Julehue med LED-Lys – NYHED 2020

  Størrelse
  129,00 kr.
  Inkl. moms På lager - 1-2 dages levering
  Antal
   
  1-2 dages levering

  Alle vare er på DANSK lager

   
  Gratis fragt over kr. 499,-

  Ved levering til valgfri pakkeshop

   
  Prisgaranti

  Varen skal være på dansk lager og 100% identisk

  Her har du uden tvivl den sødeste julehue!

  Er du også træt af de traditionelle nissehuer så har du her en hue der er langt mere moderne end de traditionelle nissehuer.

  Huen er dejlig varm og fungere utrolig godt som vinterhat så du kan holde ørene varme på kolde dage. Hatten henvender sig til både voksne og børn så tøv ikke med at forkæle hele familien med en dejlig julehue.

  Huen er fremstillet varm og komfortabelt stof og du kan vælge imellem 8 forskellige designs.

  Du kan finde designs med nisser julemænd rensdyr med snemænd med juletræer og sågar med en julehund. Som du kan høre er der masser af fine designs at vælge imellem.

  Alle udgaver kommer med farverigt LED-lys der kan tændes og slukkes så let som ingenting. Inde i huen sidder der nemlig en lille boks med en tænd og sluk knappe. Det er også her du kan skifte batteri.

  Alle huer kommer derudover med en fin kvast og er fremstillet af fantastisk kvalitet så du får en god hue du kan have i mange år.

  For at gøre det nemmest for dig at vælge hvilken hue du ønsker kan du se på billederne hvilket nummer hver hue/design har så du på den måde kan bestille lige netop den julehue du ønsker dig allermest.

  Børn ELSKER disse fine huer og selv barnlige julesjæle kan ikke få nok!

  Mere info:
  Farve: 8 forskellige mønstre: Se billederne for at se hvilket nummer de forskellige huer har. Det skal du bruge når du skal lægge den hue du ønsker i kurven.
  Mål: Højde: 21 cm x Bredde: 22 cm
  Unisex

  hat-m-lys-1
  arrow_upward