Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

De køligste gadgets til sommervarmen 2023

2408 Visninger

Sommeren har i den grad fundet vej til Danmark og vi oplever i øjeblikket tørke mange steder i landet. Derfor kræver det kolde drikke og store is for at kunne opretholde en god temperatur.

Det er dejligt med sommer og sol, men det kan også blive for meget når varmen kommer buldrende på sådan en måde, at det næsten virker overvældende.

Derfor er vi utrolig glade for at vi her hos DinGadget.dk kan tilbyde dig en masse unikke gadgets der kan hjælpe dig med at køle ned i den hede sommervarme.

Se det skønne udvalg her!

Mini klimaanlæg - Et lille og effektivt aircondition!Her har du et effektiv lille mini klimaanlæg. Hæld iskoldt vand i klimaanlægget og oplev en frisk, kold brise! Klimaanlægget kan køle i op til 8 timer før du igen skal fylde det op med vand. 

  Vejl.udsalgspris: 299,- 
 Pris NU: 119,- 
 SPAR: 180,- 
Slush Ice Squeeze kop - lav din helt egen slush ice

Lav din helt egen slush ice med denne unikke squeeze kop. Når koppen har været i fryseren i mere end 6 timer er den klar til at lave slush ice. Alt du skal gøre er at hælde væske i koppen og klemme på koppens sider, indtil der bliver dannet slush ice. Super lækkert.

 Pris: 129,- 
Bademåtte med små springvand - dejlig forfriskende!

Denne innovative bademåtte er super smart og den har en masse springvand der gør det sjovt at plaske rundt i det kolde vand. 

 Pris: 299,- 
Få en ventilator til din telefon

Her har du en unik mulighed for at kunne blive kølet ned lige når du ønsker det. Denne lille mini ventilator passer til langt de fleste smartphones. Sæt ventilatoren til din telefon og oplev en dejlig kold brise. Super fed opfindelse som vi er sikker på at du kan få meget glæde af.

 Pris: 79,- Lille ventilator du kan have med på fartenDenne unikke lille ventilator passer perfekt i lommen eller i tasken. Ventilatoren har to forskellige hastigheder og så er den genopladelig, hvilket er fantastisk for så har du altid mulighed for at have en blæser indenfor rækkevidde.

 Pris: 89,- 
Effektiv bordventilator

Her har du en klassisk bordventilator, denne udgave er fremstillet i super god kvalitet. Det er en sand ven i varmen. Ventilatoren har tre forskellige hastigheder og så er den meget støjsvag.

 Pris: 209,- 
Bliv kølet ned med et Quick-køl håndklæde

Hvis du har det virkelig varmt og ikke kan finde en måde at blive køle ned på, så bør du bestemt kigge på dette smarte håndklæde. Med Quick køl håndklædet her kan du, hurtigt og effektivt, blive kølet ned. Virkelig smart!

  Vejl.udsalgspris: 49,- 
 Pris NU: 44,- 
 SPAR: 5,- 
Fantastisk drikkeflaske med frugtbeholder

Hvis du spørger os så er det her den bedste drikkeflaske der findes! Du har nemlig mulighed for at få friskpresset citron eller appelsin i dit vand! Virkelig lækkert. Det er vigtigt at du får nok væske når det er så varmt.

  Vejl.udsalgspris: 89,- 
 Pris NU: 39,- 
 SPAR: 50,- 
Køletaske - hold din mad og drikkevarer frisk og kold

Fantastisk køletaske der kan holde dit mad og dine drikkevarer dejlig kolde. Perfekt at have med på tur til f.eks. stranden. 

 Pris: 69,- 
Dejlig, kølende ice roller til ansigtet

Denne iceroller er for mange en fast del af deres beauty routine, men den er også utrolig god at bruge hvis du trænger til at blive kølet ned. Den kolde is mod huden er super skøn og virker, kølig og opfriskende.

  Vejl.udsalgspris: 139,- 
 Pris NU: 99,- 
 SPAR: 40,- 

Køledispenser til kolde drikke

Nu kan du nyde kolde drikke på din altan eller i din have, med denne fine dispenser hvor der er plads til isterninger. Isterningerne holder væsken i dispenseren kold i længere tid, hvilket er skønt når det er varmt.

  Vejl.udsalgspris: 249,- 
 Pris NU: 239,- 
 SPAR: 10,- Hold din vin eller øl kold på varme sommeraftner

 

Hvis du godt kan lide at nyde et glas koldt vin eller en dejlig kold øl, så har du her to forskellige køleelementer der er fremstillet med henblik på at kunne holde vin og øl kølig i længere tid. 

 Vinkøler med luftfiler. Pris: 119,- 

 Ølkøler i rustfri stål. Pris: 79,- 
Koldt vand til din kat eller din hund

 

Det er også vigtigt at vi passer på vores kæledyr når det er varmt, derfor er vi her hos DinGadget.dk glade for at vi kan tilbyde dig disse to fantastiske gadgets. Smart drikkeflaske, samt en vandfontæne til kæledyr.

 Vandflaske: Pris: 69,- 

 Drikkefontæne: Pris: 299,- 

Vi håber at du kan bruge de mange skønne gadgets som vi har præsenteret for dig i dette blogindlæg. 

Vi håber også at du får en skøn og dejlig sommer med dine venner og din familie.

Tak fordi du læste med.

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward