Verdens mindste grill - transportabel

209,00 kr.
Inkl. moms
Antal
På lager - 1-2 dages levering
 
1-2 dages levering

Alle vare er på DANSK lager

 
Gratis fragt over kr. 999,-

Ved levering til valgfri pakkeshop

 
Prisgaranti

Varen skal være på dansk lager og 100% identisk


Her har du den fedeste lille grill der perfekt til sjove grill stunder.

Det kan godt føles ret så besværligt at skulle starte en grill hvis du vil grille alene, men har du denne fede grill, kan det sagtens betale sig.

Grillen er fremstillet af stål og vejer kun 714 gram. Målene på grillen er 18 x 6 x 15.5 cm, så den er utrolig nem at have med på tur.

Den lille grill er perfekt hvis dig og din ven/veninde skal på fisketur og i skal have lidt hyggeligt at spise eller hvis du skal på stranden med en god ven/veninde.

Grillen kan foldes sammen efter brug. Når grillen er foldet sammen ligner den mest af alt en lille kuffert med et håndtag. Super praktisk! 

Når du skal sætte grillen op, trækker du blot ud i hver side indtil grillen folder sig ud. Husk at gøre grillen ren og fjerne rester fra kul inden du lukker grillen sammen igen.

Den lille grill er et fantastisk festligt indslag til når der skal hygges med vennerne og så er grillen overraskende effektiv.

De fleste der benytter f.eks. engangsgrille ved hvor vigtigt det er at grillen står på en stabil overflade. Det samme er gældende for denne grill.

Flere informationer om verdens mindste grill:
Materiale: Stål
Mål: 18 x 6 x 15.5 cm
Vægt: 714 gram

verdens-mindste-grill
Stjerner
star star star star star
2022-04-11
star Verificeret kunde

Lille og handy?

Lille og praktisk ?kan tages med overalt ?er super glad for den ?

arrow_upward