Gadgets til kæledyr

Kæledyr er i sandhed din bedste ven. Lige meget hvad, så vil de altid stå ved den side, som den trofaste følgesvend de er. Det er også derfor det er vigtigt at forkæle sin lodne ven med lækre godter, godbidder og en masse legetøj. Hos DinGadget.dk kan du finde et bredt udvalg af fantastiske gadgets til din firbenet ven. Så tag din hund/kat i poten og gå på opdagelse i sortimentet nedenfor.

donut-hundesenghundeskaale

Hundehalsbånd mod flåter og lopper - Det bedste flåt halsbånd - Alle gadgets - 1 Hundehalsbånd mod flåter og lopper - Det bedste flåt halsbånd - Alle gadgets - 1
 • -100,00 kr.

Hundehalsbånd mod flåter og lopper - Det bedste flåt halsbånd

Pris 99,00 kr. Normalpris 199,00 kr. -100,00 kr.
Sprællende legefisk til katte - Kæledyr - 1 Sprællende legefisk til katte - Kæledyr - 1
Filter til drikkefontæne til katte og små hunde – 2.4L - Kæledyr - 1 Filter til drikkefontæne til katte og små hunde – 2.4L - Kæledyr - 1
Aktivitetsbold med sugekop til hunde - Julegave til hunden - 1 Aktivitetsbold med sugekop til hunde - Julegave til hunden - 1
Legetæppe til hunde - Julegave til hunden - 1 Legetæppe til hunde - Julegave til hunden - 1

Legetæppe til hunde

Pris 149,00 kr.
Lille effektiv ravlygte - Alle gadgets - 1 Lille effektiv ravlygte - Alle gadgets - 1

Lille effektiv ravlygte

Pris 79,00 kr.
Drikkefontæne til katte og små hunde – 2.4L - Kæledyr - 1 Drikkefontæne til katte og små hunde – 2.4L - Kæledyr - 1
Kattehalsbånd mod flåter og lopper - 1 Kattehalsbånd mod flåter og lopper - 1
Aktivitetsbold til hunde der spiser for hurtigt - Julegave til hunden - 1 Aktivitetsbold til hunde der spiser for hurtigt - Julegave til hunden - 1
Vandflaske med skål til hunde - Julegave til hunden - 1 Vandflaske med skål til hunde - Julegave til hunden - 1
Støvsugerbørste – fjerner hundehår - Alle gadgets - 1 Støvsugerbørste – fjerner hundehår - Alle gadgets - 1
Reflekslys til hunde - Alle gadgets - 1 Reflekslys til hunde - Alle gadgets - 1

Reflekslys til hunde

Pris 39,00 kr.
Swimmingpool til kæledyr - Julegave til hunden - 1 Swimmingpool til kæledyr - Julegave til hunden - 1
 • -110,00 kr.

Swimmingpool til kæledyr

Pris 179,00 kr. Normalpris 289,00 kr. -110,00 kr.
Elektrisk neglefil med to funktioner - Kæledyr - 1 Elektrisk neglefil med to funktioner - Kæledyr - 1
Sammenfoldelig skål til kæledyr i blå - Hundeskåle - 6 Sammenfoldelig skål til kæledyr i blå - Hundeskåle - 6
Sammenfoldelig skål til kæledyr i rød - Hundeskåle - 1 Sammenfoldelig skål til kæledyr i rød - Hundeskåle - 1
Børste og massage handske til kæledyr - Julegave til hunden - 1 Børste og massage handske til kæledyr - Julegave til hunden - 1
Aktivitetslegetøj til katte - Kæledyr - 1 Aktivitetslegetøj til katte - Kæledyr - 1

Aktivitetslegetøj til katte

Pris 129,00 kr.
HømHømposeholder med lommelygte - Alle gadgets - 1 HømHømposeholder med lommelygte - Alle gadgets - 1
Badebørste med sæbebeholder til hunde - Julegave til hunden - 1 Badebørste med sæbebeholder til hunde - Julegave til hunden - 1
Træningsmåtte til kæledyr - Julegave til hunden - 1 Træningsmåtte til kæledyr - Julegave til hunden - 1

Træningsmåtte til kæledyr

Pris 119,00 kr.
Playdog boldkaster til hunde - Julegave til hunden - 1 Playdog boldkaster til hunde - Julegave til hunden - 1

Playdog boldkaster til hunde

Pris 109,00 kr.
Sort hundesnor - Alle gadgets - 1 Sort hundesnor - Alle gadgets - 1

Sort hundesnor

Pris 49,00 kr.
Holder til hundeposer (med 15 poser) - Alle gadgets - 1 Holder til hundeposer (med 15 poser) - Alle gadgets - 1
Hundetrimmer støjsvag - 2 Hundetrimmer støjsvag - 2
 • Ny

Hundetrimmer støjsvag

Pris 199,00 kr.
Rød hundesnor - Alle gadgets - 1 Rød hundesnor - Alle gadgets - 1

Rød hundesnor

Pris 49,00 kr.
lable
lable
Elektrisk legetøjs fisk til katte - Alle gadgets - 1 Elektrisk legetøjs fisk til katte - Alle gadgets - 1
lable
lable
Donut hundeseng med plys - Flere farver - Donut hundeseng - 1 Donut hundeseng med plys - Flere farver - Donut hundeseng - 1

Fantastisk tilbehør til dit trofaste kæledyr.

Hunde og katte er de mest populære kæledyr i Danmark og det er der en helt speciel grund til. Hunde og katte er nemlig trofaste væsner som hurtigt bliver en fast del af familien.

Har du et kæledyr så ved du at det kan være omkostningsfuldt at anskaffe sig et kæledyr. Vi har derfor gjort os ekstra umage med at finde en masse billigt tilbehør til hunde og katte, så du kan spare penge, samtidig med at du får det bedste af det bedste til dit kæledyr.

Sjove gadgets til hunde

Det er ikke for sjov at hunde bliver kaldt menneskets bedste ven. Du oplever sikkert også at din hund bidrager med en masse fantastisk til din hverdag. Hunde kan bare noget! De kan altid få dig til at smile, selv på dage hvor du slet ikke har lyst, hvilket er en utrolig unik egenskab.

Er du landet her på siden fordi du ønsker at forkæle din hund? Så slå dig endelig løs, for vi har gjort os ekstra umage med at finde det BEDSTE tilbehør til hunde.

Vi har legetæpper til hunde der er energiske og elsker at bruge snuden. Legetæpper en perfekt opfindelse hvis du ønsker at aktiverer din hund når du ikke er hjemme. Det er derudover en sund og god måde at stimulerer din hunds sanser på.

Pas på dig selv og din hund i trafikken. Med billige reflekslys til hunde, samt lys og reflekser til hunde, har i mulighed for at kunne blive set på lang afstand. På den måde kan dig og din hund gå en rolig aftentur uden at være bange for trafikken omkring jer.

Billige foder og vandskåle til hunde


Uden mad og drikke duer helten ikke. Det samme er gældende for aktive og glade hunde. Hunde bør have adgang til både mad og drikke hele dagen, da hunde jo af natur er utrolig energiske og har brug for masser af ”brændstof”.

Så tag op opdagelse i vores sortiment hvor du blandt andet finder sammenfoldelige skåle til hunde. Trænger din hund til en ny foder og vandskål, finder du det også hos DinGadget.dk.

Hvor der er indtægter er der udgifter, så skal du have høm høm poser eller lign. til din hund, så kan du finde en masse smarte gadgets her, der kan være behjælpelig på den front.

Sådan fjerner du hundehår fra møbler

Den bedste ting du finder i vores kæledyrs kategori, må så absolut være den smarte støvsugerbørste der fungere som støvsugerhoved til din støvsuger. Støvsugerbørsten er utrolig effektiv og fjerner hundehår fra møbler, så let som ingenting. Du kan også bruge støvsugerbørsten til bilen, hvis du døjer med for mange hundehår.

Vi opdaterer løbende vores kæledyrskategori så du hele tiden har mulighed for at få de nyeste og bedste gadgets til dine kæledyr.

Fantastisk pelspleje til kæledyr

Det er vigtigt at din hund eller kat har en pæn og velholdt pels. Katte klarer det meste selv, hvor hunde har lidt svære ved selv at få vaske alt snavs ud af pelsen. Det er især svært hvis din hund f.eks. har været ude og lege i mudder, for så skal der et bad til.

Her på siden vil du kunne finde gadgets til pelspleje. Du vil f.eks. kunne finde badebørster der giver dig mulighed for at kunne give dit kæledyr et hurtigt og dejligt bad på ingen tid. Det er især en fordel hvis du har en hund eller kat der hader at komme i bad.

Vi kan tilbyde dig en massage børste, som faktisk er en handske du tager på og kan børste med. Handsken får redt din hund eller kats hår rigtig godt igennem. Den opsamler også hunden eller kattens løse hår, og det reducerer fældning.

Leg i naturen – stort udvalg af udendørs tilbehør til alle hunderacer

Hunde elsker at rende frit rundt og lege i naturen. Hunde elsker ligeledes at gå ture med deres ejere og komme ud og dufte til alle de forskellige dufte de møder på deres vej. Det er derfor muligt at finde gode gadgets du kan bruge sammen med din hund i naturen her på vores side.

Vi har et bredt udvalg af gode hundesnore. Du vil ligeledes kunne finde underholdende legetøj som du kan bruge sammen med din hund ude i naturen.

Har din hund det varmt om sommeren, bør du kaste blikket på den smarte swimmingpool til kæledyr der er at finde i vores sortiment.

Træningstilbehør til lydighedstræning

Lydighedstræning hører sig til når man får et nyt kæledyr. Det kræver tid at vende sit nye kæledyr til de regler du har i dit hjem. F.eks. er det ikke alle der vil have at deres katte eller hunde er på bordene, så det kan kræve en stor omgang tålmodighed og en masse ”Nej, kom ned, nej kom ned, NEJ KOM NED”. Men heldigvis kan vi her på siden være behjælpelig med trænings gadgets, der kan hjælpe dig med lydighedstræningen.

F.eks. kan du finde træningsmåtter til kæledyr der siger høje lyde ved berøring, hvilke katte og hunde ikke kan lide. På den måde lærer hunde og katte hurtigt at det ikke er et sted man må være.

Stort udvalg af unikt tilbehør til katte

Det er ikke kun tilbehør og sjove gadgets til hunde du kan finde her på siden. Du kan også finde et hav af fantastiske gadgets til katte.

Vi kan f.eks. tilbyde dig og din kat et smart kradsetræ med massagebørste, der er en fantastisk gadget som mange katte elsker at bruge. Du vil også kunne finde utrolig mange andre smarte gadgets til dine katte.

 

 

arrow_upward