Hover shot skydespil med svævende kugler

169,00 kr.
Inkl. moms På lager - 1-2 dages levering
Antal
 
1-2 dages levering

Alle vare er på DANSK lager

 
Gratis fragt over kr. 499,-

Ved levering til valgfri pakkeshop

 
Prisgaranti

Varen skal være på dansk lager og 100% identisk

Super sjov og underholdende spil for hele familien!

Er du på udkig efter et spil som hele familien kan spille så behøver du ikke lede længere. Her har du nemlig det sjoveste skydespil der helt sikkert vil kunne få gang i den gode stemning i hjemmet!

Hover shot er et skydespil hvor du skal ramme så mange af de flyvende bolde som overhovedet muligt. ”Flyvende bolde?!” tænker du nok – ja den er god nok. Maskinen blæser nemlig luft op igennem små rør hvor spillets bolde placeres. Trykket fra luften får boldene til at svæve.

Med maskinen får du en skyder samt 3 skum paptroner. Når du har sat en patron i skyderen er det op til dig at se hvor mange bolde du kan ramme.

Sættet her består af en maskine USB-kabel 10 bolde tre patroner samt klistermærker med stjerner der kan sættes på boldene så du har bedre mulighed for at sigte.

Reglerne er simple – den der rammer flest kugler har vundet.

Du har mulighed for selv at vælge hvor meget luft maskinen skal puste ud og på den måde selv vælge hvilken højde boldene skal svæve i.

Maskinen skal sættes til strøm - der følger et USB kabel med. Mangler du en USB-oplader til at sætte kablet i kan du finde det her: Sort USB-oplader til gadgets.

arrow_upward