Mandelgave

En mandelgave er en meget vigtig ting, for hvem ser ikke frem til at prøve lykken for at blive den heldige vinder af mandelgaven. Er det dig der skal stå for mandelgaven i år og ved du ikke hvad du skal finde på, så se med her! Vi har samlet en masse unikke gadgets der passer perfekt som mandelgaver. Du kan finde mandelgaver der er underholdende, du kan finde mandelgaver der forkæler den heldige vinder, samt mandelgaver der er helt og igennem unikke. Tag på opdagelse i udvalget nedenfor og se de mange unikke bud på hvad en god mandelgave bør indeholde.

Sød LED-julenisse – Bestseller 2022 - JuleGadgets - 1 Sød LED-julenisse – Bestseller 2022 - JuleGadgets - 1
 • -50,00 kr.

Sød LED-julenisse – Bestseller 2023

Pris 49,00 kr. Normalpris 99,00 kr. -50,00 kr.
Jule hyggesokker – Bestseller 2022 - JuleGadgets - 1 Jule hyggesokker – Bestseller 2022 - JuleGadgets - 1
3D magisk rubiks terning - Sport & Spil - 1 3D magisk rubiks terning - Sport & Spil - 1
 • -10,00 kr.

3D magisk rubiks terning

Pris 29,00 kr. Normalpris 39,00 kr. -10,00 kr.
Hyggesokker - onesize - JuleGadgets - 1 Hyggesokker - onesize - JuleGadgets - 1

Hyggesokker - onesize

Pris 89,00 kr.
IQ fidget puzzle – anti stress - Fidget legetøj og pop spil - 1 IQ fidget puzzle – anti stress - Fidget legetøj og pop spil - 1
Sølv rose - Flot gaverose i sølv - Mors dags Gave - 1 Sølv rose - Flot gaverose i sølv - Mors dags Gave - 1
 • -30,00 kr.

Sølv rose - Flot gaverose i sølv

Pris 99,00 kr. Normalpris 129,00 kr. -30,00 kr.
Nisse Vinskjuler - Bestseller 2022 - JuleGadgets - 1 Nisse Vinskjuler - Bestseller 2022 - JuleGadgets - 1
I Love Gaming krus - Det fedeste gamer krus - Gamer gadgets - 1 I Love Gaming krus - Det fedeste gamer krus - Gamer gadgets - 1
Magic Rainbow Fidget cube - Fidget legetøj og pop spil - 1 Magic Rainbow Fidget cube - Fidget legetøj og pop spil - 1

Magic Rainbow Fidget cube

Pris 49,00 kr.
Infinity finger cube fidget legetøj - Fidget legetøj og pop spil - 1 Infinity finger cube fidget legetøj - Fidget legetøj og pop spil - 1
 • -50,00 kr.

Infinity finger cube fidget legetøj

Pris 59,00 kr. Normalpris 109,00 kr. -50,00 kr.
Hjerte storm glass vejrstation - Gave idéer - 1 Hjerte storm glass vejrstation - Gave idéer - 1
 • -30,00 kr.

Hjerte storm glass vejrstation

Pris 99,00 kr. Normalpris 129,00 kr. -30,00 kr.
Den bidende haj spil - Sport & Spil - 1 Den bidende haj spil - Sport & Spil - 1
 • -34,00 kr.

Den bidende haj spil

Pris 75,00 kr. Normalpris 109,00 kr. -34,00 kr.
Elektronisk Quick Push pop it spil - 2 Elektronisk Quick Push pop it spil - 2
 • -50,00 kr.

Elektronisk Quick Push pop it spil

Pris 99,00 kr. Normalpris 149,00 kr. -50,00 kr.
Julekort Diamond painting - God til gaver - Diamond paint - 1 Julekort Diamond painting - God til gaver - Diamond paint - 1
 • -20,00 kr.

Julekort Diamond painting - God til gaver

Pris 129,00 kr. Normalpris 149,00 kr. -20,00 kr.
Fidget spil - Can you remember - Fidget legetøj og pop spil - 1 Fidget spil - Can you remember - Fidget legetøj og pop spil - 1
Vinkøler med luftfilter - Køkken Gadgets - 1 Vinkøler med luftfilter - Køkken Gadgets - 1

Vinkøler med luftfilter

Pris 119,00 kr.
Bløde hyggesokker til kolde fødder - onesize - 1 Bløde hyggesokker til kolde fødder - onesize - 1
Holografisk rose med LED lys - Forside - 2 Holografisk rose med LED lys - Forside - 2
 • -60,00 kr.

Holografisk rose med LED lys

Pris 119,00 kr. Normalpris 179,00 kr. -60,00 kr.
Fortnite Llama Loot bamse - Alle gadgets - 1 Fortnite Llama Loot bamse - Alle gadgets - 1

Fortnite Llama Loot bamse

Pris 129,00 kr.
Køleskabsalarm - den smarte diæt gris - Køkken Gadgets - 1 Køleskabsalarm - den smarte diæt gris - Køkken Gadgets - 1
Julekuglemaskine – lav dine egne julekugler - JuleGadgets - 1 Julekuglemaskine – lav dine egne julekugler - JuleGadgets - 1
 • -70,00 kr.

Julekuglemaskine – lav dine egne julekugler

Pris 129,00 kr. Normalpris 199,00 kr. -70,00 kr.
Mini luftfugter med mulighed for aroma  mørk valnød - Julegave til bedsteforældre - 1 Mini luftfugter med mulighed for aroma  mørk valnød - Julegave til bedsteforældre - 1
Happy Men proptrækker, vinprop og øloplukker - Køkken Gadgets - 1 Happy Men proptrækker, vinprop og øloplukker - Køkken Gadgets - 1
Kodelås til vinflasker - Køkken Gadgets - 1 Kodelås til vinflasker - Køkken Gadgets - 1

Kodelås til vinflasker

Pris 69,00 kr.
Afstressende squishy boob - Størrelse XXL - Gave idéer - 1 Afstressende squishy boob - Størrelse XXL - Gave idéer - 1
Cube puzzle sæt 6 stk - Familiespil - 1 Cube puzzle sæt 6 stk - Familiespil - 1

Cube puzzle sæt 6 stk

Pris 199,00 kr.
Massagepude med varme til nakken - Wellness og pleje - 1 Massagepude med varme til nakken - Wellness og pleje - 1
Røde hjemmesko - opvarmes i mikrobølgeovnen - Gave til nybagt mor - 1 Røde hjemmesko - opvarmes i mikrobølgeovnen - Gave til nybagt mor - 1

Mandelgave idéer

Hvis det altid er dig der står for at skulle medbringe en mandelgave juleaften, ved du hvor svært det er at finde på noget nyt hvert år. Du vil helt sikkert gerne kunne finde en ting som alle i familien kan bruge og dermed en ting der henvender sig til alle køn og ikke mindst til alle aldre.

Hos DinGadget.dk kender vi bestemt til det press der kan være én når der skal vælges mandelgave, så derfor har vi sat os for at hjælpe dig med at finde den perfekte mandelgave.

Mandelgave 2022

Det kan være svært at finde en mandelgave for det skal jo netop være en gave som alle kan bruge. Hvis der er flere børn i din familie begrænser det selvfølgelig også dine muligheder. Derfor er en sjov gadget et sikkert hit da det er nemmere at finde noget som både børn og voksne kan få noget ud af.

Vi vil heller end gerne hjælpe dig med at finde den perfekte mandelgave, så udvalget i denne kategori er fyldt med gode mandelgaveidéer til overkommelige priser

Årets mandelgaveidé 2022

Hos DinGadget.dk er det super svært at skulle begrænse sig, så derfor har vi fundet flere forskellige perfekte mandelgaveidéer.

Dette års mandelgaveidé er noget som de fleste kan bruge og det er vores unikke LED-julenisse. Led-nissen er super sød og virkelig pæn at have stående. Nissen er utrolig populær og den har været udsolgt flere gange.

Giv en populær månelampe eller Saturn lampe i mandelgave, det er lamper der med sikkerhed kan skabe glæde hos både store og små. 

Er din familie vild med at spille spil, så kan vi anbefale dig at du bestiller de smukke guldkort som du finder her på siden. Det er en god og oplagt gave som modtageren af mandelgaven vil kunne bruge i mange år.


Langt de fleste har en smartphone, så en trådløs oplader fremstillet af smukt bambus kan også anbefales.

En rensdyr lampe i virkelig smukt design er også noget du finder her på siden og det er helt sikkert en lampe som mange vil elske at få. 

Som du kan se er der en masse gode bud på hvad dette års bedste mandelgaveidé kunne være. Det bedste du kan gøre er, som før nævnt, at tage et kig på alle de fantastiske gadgets som du finder i denne kategori og så se om du kan finde noget der passer til din familie.

Sjov mandelgave

Hvis du er klar på at finde dette års sjoveste mandelgave så er det helt sikkert noget vi kan hjælpe dig med. Gadgets er kendt for at være sjove, spændende og utrolig underholdende og vi kan tilbyde dig en masse fantastiske ting.

Mandelgaver børn

Børn elsker gaver og at blive den heldige vinder af en mandelgave vil helt sikkert kunne blive et af højdepunkterne juleaften. Vi har her på siden en masse gadgets som børn elsker og det er oplagt at vælge gadgets når du skal finde mandelgaver til børn.

Tag et kig på de mange fantastiske brætspil du kan finde her på siden. Der er virkelig mange spil som børn elsker at spille. Vi vil især anbefale det spil der hedder rensdyr spil hat, det er et virkelig sjovt spil hvor hele familien kan være med.

Julekuglemaskiner er også en oplagt mandelgaveidé. Det er en maskine der giver dit barn mulighed for at kunne lave fantastiske, kreative julekugler til familiens juletræ.

Du har også mulighed for at finde en masse Fortnite, Gurli Gris, Frozen, samt RoBlox gadgets. Det er virkelig noget mange børn vil elske at få.

Kan familiens børn lide at game så tag gerne et kig på vores brede udvalg af 3D lamper, samt gamer belysning. Der er en masse fantastiske lamper som vil kunne glæde langt de fleste børn.

Mandelgaver til børn og voksne

Det kan være svært at finde en mandelgave der passer til både børn og voksne, men vi er ret sikker på at det er lykkedes for os.

Fidget gadgets er blevet utrolig populære. Det er gadgets som mange børn kender rigtig godt, men flere og flere voksne er også begyndt at få øjnene op for, hvor fantastiske fidget gadgets er. Det er nemlig gadgets der blandt andet hjælper på både angst og stress.

Mandelgaver er en uundværlig ting som har eksisteret i mange år. Det er forskelligt fra familie til familie hvad der befinder sig i den unikke mandelgavepakke. En ting er dog sikkert og det er at det er nok den pakke som flest har størst forventninger til juleaften. 

Faktisk stammer idéen med en mandelgave fra Frankrig. Her putter man dog figurer eller bønner i en kage i stedet for en mandel. Flere steder i Grækenland har man en mønt i en kage. Man skærer kagen ud i forskellige stykker og så vælger hvert familiemedlem et stykke kage. Den person der har valgt det stykke hvor mønten er i, får held resten af året.

Det dejligt med en masse held, men det er nu mindst lige så dejligt med en fantastisk mandelgave.

arrow_upward