Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

De bedste gaming gadgets

2892 Visninger

Hvis du elsker at spille spil så vil det glæde dig at vide at vi i dette blogindlæg fundet de mest fantastiske gaming gadgets frem til dig.

Hvis du er gamer så bruger du helt sikker mange timer foran skærmen, derfor vil du med disse gadgets kunne opgradere din gaming opsætning så du får en endnu sjovere spilleoplevelse.

Det kan også være at du har børn der er helt vilde med at game og du derfor gerne vil overraske dine børn med unikke gadgets, så kan du i den grad finde inspiration i dette blogindlæg.

De bedste høretelefoner:

Er du på udkig efter nye, gode høretelefoner, så har du fundet ind på den helt rigtige side, for her vil du blive præsenteret for de absolut bedste trådløse høretelefoner med unikt design, samt en virkelig god lyd.

Høretelefoner med katteører

  

Vi har netop fået disse skønne trådløse høretelefoner på lager og vi er vilde med dem! Som du kan se har denne model katteører, hvilket er en super sød og sjov detalje. Der er derudover LED-lys i ørene, samt i de kattepoter, der sidder på hver side af høretelefonerne. Der er også mikrofon i høretelefonerne, og de kan derfor bruges til at snakke med de venner du spiller med. Du kan vælge mellem tre forskellige farver: Hvid, lyserød og sort.

 Pris: 199,- 
De sødeste høretelefoner til børn

 

Disse høretelefoner er simpelthen så søde og er slet ikke til at stå for. De har et unikt enhjørning design og er dekoreret med søde, blinkende perler. Høretelefonerne er trådløse og justerbare og utrolig behagelige at have på. Perfekt til børn der elsker at høre musik og se tegnefilm på sin tablet.

 Pris: 199,- 
Det fedeste gaming headsetHvis du er mere til de klassiske, stilrene gaming headsets, så har du her det fedeste headset. Disse høretelefoner har en virkelig fin lyd og så er de fremstillet med støjreducerende teknologi. De kommer også med en mikrofon. Der er ligeledes LED-lys i disse unikke høretelefoner.

 Pris: 249,- 
Virkelig fed headset holder med LED-lysHvis du er vild med gaming lys og har mange gadgets tilsluttet din computer, så bør du virkelig overveje at anskaffe dig denne fine headset-holder. Der er lys i holderen og i bunden sidder der en sugekop der gør at du kan have headset holderen til at stå uden at holderen vælter. Der er derudover flere USB-porte i holderen.

 Pris: 299,- Den absolut bedste gaming musHer hos DinGadget.dk er vi virkelig glade for gaming gadgets, de giver dig nemlig mulighed for at kunne peppe dit kontor/værelse op på en unik måde, hvor både lyd, lys og spilleoplevelse er i fokus. Her har du en gaming mus med RGB lys der er fantastisk at spille med! Den har intet mindre end 6 forskellige knapper og så er musen hurtigreagerende og registrerer dine klik i løbet af ingen tid.

 Pris: 89,- 
Populær gaming tastatur med RGB lysHvis du mangler et nyt gaming tastatur, så bør du bestemt tage et kig på dette VIRKELIG fede gaming tastatur med lys. Tastaturet kan registrere op til 19 knapper på samme tid, hvilket gør at det er PERFEKT til spil hvor du skal være ekstra hurtig. Tastaturet er fremstillet med non-stuck design og knapperne er høje og du har derfor nemmere ved at klikke rundt på tastaturet.

 Pris: 169,- 
Gaming musemåtte med LED-lys - perfekt til dig der er VILD med Fortnite!Denne musemåtte har LED-lys i siderne, hvilket er en virkelig fed detalje. Selve musemåtten er fremstillet af skridsikkert materiale og så er musemåtten rar at sidde ved/med. Overfladen er helt glat så din mus, hurtigt og sikkert, kan glide hen over måtten uden besvær.

 Pris: 149,- 
Smarte musikstyrede LED gamer lamper!Disse lamper er blevet et kæmpe hit og det er ikke uden grund. Lamperne har mange fantastiske lysfunktioner. Sæt dem bag din computerskærm og oplev hvordan din opsætning bare bliver mere fed! Lamperne kan reagere på lyd, de har flere forskellige lysfunktioner og så kan du vælge mellem flere forskellige farver.

  Vejl.udsalgspris: 449,- 
 Pris NU: 299,- 
 SPAR: 150,- 
Honeycomb gamerlys - De fedeste touch lamper!Disse lamper er uden tvivl en af vores bestseller. Det er et sæt bestående af 6 forskellige honeycomb lamper. Lamperne har touch effekt og du kan selv vælge hvilken farve hver honeycomb skal lyse med. De kan også skifte farve og så har du mulighed for at sætte dem sammen på flere forskellige måder.

  Vejl.udsalgspris: 799,- 
 Pris NU: 499,- 
 SPAR: 300,- 
3D lamper der er perfekt til gamer værelset

 

3D lamper er blevet et kæmpe hit til især børneværelser. Her har du flere udgaver der i den grad henvender sig til dig (eller dine børn) der gamer. Lamperne består af en akrylplade med tekst på. Akrylpladen bliver sat på en lampefod hvor den bliver lyst op. Virkelig flot og fed detalje! Her har du to 3D lamper med sjove gamer-citater!

 Pris: 149,- 
3D lamper med logo fra forskellige spil

  

Her ser du samme slags 3D lamper som de lamper du så ovenfor. Disse 3D lamper har dog i stedet logoer fra spil i stedet for citater. Så elsker du Mindcraft, Fortnite eller RoBlox, så er det en af disse skønne lamper du bør vælge

  Vejl.udsalgspris: 249,- 
 Pris NU: 149,- 
 SPAR: 100,- 
Kop med i love gaming tekst 


Når du sidder og gamer i mange timer, kan det være rart med fornyet energi. Mange vælger at drikke energidrik eller kaffe, derfor føler vi at denne kop er ganske uundværlig. Fyld ‘energi’ i koppen og videre i kroppen, med denne skønne kop hvor der står ‘I love gaming’

 Pris: 79,- Som du kan se har vi utrolig mange gaming gadgets og vi har faktisk mange flere end dem vi har nævnt her. Du kan se vores kategori med alle gaming gadgets her: Gamer gadgets

Tak fordi du læste med. Vi håber at du fandt noget blandt de mange unikke gadgets som du eller dine børn kan bruge. Der er nok at forkæle sig selv med!

Ha’ en god dag. 

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward