Drikkefontæne til katte og små hunde – 2.4L

299,00 kr.
Inkl. moms På lager - 1-2 dages levering
Antal
Bestil inden 10h 22m 58s og vi sender din ordre i dag
 
1-2 dages levering

Alle vare er på DANSK lager

 
Gratis fragt over kr. 499,-

Ved levering til valgfri pakkeshop

 
Prisgaranti

Varen skal være på dansk lager og 100% identisk

Super smart fontæne der giver din kat eller hund dejligt frisk vand!

Katte og hunde mest glad for at drikke frisk rindende vand. Det er fordi de fra naturens side ved at stillestående vand kan være fyldt med bakterier. Så selvom du stiller en skål med frisk vand foran din hund eller kat er det ikke sikkert det er noget de vil drikke.

Derfor er det super smart med en fontæne hvor der hele tiden løber friskt vand – og her har du en virkelig god en af slagsen. Fontænens størrelse gør at den passer perfekt til katte og små hunde.

Drikkefontænen har et innovativt design der giver din kat eller hund en god drikkeoplevelse. Fontænen har derudover blåt LED-lys der lyser op når det er mørkt det gør blandt andet at man som ejer ikke nødvendigvis snubler over fontænen i mørket – hvilket er godt!

I drikkefontænen sidder der et filter med tre lag der renser vandet så din kat eller hund har mulighed for at få frisk vand og opretholde et godt helbred. Det ene lag er bomuld der sørger for at fange hår og snavs. Det andet filter sørger for at vandet forbliver frisk. Det sidste filter sørger for at tage de metaller og bakterier der kan være i vandet fra vandhanen. Du kan købe ekstra filter ved at klikke her: Filter til drikkefontæne til katte og små hunde - 2.4L

Der medfølger 1 stk filter til fontænen

Fontænen er fremstillet af BPA-frit plast og har derfor ikke skadelige kemikalier i sig.

På siden af drikke fontænen kan du holde øje med hvor meget vand der er i fontænen så du ved hvornår det igen er tid til at hælde vand i.

Fontænen har en super smart motor der skubber vandet rundt i fontænen. Motoren er stor set lydløs.

Mere info:
Kapacitet: 2.4 liter
Størrelse: 34 x 3.5 x 30 cm
Farve: Hvid og blå
Inkl: 1 stk filter

drikkefontaene
arrow_upward