Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

De bedste julegadgets

1436 Visninger

Elsker du julen så vil du med sikkerhed elske dette blogindlæg. Vi har nemlig været på lageret for at finde de BEDSTE julegadgets frem til dig.

Det er ikke kun julepynt der gør julen mere hyggelig, det er også julebeklædning og julegadgets der kan være med til at give dig og din familie hyggelige stunder sammen.

1. De fedeste julehuer

Her har du julehuer som mange af vores kunder har haft stor fornøjelse af. Julehuerne er fremstillet i god kvalitet og holder godt på varmen. Du kan vælge flere forskellige designs. Fælles for alle huerne er at de har LED-lys. Vi er selv en del her på kontoret der har disse huer og vi ELSKER dem.
2. De varmeste hyggesokker

Hyggesokker er et must have når det begynder at blive fodkoldt. Hos DinGadget.dk har vi intet mindre end to forskellig slags julesokker hvor du kan vælge imellem flere forskellige designs.Det ene sæt har flere forskellige, festlige julemotiver som f.eks. rensdyr. Julesokkerne har derudover friske farver og er utrolig søde.

Det andet sæt julesokker vi kan tilbyde dig har et ternet design der er utrolig fint og også her er det muligt at vælge imellem flere forskellige farver.
3. Led-julenisser med lys

Når du sidder inde i varmen og ser julefilm og hygger med gløgg og varme æbleskiver, er det vigtigt at du har den rette julebelysning så du kan komme i julestemning. Disse fine nisser er super søde og selv uden lys er de rigtig flotte at have stående. Lyset i nisserne får julemændenes skæg til at lyse op. Nisserne er også perfekt som julegave, værtindegave eller som mandelgave.
4.Lav dine egne julekort

Hvis du er en der elsker at lave julepynt, julekort og andet julerelateret, så har vi også noget til dig.
Vi kan nemlig tilbyde dig diamond painting julekort. Her skal du dekorere julekort med fine perler. I de fleste diamond paint sæt er der kun én størrelse perler, men med disse kort får du diamond paint perler i flere forskellige størrelser.Hvis du har børn kan de også sagtens være med til at dekorere disse fine kort. Du har dog også mulighed for at kunne bestille diamond paint juleklistermærker, som dine børn helt sikkert vil elske at sætte perler på.

Når dine børn er færdig med klistermærkerne, kan de sætte dem på tegninger, bøger eller julegaver.
5.Gadgets til julebordet

Til julefrokoster og juleaften er det vigtigt at julebordet er flot og indbydende. Derfor har vi hos DinGadget.dk fundet fantastiske gadgets der kan være med til at gøre dit julebord endnu flottere. Vi kan f.eks. tilbyde dig fine bestikskjulere der er formet som nissehuer. Det er en sjov måde hvorpå du kan gemme dit bestik væk.Du vil også kunne finde vinskjulere der er super søde. Vinskjulerne er poser med snøre, hvor du kan sætte vinflasker i og så derefter binde en fin sløjfe på flaskens hals. Poserne er virkelig fine og passer perfekt på julebordet. De kan også bruges hvis du ønsker at give en vært eller værtinde en god flaske vin. Posen kan på den måde fungere som en fin gavepose. Vælg mellem flere forskellige designs.

Elsker du bordløbere og dækservietter på dit julebord, så kan vi også her være behjælpelige. I år har vi nemlig fået to fantastiske nyheder hjem. En unik bordløber, samt matchende juledækservietter.                            6. Underholdning til juledagene

Der er ikke noget mere hyggeligt end selskabslege med venner og familie. Er du enig, så tag gerne et kig på vores rensdyr hattespil. Det er et super underholdende spil hvor både børn og voksne kan være med. Del jer op i to hold, vælg hvem der skal have rensdyr hatten på og se nu om i kan ramme geviret/hatten.7. Sjov udklædning til julefrokosten

Julen er der hvor du for alvor kan give den gas med julehygge, nissehuer og farverige lys. Derfor er vi utrolig stolte af kunne tilbyde dig denne fine jule halskæde med flotte farverige lys. Den er perfekt til julefrokoster eller til når der skal hygges sammen med familien i julen. Kæden er behagelig at have på og er ikke spor tung at sidde med.
8. Kunstige juletræer

Flere og flere vælger at stille et kunstigt juletræ op i julen. Derfor kan vi selvfølgelig også tilbyde dig fantastiske kunstige juletræer. Vi har i øjeblikket disse to juletræer der er virkelig fine. Du kan vælge et stort træ der er 180 cm høj. Det er perfekt at have stående i stuen, på kontoret eller på børneværelset.
9. Juletræ med sne - 45 cm

Er du til små juletræer som du kan have stående i reolen eller i din vindueskarm, så er det dette træ du skal vælge. Det er dekoreret med det fineste sne og er utrolig sød og pynter så fint.
10. Juletræspynt

Pynt dit juletræ med de fedeste juletræ’s gadgets. Her finder du både en flot juletræskæde, samt julekugler som du kan fylde op med slik eller likør.

 

                             11. Kunstige juletræer

Du kan også bestille en julekuglemaskine til dine børn, der giver dem mulighed for at kunne lave deres helt egne julekugler. Utrolig underholdende.12. Jule mini projektor til vinduer

Du kan gøre dine vinduer helt levende med denne unikke maskine. Projektoren sættes foran vinduet, hvor du hænger et lærred op foran (lærred følger med). På den måde vil du kunne afspille julevideoer der kommer til syne i vinduet. Du kan vælge imellem 6 forskellige videoer. Du kan f.eks. vælge en julemand der sidder og vinker. Der følger ligeledes 6 Halloween videoer med. Super underholdende for både store og små.Her fik du 12 punkter med unikke jule gadgets som vi håber at du kan lide. Du er altid velkommen til at skrive til os hvis der er noget du er i tvivl om.

Tak for denne gang og rigtig glædelig jul.

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward