• -50,00 kr.

Jule Mini projektor til vindue - Halloween og jul

599,00 kr.
549,00 kr. Spar 50,00 kr.
Inkl. moms
Antal
På lager - 1-2 dages levering
 
1-2 dages levering

Alle vare er på DANSK lager

 
Gratis fragt over kr. 999,-

Ved levering til valgfri pakkeshop

 
Prisgaranti

Varen skal være på dansk lager og 100% identisk

Nu kan du lave det vildeste Juleshow i dine vinduer!

Det lyder næsten for godt til at være sandt men den er god nok for med denne lille projektor kan du nemlig gøre dit vindue levende takket være et tyndt lærred som du kan hænge op foran dit vindue.

På den måde kan du med mini projektoren projektere videoer op så du får gjort dine vinduer helt levende med sjove videoer der passer til enten Halloween eller jul.

Med projektoren får du i alt 12 forskellige film som du kan vælge imellem. Du kan vælge imellem 6 forskellige Halloween videoer samt 6 forskellige julevideoer.

Lærredet er nem at sætte op og du får dobbelt klæbende tape med du kan bruge der ikke ødelægger malingen på din vindueskarm eller hvor du ellers vælger at hænge lærredet op.

Selve projektoren står på en lille fod som er nem at montere. Projektoren ligner en rigtig biograf projektor hvilket gør oplevelsen mere unik.

Projektoren skal være indenfor 2 meter fra lærredet.

Lav det uhyggeligste hus på din vej eller gør dit hus til det mest julede hus i dit nabolag for med denne projektor løfter du uhyggen eller juleriet til et helt nyt niveau.

Yderligere info:
Farve: Sort
Videoer: 12 forskellige (6 Halloween videoer samt 6 julevideoer)
Lærred størrelse: 120 x 180 cm

KUN til indendørs brug.

projektor
2021-01-11
arrow_upward