Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Gode Fars dags Gaveidéer

1828 Visninger

Nu er det igen tid til at forkæle en særlig far i dit liv. Derfor har vi her hos DinGadget.dk fundet de bedste gadgets der egner sig perfekt som fars dags gave!

Verdens bedste far krus

Hvis din far elsker en god kop kaffe, så har du her en virkelig fin kop med den sødeste tekst, der med sikkerhed vil glæde en særlig far i dit liv.

 Pris: 59,- 
Superfar krus - den perfekte gave til far!

Vi bliver ved kaffekopperne, for her har du endnu en skøn kop der henvender sig til den superfar du ønsker at forkæle på fars dag. Koppen/kruset har de skønneste blå farver og inde i selve kruset er der et hjertevarmt citat. 

 Pris: 59,- 
Retro krus - Verdens bedste far

Dette skønne krus er fremstillet af metal og har en fin emalje, blå farver og det skønneste citat på indersiden. Kruset er en rigtig god gaveidé til fædre der elsker kaffe eller the. Mange forbinder disse metal krus med sømænds kopper fra gamle dage, så hvis din far vil snige en skvat rom i kruset i stedet, så er der ingen der vil se skævt til ham.

 Pris: 79,- 
Super dad krus

Dett0e unikke krus var vores bestseller sidste år og mange fædre blev forkælet med et krus som dette. Derfor kommer kruset selvfølgelig også på listen over dette års bedste gaveidéer til fædre. I kruset er der plads til 500ml kaffe.

 Pris: 59,- 
Super dad kaffekop - med særlig effekt!

Her har du en helt særlig kop, for ligeså snart der bliver hældt varmt væske i koppen så kommer der et super dad logo frem. Elsker din far kaffe, så er det helt sikkert det der holder ham i gang i løbet af dagen og det der hjælper ham med at kunne være en super far! Fantastisk kop!

 Pris: 59,- 
Den bedste bonusfar krus

Har du en bonusfar i dit liv der trænger til lidt ekstra forkælelse på fars dag? Så har du her det fineste krus med det sødeste budskab. Perfekt bonusfar gave.

 Pris: 59,- 
Keramikhjerte Bonusfar

Her har du endnu en sød gave til en bonusfar. Dette hjerte er fremstillet af keramik og så har det den sødeste hilsen til den bedste bonusfar. Hjertet kan hænges op lige hvor din bonusfar ønsker det.

 Pris: 59,- 
Keramikhjerte Verdens Bedste Far

Dette skønne keramik hjerte er en virkelig fantastisk gave. Man kan da ikke andet end at elske så sød en gave. Citatet på hjerte er virkelig fint og så har hjertet en fin snor så din far kan hænge hjertet på en særlig plads i hjemmet.


 Pris: 59,- 
Dåsekøler - Verdens bedste far - blå

Her har du en unik dåsekøler der kan holde dåseøl og dåsesodavand kold i længere tid. Det er en fantastisk gadget at have om sommeren hvor varmen virkelig har fået fat. På dåsekøleren står der verdens bedste far.

 Pris: 59,- 
Dåsekøler - Fars øl

Dåsekølere kan man ikke få nok af og slet ikke på varme dage. Denne dåsekøler er fremstillet i super god kvalitet. På dåsekøleren står der fars øl. 

 Pris: 59,- 
Nøglering med polet - Verdens bedste far!

Super fin nøglering med en smart polet der passer til de fleste indkøbsvogne. En lille fin gave som din far kan have med sig på farten.

 Pris: 39,- 
Nøgleringe med polet - Fars nøgler

Med denne nøglering er der vidst ingen tvivl om hvem der ejer nøglerne der sidder i nøgleringen. Super fin nøglering med polet hvor der står fars nøgler.

 Pris: 39,- 
Bambus strømper Det er vidst en meget udbredt ting at fædre tit ønsker sig strømper eller generelt får strømper i gave af familiemedlemmer. Mest fordi fædrene ikke ved hvad de skal ønske sig. Derfor er vi super glade for at kunne anbefale dig disse unikke bambus strømper hvor det står Best dad på.

 Pris: 69,- Som du kan se er der en masse gadgets der egner sig perfekt som fars dags gave. Så mangler du en gave så husk at du altid kan bestille en hos Dingadget.dk

Tak fordi du læste med!

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward