Køb trygt dine julegaver i dag  🎅 Vi bytter helt frem til d. 31/1 - 2022

Jumping car – fjernstyret bil

499,00 kr.
Inkl. moms
Antal
På lager - 1-2 dages levering
 
1-2 dages levering

Alle vare er på DANSK lager

 
Gratis fragt over kr. 499,-

Ved levering til valgfri pakkeshop

 
Prisgaranti

Varen skal være på dansk lager og 100% identisk

Denne unikke fjernstyrede RC bounce jump bil, har mange vilde funktioner der er virkelig fantastiske!

Den kan dreje, snurre rundt, hoppe samt køre op til 7 km i timen. Det giver dig gode muligheder for at kunne lave ualmindelig mange fede tricks.

Bilen kan dreje 360 grader omkring sig selv og så har den et indbygget kamera der gør at du, på din telefon, kan se med når din bil køre. Super sjov og underholdende funktion.

Med bilen følger der et fjernbetjening der er super nem at betjene. Få bilen til at rotere. 90 °, 180 °, eller 360 ° grader på kun få sekunder. Derudover kan du selvfølgelig styre bilen frem, tilbage og fra side til side (uden at det skal lyde som en Nik og Jay sang)

Bilen kan noget EKSTRA VILDT! Den kan nemlig hoppe op til 80 cm højt. Hvilket er utrolig vildt og sjovt, når der skal laves vilde tricks!

Denne fjernstyrede bil har det der hedder anti-shock hjul, hvilket giver bilen mulighed for at kunne hoppe og bevæge sig ekstra hurtigt. Fælgene er fremstillet på en speciel måde for at opnå den bedste ydeevne.

Fjernbetjeningen kan bruges op til 30-45 m. Derudover er der en anti-interference tranmissions teknologi i bilen, hvilket betyder at du og dine venner kan køre fjernstyrede biler på samme tid.

For at bruge kameraet i bilen, skal du hente en app og kæde den sammen med bilen via bluetooth. Der sidder en QR kode, samt navnet på appen på æsken som bilen kommer i.

Bilen har også flere forskellige slags lyde og lys.

Flere informationer:
- 30W kamera
- Fremstillet af: ABS plastteknologi
- Brugerfrekvens 2.4 GHZ
- Fjernbetjening (afstand): 30-50 cm

Batteri:
- Bilen lades op via USB kabel der følger med
- Opladningstid: 45 min
- Tid den kan bruges før næste opladning: ca. 20 min

Jump-car
arrow_upward