Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Derfor skal du vælge en donut hundekurv!

1683 Visninger

Donut hundekurv er blevet utrolig populær herhjemme i Danmark. Flere og flere vælger den plyssede udgave når der skal vælges ny seng til sin trofaste følgesvend. Derfor har vi i dette indlæg valgt at se på hvad det er der gør kurven så god og hvorfor du bør vælge en donut hundeseng til dit kæledyr.

Donut kurv - perfekt til både hunde og katte

Lad os starte ud med at se på hvordan kurven er lavet. Kurven er fremstillet i ekstra blødt stof, der gør at kurven er behagelig at ligge i. Stoffet har også en afslappende og beroligende effekt. Det bløde stof skulle efter sigende, kunne minde din kat eller hund om hvordan det var at ligge hos deres mor da de var små.

Har din hund eller kat angst så er kurven super god. Kurven vil nemlig kunne give din hund eller kat en helt særlig tryghed som andre kurve ikke vil kunne give. 

Kurven er derudover bevægelig, hvilket gør at din hund eller kat kan få kurven til at forme sig efter deres krop.

De donut kurve vi har i vores sortiment er ikke så høje som andre donut kurve, men de har til gengæld en unik bevægelighed der netop gør at kurven vil kunne forme sig efter deres krop på en helt særlig måde.

Vi har lavet en test hvor vi har testet vores donut kurv på en hund med angst, samt en kat der normalt er ligeglad med kurve. Testen gav os nogle overraskende resultater og dem kan du læse mere om her:

Donut hundekurv til hunde - test

Vores første test "person" er King. King er en hund der lider af voldsomme angstanfald når han er alene. Han prøver alt hvad han kan på at komme ud fra det sted hvor han befinder sig. Derfor var vi ekstra spændt på at lade King teste vores kurv.

Først var han lidt skeptisk, men da han først fik fandt ud af at kurven ikke var farlig, lagde han sig straks i den. 


Ekstra VIGTIG note: King fik kurven i 2020 og bruger den rigtig tit. I sær hver gang at han ønsker at trække sig og slappe af. Kurven har en utrolig beroligende effekt på ham og han er normalt ikke så vild med hundekurve. Kurven har altså den ønskede effekt på ham!



Donut kæledyrs seng til katte - test

Vores testkat Maggie er egentlig ikke særlig vild med kurve og bløde tæpper. Men hun blev forelsket i kurven med det samme. Hun bed i den, æltede den og blev så henrykt at hun blev liggende i kurven i flere timer og nægtede at forlade den. Hvilket er helt utroligt. Hun er en til tider nervøs kat, så den form for ro er fantastisk.

Du kan se hendes reaktion i videoen nedenfor (Hun er den hvide og grå kat):



Test resultater - Donut hunde og katte kurv

Som du kan se taler testresultaterne for sig selv. Kurvene har altså en helt unik virkning på både hunde og katte. Så søger du en kurv der kan hjælpe din hund eller kat med at skabe tryghed så er det her kurven for jer.

Det kan også være at du blot er på udkig efter en blød og lækker kurv og her er donut hundekurven også en sand vinder. Derfor skal du vælge den kurv!

Det er alt vi havde for denne gang, vi håber at dette blog indlæg har kunne hjælpe dig med at se hvorfor donut kurven bare er det bedre end andre kurve.

Mange tak fordi du læste med.

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward