Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Hundekurve til store hunde

2122 Visninger

Har du en stor hund så har du sikkert også oplevet at det er lidt af en prøvelse at skulle finde en hundekurv der er stor nok.

De fleste butikker der sælger dyrartikler har ofte flest kurve i mindre størrelser og det er en smule irriterende når man står der og har forelsket sig i en hundekurv, der vil passe perfekt til ens hund, men så viser sig at være alt for lille.

Men så vi kan helt sikkert hjælpe dig. Donut hundekurv er blevet et kæmpe hit og er faktisk en af vores bestsellers her på siden. Det er meget bløde hundekurve der er utrolig behagelig for både store og små hunde.

Faktisk er kurven kendt for at kunne give hunde tryghed og er derfor især gode til hunde der er nervøse eller lider af angst.Donut hundekurve til store hunde

Hos DinGadget.dk blev vi hurtigt enig om at det skal være muligt at kunne finde donut hundesenge til hunde i alle størrelser.

Vores oplevelse er nemlig at mange forhandlere helt fravalger 110 cm-120 cm hundekurve. Hvilket er synd for de helt store hundebasser som f.eks. grand danois og sanktbernhardshunde, der jo også gerne vil have en dejlig, blød og fyldig kurv.

Store hunde elsker også at putte og elsker ligeledes tryghed, hvilket en god donut hundekurv i den grad kan give dem.Vi kan hjælpe dig med hundesenge til store hunde

Er du på udkig efter en ny hundekurv til din bedste hunde-ven så bør du helt sikker overveje en donut hundekurv. De er simpelthen så fantastiske og vi har allerede fået mange gode tilbagemeldinger fra tilfredse hundeejere.

Vi har i øjeblikket donut hundekurven i 3 forskellige lækre farver:

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward