• -40,00 kr.
Ice roller til ansigtet - Wellness og pleje - 1
  • Ice roller til ansigtet - Wellness og pleje - 1
  • Ice roller til ansigtet - Wellness og pleje - 2
  • Ice roller til ansigtet - Wellness og pleje - 3
  • Ice roller til ansigtet - Wellness og pleje - 4
  • Ice roller til ansigtet - Wellness og pleje - 5
  • Ice roller til ansigtet - Wellness og pleje - 6

Ice roller til ansigtet

139,00 kr.
99,00 kr. Spar 40,00 kr.
Inkl. moms
Antal
 
1-2 dages levering

Alle vare er på DANSK lager

 
Gratis fragt over kr. 999,-

Ved levering til valgfri pakkeshop

 
Prisgaranti

Varen skal være på dansk lager og 100% identisk


Denne ice face roller er blevet et kæmpe hit på især TikTok og instagram.

Ice rolleren har flere forskellige funktioner. Den kan hjælpe dig med at fjerne hævelser, gøre din porer mindre, samt reducerer de mørke render under dine øjne.

Ice rolleren er super nem at bruge. Alt du skal gøre er at hælde vand i rolleren, lægge den i fryseren og vente på at vandet i rolleren er helt frosset til. Derefter vil du kunne åbne rolleren og påbegynde din ansigtsbehandling.

Det kolde is mod huden virker fantastisk opfriskende, samtidig med at det sundt for din hud. Som mange ved udvider ens porrer sig når man har været i et varmt bad, så derfor kan det klart anbefales at bruge denne ice roller når du har været bad.

Gør rolleren til en fast del af din ansigtsbehandling:
Lav dine egne sunde og nærende blandinger og put dem i rolleren. På den måde kan du give din hud et sundt energiboost af de ingredienser du plejer at bruge i din beauty rutine.

Brug olier, citron, rosenblade, kamille, agurk, aloe vera samt andet der vil kunne hjælpe din hud med at forblive sund.

Flere bruger denne unikke roller for at øge blodcirkulationen og dermed begrænse de fine linjer der er i huden.

Denne model er fremstillet af BPA-fri silikone og er derfor både hygiejnisk, blød og utrolig slidstærk. Rolleren har en perfekt form og er behagelig at have i hånden.

En ice roller skaber en følelse af wellness og velvære og rolleren giver dig mulighed for selvforkælelse på et højt niveau.

Du kan downloade dansk manual her: Ice Roller manual

Yderligere informationer:
Farve: lyseblå
Mål: 4.1 x 11.3 cm

Opskrifter du kan bruge til din ice cube roller:

Agurk:
Agurk er et ideelt middel mod uren hud. Agurk reducerer det overskydende talg du har i huden ved at gøre dine porer mindre. Det er super godt at bruge agurk regelmæssigt. Denne opskrift reducerer også mørke rander under øjnene og hjælper mod hævelser.

Opskriften er enkel: På en halv agurk i din blender sammen med vand og hæld blandingen i ice rolleren. Lad den fryse i 3-4 timer. Brug derefter ice rolleren og vask dit ansigt af med koldt vand efter brug.

Risvand: Kollagen boost
Ris vand er perfekt da det er kendt for at kunne opstramme huden samt rense dine porer. Kollagen væksten fremmes i huden og ris vand er derfor et godt anti age middel.

Opskrift: Tilsæt en halv kop ris i kogende vand. Lad det simre i 15 min. Hæld vandet i en skål og lad det køle. Når det er koldt hældes det i ice rolleren. Put ice rolleren i fryseren og lad det fryse i 3-4 timer. Masserer nu din hud i cirkulære bevægelser og lad det tørrer.

Rosenvand - Den perfekte anti age formel:
Rosenvand er fyldt med antioxidanter og er en fremragende anti age formel. Find rosenblade, hæld dem med kogende vand og lad det trække i flere timer. køl det væden ned og frys det i din ice roller. Når det er klar, så masseres det ind i huden. 

ice-roller-ansigt
Stjerner
star star star star star
2024-06-19
star Verificeret kunde

Super cool

Den virker. Den skal lige stå lidt inden du kan få låget af, men så er den klar til brug. Der er agurk, aloe Vera og vand i min. Min bestilling gik hurtig ?

Stjerner
star star star star star
2022-10-07
star Verificeret kunde

Fantastisk

Den har allerede gjort min hud så meget friskere, og jeg føler mig mere frisk om morgenen! Kan klart anbefales?

arrow_upward