Gadgets til kæledyr

Kæledyr er i sandhed din bedste ven. Lige meget hvad, så vil de altid stå ved den side, som den trofaste følgesvend de er. Det er også derfor det er vigtigt at forkæle sin lodne ven med lækre godter, godbidder og en masse legetøj. Hos DinGadget.dk kan du finde et bredt udvalg af fantastiske gadgets til din firbenet ven. Så tag din hund/kat i poten og gå på opdagelse i sortimentet nedenfor.

donut-hundesenghundeskaale

Der er 27 varer.

Viser 1-27 af 27 element(er)
Sprællende legefisk til katte Sprællende legefisk til katte
Elektrisk legetøjs fisk til katte Elektrisk legetøjs fisk til katte
Hundehalsbånd mod flåter og lopper - Det bedste flåt halsbånd Hundehalsbånd mod flåter og lopper - Det bedste flåt halsbånd
 • -100,00 kr.

Hundehalsbånd mod flåter og lopper - Det bedste flåt halsbånd

Pris 99,00 kr. Normalpris 199,00 kr. -100,00 kr.
Filter til drikkefontæne til katte og små hunde – 2.4L Filter til drikkefontæne til katte og små hunde – 2.4L
Aktivitetsbold med sugekop til hunde Aktivitetsbold med sugekop til hunde
Lille effektiv ravlygte Lille effektiv ravlygte

Lille effektiv ravlygte

Pris 79,00 kr.
Legetæppe til hunde Legetæppe til hunde

Legetæppe til hunde

Pris 149,00 kr.
Aktivitetsbold til hunde der spiser for hurtigt Aktivitetsbold til hunde der spiser for hurtigt
Drikkefontæne til katte og små hunde – 2.4L Drikkefontæne til katte og små hunde – 2.4L
Vandflaske med skål til hunde Vandflaske med skål til hunde
Støvsugerbørste – fjerner hundehår Støvsugerbørste – fjerner hundehår
Reflekslys til hunde Reflekslys til hunde

Reflekslys til hunde

Pris 39,00 kr.
Sammenfoldelig skål til kæledyr i blå Sammenfoldelig skål til kæledyr i blå
Swimmingpool til kæledyr Swimmingpool til kæledyr
 • -110,00 kr.

Swimmingpool til kæledyr

Pris 179,00 kr. Normalpris 289,00 kr. -110,00 kr.
Sammenfoldelig skål til kæledyr i rød Sammenfoldelig skål til kæledyr i rød
Elektrisk neglefil med to funktioner Elektrisk neglefil med to funktioner
Aktivitetslegetøj til katte Aktivitetslegetøj til katte

Aktivitetslegetøj til katte

Pris 129,00 kr.
Børste og massage handske til kæledyr Børste og massage handske til kæledyr
HømHømposeholder med lommelygte HømHømposeholder med lommelygte
Træningsmåtte til kæledyr Træningsmåtte til kæledyr

Træningsmåtte til kæledyr

Pris 119,00 kr.
Playdog boldkaster til hunde Playdog boldkaster til hunde

Playdog boldkaster til hunde

Pris 109,00 kr.
Badebørste med sæbebeholder til hunde Badebørste med sæbebeholder til hunde
Sort hundesnor Sort hundesnor

Sort hundesnor

Pris 49,00 kr.
Holder til hundeposer (med 15 poser) Holder til hundeposer (med 15 poser)
Rød hundesnor Rød hundesnor

Rød hundesnor

Pris 49,00 kr.


Donut hundeseng med plys - Flere farver Donut hundeseng med plys - Flere farver


Kradsetræ og bue massager til katte Kradsetræ og bue massager til katte

Fantastisk tilbehør til dit trofaste kæledyr.

Hunde og katte er de mest populære kæledyr i Danmark og det er der en helt speciel grund til. Hunde og katte er nemlig trofaste væsner som hurtigt bliver en fast del af familien.

Har du et kæledyr så ved du at det kan være omkostningsfuldt at anskaffe sig et kæledyr. Vi har derfor gjort os ekstra umage med at finde en masse billigt tilbehør til hunde og katte, så du kan spare penge, samtidig med at du får det bedste af det bedste til dit kæledyr.

Sjove gadgets til hunde

Det er ikke for sjov at hunde bliver kaldt menneskets bedste ven. Du oplever sikkert også at din hund bidrager med en masse fantastisk til din hverdag. Hunde kan bare noget! De kan altid få dig til at smile, selv på dage hvor du slet ikke har lyst, hvilket er en utrolig unik egenskab.

Er du landet her på siden fordi du ønsker at forkæle din hund? Så slå dig endelig løs, for vi har gjort os ekstra umage med at finde det BEDSTE tilbehør til hunde.

Vi har legetæpper til hunde der er energiske og elsker at bruge snuden. Legetæpper en perfekt opfindelse hvis du ønsker at aktiverer din hund når du ikke er hjemme. Det er derudover en sund og god måde at stimulerer din hunds sanser på.

Pas på dig selv og din hund i trafikken. Med billige reflekslys til hunde, samt lys og reflekser til hunde, har i mulighed for at kunne blive set på lang afstand. På den måde kan dig og din hund gå en rolig aftentur uden at være bange for trafikken omkring jer.

Billige foder og vandskåle til hunde


Uden mad og drikke duer helten ikke. Det samme er gældende for aktive og glade hunde. Hunde bør have adgang til både mad og drikke hele dagen, da hunde jo af natur er utrolig energiske og har brug for masser af ”brændstof”.

Så tag op opdagelse i vores sortiment hvor du blandt andet finder sammenfoldelige skåle til hunde. Trænger din hund til en ny foder og vandskål, finder du det også hos DinGadget.dk.

Hvor der er indtægter er der udgifter, så skal du have høm høm poser eller lign. til din hund, så kan du finde en masse smarte gadgets her, der kan være behjælpelig på den front.

Sådan fjerner du hundehår fra møbler

Den bedste ting du finder i vores kæledyrs kategori, må så absolut være den smarte støvsugerbørste der fungere som støvsugerhoved til din støvsuger. Støvsugerbørsten er utrolig effektiv og fjerner hundehår fra møbler, så let som ingenting. Du kan også bruge støvsugerbørsten til bilen, hvis du døjer med for mange hundehår.

Vi opdaterer løbende vores kæledyrskategori så du hele tiden har mulighed for at få de nyeste og bedste gadgets til dine kæledyr.

Fantastisk pelspleje til kæledyr

Det er vigtigt at din hund eller kat har en pæn og velholdt pels. Katte klarer det meste selv, hvor hunde har lidt svære ved selv at få vaske alt snavs ud af pelsen. Det er især svært hvis din hund f.eks. har været ude og lege i mudder, for så skal der et bad til.

Her på siden vil du kunne finde gadgets til pelspleje. Du vil f.eks. kunne finde badebørster der giver dig mulighed for at kunne give dit kæledyr et hurtigt og dejligt bad på ingen tid. Det er især en fordel hvis du har en hund eller kat der hader at komme i bad.

Vi kan tilbyde dig en massage børste, som faktisk er en handske du tager på og kan børste med. Handsken får redt din hund eller kats hår rigtig godt igennem. Den opsamler også hunden eller kattens løse hår, og det reducerer fældning.

Leg i naturen – stort udvalg af udendørs tilbehør til alle hunderacer

Hunde elsker at rende frit rundt og lege i naturen. Hunde elsker ligeledes at gå ture med deres ejere og komme ud og dufte til alle de forskellige dufte de møder på deres vej. Det er derfor muligt at finde gode gadgets du kan bruge sammen med din hund i naturen her på vores side.

Vi har et bredt udvalg af gode hundesnore. Du vil ligeledes kunne finde underholdende legetøj som du kan bruge sammen med din hund ude i naturen.

Har din hund det varmt om sommeren, bør du kaste blikket på den smarte swimmingpool til kæledyr der er at finde i vores sortiment.

Træningstilbehør til lydighedstræning

Lydighedstræning hører sig til når man får et nyt kæledyr. Det kræver tid at vende sit nye kæledyr til de regler du har i dit hjem. F.eks. er det ikke alle der vil have at deres katte eller hunde er på bordene, så det kan kræve en stor omgang tålmodighed og en masse ”Nej, kom ned, nej kom ned, NEJ KOM NED”. Men heldigvis kan vi her på siden være behjælpelig med trænings gadgets, der kan hjælpe dig med lydighedstræningen.

F.eks. kan du finde træningsmåtter til kæledyr der siger høje lyde ved berøring, hvilke katte og hunde ikke kan lide. På den måde lærer hunde og katte hurtigt at det ikke er et sted man må være.

Stort udvalg af unikt tilbehør til katte

Det er ikke kun tilbehør og sjove gadgets til hunde du kan finde her på siden. Du kan også finde et hav af fantastiske gadgets til katte.

Vi kan f.eks. tilbyde dig og din kat et smart kradsetræ med massagebørste, der er en fantastisk gadget som mange katte elsker at bruge. Du vil også kunne finde utrolig mange andre smarte gadgets til dine katte.

 

 

arrow_upward