Donut hundeseng med plys, grå

På lager

189,00 kr
* Obligatoriske felter
  • Dag til dag levering
  • Prisgaranti
  • Fri fragt over DKK 499,-
  • ALT på eget lager i Danmark

Her har du den bedste kæledyrs seng nogensinde!

Den populærere donut kæledyrs seng har endelig fundet vej til vores webshop. Det er en fantastisk hundeseng der har taget både hunde og katte hjerter med storm.

Den bløde plysoverflade er fantastisk og dit kæledyr vil helt sikkert elske at putte sig ned og få en god og velfortjent lur.

Plyssengene former sig efter dit kæledyrs krop og vægt, så dit kæledyr får den bedst mulige komfort. Under selve sengen er der et skridtsikkert lag, der gør at donut-sengen bliver hvor den er, selvom dit kæledyr skulle have lidt for meget fart på når dit kæledyr hopper op i kurven.

Den blødeste seng der virker angstdæmpende:

Den bløde plys-overflade har en beroligende effekt på både katte og hunde og får dem til at tænke på hvalpe-og killingestadiet, hvor de lå blødt sammen med deres mor i trygge rammer. Har du derfor hunde med angst eller katte der hurtig utryg, er det helt sikkert værd at prøve en blød donut-hundeseng.

Donut kæledyrs kurven er fremstillet af 100% bomuld (eco-venligt materiale).

Når dit kæledyr har puttet i donut sengen i et stykke tid, kan sengen godt komme til at virke mere flad. Du kan med fordel ryste hunde sengen engang imellem ligesom en pude, så du fordeler fyldet ud i hele kurven igen.

Smart hundeseng med et design der passer godt ind i indretningen


Det er ikke alle hundekurve og katte senge der er lige pæne at se på. Det er derfor også dejligt at denne smarte donut seng kommer i så fint design så kurven bare ligner en vamset pude. Vi har nøje udvalgt farverne på de donut-kurve du finder i vores sortiment og vi håber derfor at du kan en donut hundeseng der passer ind i dig og dit kæledyrs hjem. Det er selvfølgelig vigtigst at dit kæledyr ligger godt, men det er et kæmpe plus at den tilmed er pæn!

Denne unikke kæledyrs-seng kommer i flere forskellige størrelser:

OBS:
Der er dog stor forskel på hundes størrelser med hensyn til køn, derfor er racer tilknyttet de ovenstående størrelser blot et bud på hvilke senge der passer til racer. Mål din hund og gå ud fra din hun eller kats mål.

Det betyder ikke noget at din kat eller hund fylder sengen godt ud, der er ingen bestemt måde at dit kæledyr skal ligge i sengen – bare de ligger godt og kan putte.


Info:
- Fremstillet af 100% bomuld – høj kvalitet

Mål: Se mål i skemaet længere oppe