Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Denne stjernehimmel lampe skal du vælge!

6513 Visninger

Her er de bedste nattehimmel lamper

Med en unik stjernehimmel lampe kan du forvandle din stue eller dit værelse til et eventyrligt univers. Lyset fra lampen er så flot at man, selv som voksen, ikke kan undgå at blive helt betaget. Faktisk kan lampen have en utrolig beroligende effekt på dig, når du sidder og studere de mange fine lys.

Der findes mange forskellige nattehimmel lamper og det kan være svært at vide hvilken lampe du skal vælge. Derfor har vi her hos DinGadget.dk lavet en guide, hvor vi har b.la. har forsøgt at lave videoer med de fleste af vores nattehimmellamper så du med sikkerhed ved hvad du kan forvente dig af lamperne.

Det kan være at du tænker at der slet ikke er så stor forskel på nattehimmel projektorerne, men det er der faktisk. Flere af nattehimmellamperne kan vise forskellige nattehimler, såsom stjerner og nordlys. Der er også nattehimmellamper der kan reagere på lyd, således at de blinker efter rytme, så du kan skabe et fantastisk, festligt dansemiljø i dit eget hjem.

Nu vi snakker om lyd, så vil det sikkert også glæde dig at vide at du kan få nattehimmellamper MED musik i. Musikken er dejlig afslappende, plus at lamperne har flere forskellige lyde fra naturen. Det er især godt for dig der har problemer med at falde i søvn. Det virker virkelig beroligende og er på mange måde en slags wellness lampe som mange overser fordi de kun ser det som en sjovt lampe til børneværelset.

Der er også nattehimmellamper der er ganske simple og snurre rundt og på den måde skaber en bevægelig himmel.

Her er nattehimmellampen du skal vælge:

I udvalget nedenfor vil du kunne se de nattehimmellamper som du finder her på siden. Vi har fundet de mest populære lamper i den absolut bedste kvalitet så du altid kan være sikker på at få det bedste af det bedste.

Nattehimmel lampe

Her har du vores bestseller og den lampe de fleste kunder vælger når valget skal falde på en nattehimmel projektor lampe. Det er fuldtud forståligt, for denne nattehimmellampe er virkelig toppen af poppen. Man bliver hurtigt overrasket over hvor meget denne lille lampe kan lyse op. Vi har prøvet lampen i flere forskellige rum og bliver hver gang begejstret over resultatet. Lampen formår at projektere en nattehimmel ud på både loft og vægge i sådan en omfang at det virkelig føles som om man sidder midt i en galaxe.

Lampen kan også vise nordlys der også er virkelig flot. Lampen glider fra den ene farve nordlys til den anden og det er bare virkelig fascinerende.

Lampen kan reagere på lyd og rytme, hvilket gør at den kan bruges som et festligt indslag til din næste fest.

Du kan se lampen i videoen nedenfor:

Fortryllende nattehimmel med motiver

Her har du en anden slags nattehimmel som især egner sig perfekt til børneværelset. Lampen er en mindre udgave end nattehimmellampen du fik præsenteret i afsnittet ovenover. Men det betyder ikke at lampen ikke kan noget. Lampen har flere forskellige lys indstillinger hvilket betyder at du selv kan vælge hvilken farve lampen skal lyse med.

Lampen har tre forskellige knapper hvor du kan tænde og slukke, du kan skifte farve og du kan vælge om lampens lys skal dreje rundt eller ikke. Denne lampe er perfekt på natbordet til en godnathistorie.

Du kan se mere af nattehimmellampen i videoen her:

USB stjernehimmel

Er du en der bare elsker stjernehimmellys og ønsker du dig en transportabel model, så har du her den perfekte lille stjernehimmel lampe.

Denne stjernehimmel lampe sættes i en USB port i din computer, i din oplader eller andre steder med USB porte. Lampen har kun ét lys, men du kan selv justere lyset ved at dreje på toppen. Du kan dog vælge at bestille en usb nattehimmel med blåt lys ELLER en med rødt lys.

Den lille fine lampe lyser overraskende meget og den er langt fra kedelig trods sin lille størrelse.

Som du kan se er der nok af stjernehimler at vælge imellem så det er vigtigt at du finder ud af hvilken slags nattehimmel du ønsker.Astronaut Nattehimmel lampe

Her har du en unik nattehimmellampe som er meget anderledes end de originale nattehimmellamper. Lampen har et helt utroligt design som gør at lampen også er pæn at have stående når lampen ikke er tændt. Lampen ligner en astronaut og den er helt fantastisk. 

Via hjelmen sender astronauten den fineste nattehimmel ud i rummet. Alt i alt er denne lampe helt unik og lampen har fået utrolig meget ros af de kunder der har købt lampen.


Astronaut sunset lampe - solnedgang

Hvis du er vild med astronaut nattehimmel lampen ovenover, så vil du sikkert også forelske dig i denne lampe. Denne lampe ligner ligeledes en astronaut, men denne udgave laver en fin solopgang, frem for en nattehimmel. Så vi tænkte lige at vi ville snige denne unikke lampe ind her da den minder om astronaut nattehimmellampen og fordi den laver en helt fantastisk solopgang.


USB nattehimmellampe - 360 grader

Her er endnu en USB nattehimmellampe der laver en fin himmel bestående af en masse farverige prikker. Denne udgave laver både blå og røde stjerner og så er den fleksibel så du kan få lampen til at projektere nattehimlen hen lige hvor du ønsker. Fin lille nattehimmellampe.Stjernehimmel projektor med bluetooth højtaler

Her har du en af de nyeste nattehimmellamper i vores sortiment. Vi er særligt stolte over denne unikke lampe da den har en indbygget bluetooth højtaler. Med lampen får du en fjernebetjening hvor du selv kan kontrollerer hvilke slags stjernehimmel lampen skal vise. Der er flere forskellige nattehimler og det er en sand fornøjelse at have lampen tændt. Nattehimmel lampen fra Tik Tok

Der er rigtig mange der leder efter den nattehimmel lampe som mange Tik Tok brugere benytter i deres videoer på Tik Tok. Er du en af dem så er du landet det rigtige sted, for lige netop den nattehimmel lampe kan du finde i vores sortiment. Faktisk er du allerede blevet introduceret for den en gang. Det er nemlig den første nattehimmel lampe som vi præsenterede ovenover.

Hvorfor er nattehimmellampen blevet så populær at have med i sine Tik Tok videoer? Det er den nok af den simple grund at lampen bare er virkelig fed. Men den er også fin at have med fordi den skaber et helt fantastisk lys i videoerne der gør videoerne mere attraktive at se.

Så har du en Tik Tok stjerne gemt i maven, så kan du starte med at anskaffe dig en af de mange fine nattehimmel lamper som vi har præsenteret her på siden.


Del gerne dine billeder med os

Vi vil så gerne se hvordan du bruger nattehimmellampen i din indretning så, vi og andre, har muligheder for at få ideer til hvor vi kan have nattehimmelprojektoren til at stå. Så hvis du har taget et par gode billeder, så send dem gerne til os. Så deler vi dem på vores facebookside, samt instagram.

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward