsdagen forgår på et kontor. Derfor er det dejligt at kunne indrette sig behageligt med sine egne ting, så man føler sig godt tilpas.

Har du gode kollegaer og elsker du at komme på arbejde? Eller går kollegaerne til tider dig lidt på nerverne? Så har vi gadgets du helt sikkert vil elske. Det kan også være at du bare elsker at tage gas på dine kollegaer og at dig og dine kollegaer har så godt et fællesskab, at der kan være plads til både løjer, samt uskyldig drillerier.

Hvis det sidstnævnte er tilfældet har vi en bullshit knappe som kan være ret så handy at have indenfor rækkevidde. Så hvis en af dine kollegaer kommer et argument du ikke helt er enig i, kan du trykke på bullshit knappe og få et godt grin.

Det kan også være at du bare har en dag hvor alt driller dig ekstra meget og opgaverne på skærmen ikke lige vil som du gerne vil. En stor Enter knappe kan virkelig være guld værd i sådanne situationer.

Sådan en Enter knappe har vi selvfølgelig også her hos DinGadget.dk. Den kæmpe Enter knappe er faktisk bare en stor pude der ligner en enter knappe. Enter knappen/puden sættes til din computer via USB stik og du kan derefter banke din hånd ned i puden når du vi ønsker at trykke på enter.  Ahh – endelig en god måde at få afreageret på!

Lamper og højtalere der skaber en god stemning på kontoret

Hvad er et kontor uden lamper? Ja, vel et mørkt kontor, ja men, der findes så mange lamper der bare passer bedre ind på et kontor end andre steder i huset. Vi har fundet et par stykker som helt sikkert vil kunne vække din opmærksomhed.

Vi kan blandt andet tilbyde dig en LED lampe med indbygget smartphone oplader, samt højtaler, så du kan oplade din mobil, samtidig med at du kan lytte til noget godt musik. Det er virkelig en fantastisk lampe som har mere end en funktion. Undgå filterede ledningerne, samt plads på kontoret og invester i en lampe der har det hele!

Hvis du er på udkig efter en god højtaler, kan du finde en masse smarte bluetooth højtalere i denne kategori. Kvaliteten på vores højtalere er fantastiske og du vil ikke fortryde dig køb hvis du vælger en fra os.

arrow_upward