Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Mors dags gave til nybagt mor

2293 Visninger

Hvad kan du give i mors dags gave til en nybagt mor?

Der er nok mange (specielt nybagte fædre) der spørger sig selv, hvilken gave man skal give i mors dags gave til en nybagt mor. Skal det være en gave som den nybagte mor kan bruge og få glæde af straks, eller skal det være en gave som kan følge mor og barn igennem mange år? Hvis du som nybagt far, er på udkig efter noget helt specielt at kunne give i gave til den nybagte mor, men er helt i vildrede over hvad det skulle være, så har vi forsøgt at hjælpe dig lidt på vej med denne gode guide over mors dags gaver til den nybagte mor. Brug den som inspiration til at give en helt speciel gave.

guld.jpg

24 karat guld rose

Hvis du er på udkig efter noget der holder bare lidt længere en den klassiske æske chokolade, så skal en guld rose bestemt være med i dine overvejelser.
Guld rosen holder stort set evigt, så længe den bliver behandlet pænt, og vil være et varigt minde om den første mors dags gave som nybagt mor.


 Shiatsu Massagesæde

 Findes der noget bedre end bare at kunne ligge sig på sofaen, og få en full body massage når man vil. Med dette sæde bliver drømmen til virkelighed.
Sædet kan bruges i sofaen, i en stol og sågar i bilen. En super god og betænksom mors dags gave til den nybagte mor, der kan hjælpe med at løsne de anspændte muskler op.


 

Snug Rug tæppe

 Snug rug tæppet er det ultimative TV hygge tæppe. Efter en lang dag med babymad og bleskifte, er det virkelig som at komme i den 7. himmel, når man pakker sig ind til Snug Rug tæppet på sofaen foran TV'et.
Og hvis det så skal være 100% perfekt, så står der en stor kop kaffe i Super Mom kruset klar til en film aften.


Hjemmesko til opvarmning i mikrobølgeovnen

Når man som nybagt bor har løbet rundt en hel dag, er der så noget bedre end at komme ind og sidde i sofaen med benene oppe?
Det skulle da lige være hvis der var et par varme hjemmesko klar til at hoppe i. Hjemmeskoene kan varmes igen og igen, ved få minutters varme i mikrobølgeovnen.
Så slå benene op, og lad de varme hjemmesko gøre deres magi - En sikker vinder som mors dags gave til den nybage mor.

Jeg håber at du kan finde inspiration i vores liste over gaveforslag til nybagte mødre. Hvis du gerne vil se flere forslag til mors dags gaver, kan du se vores komplette liste her: Mors Dags Gaver

Som sagt så kan det være svært at finde den perfekte mors dags gave til den nybagte mor, men for de fleste vil det også være tanken bag gaven der tæller mest. Så måske der slet ikke er grund til at være i vildrede over hvilken gave man skal købe, så længe der bliver lagt lidt tanke og omsorg bag valget af gaven. Hvis du har et forslag til den perfekte mors dags gave til den nybagte mor, som vi ikke har med på listen, er du naturligvis velkommen til at give os et praj. Så vil vi se om der giver anledning til at få listen opdateret.

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward