Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

De bedste gadgets til kæledyr

768 Visninger

De bedste Gadgets til kæledyr

Kæledyr er noget af det bedste der findes og rigtig mange danskere har et eller flere kæledyr. Hunde og katte er de mest populære kæledyr og det er især tydeligt hvis man kigger på hvad der bliver solgt mest af online. Dyreartikler til hunde og katte er nemlig en af de ting som vi dansker er ekstra glade for at købe.

Hos DinGadgets.dk er vi ligeledes glade for kæledyr og ved hvor meget sådan et par størrelser kan komme til at betyde for en. Vi elsker at forkæle vores kæledyr og ser gerne at de har det godt.

Vi har fundet hvad de bedste Gadgets der findes til kæledyr. Vi har nøje udvalgt de bedste dyreartikler til både hunde og katte, så du kan være sikker på at din hund og kat får det bedste af det bedste.

Vi har lavet en liste nedenfor hvor vi kommer mere ind på hvor unikke disse kæledyrsartikler vi kan tilbyde dig.

De bedste dyreartikler til hunde:

Der findes et hav af dyreartikler til både hunde og katte og det kan derfor være utrolig svært at finde ud af hvilke der vil egne sig perfekt til ens kæledyr. Vi har derfor prøvet at lave en detaljeret liste, hvor vi kommer med vores anbefalinger til dig.

De sjoveste gadgets til hunde:

Sjove gadgets til hunde findes der masser af. Efter vores mening er de sjoveste Gadget til hunde, gadgets du kan bruge sammen med din hund. Hunde elsker sjov og leg og din hund elsker dig, så begge dele må siges at være en fantastisk kombination.


Playdog boldkaster til hunde:

Her har du en super sjov boldkanon som du kan bruge sammen med din bedste hundeven. Sæt bolden i boldkasteren og tryk hårdt ned med foden og se bolden blive skudt afsted. Lad din hund komme med bolden, sæt bolden i boldkasteren og prøv igen. Det er en virkelig sjov opfindelse der gør en tur i parken eller haven endnu sjovere for jer begge to.Swimmingpool til kæledyr

Er dit kæledyr en rigtig vandhund, så er denne smarte pool til kæledyr en virkelig fantastisk opfindelse. Faktisk kan du bruge denne pool til både katte, hunde, skildpadder og ænder. Kun fantasien sætter grænser (indenfor rimelighedens grænser selvfølgelig). Poolen er utrolig fin og er nem at klappe sammen efter brug. Poolens mål er: diameter x højde: 80 x 20 cm. En god solid pool som kan klare alle slags klør.De bedste dyreartikler til katte:

Katte elsker at kæle op af ting og elsker at blive kælet af mennesker, altså, når de selv vælger det selvfølgelig. Katte går meget op i at deres pels er pæn og ren og katte er generelt et meget renligt dyr. Derudover sover katte mange timer i døgnet, så da vi skulle vælge gadgets til dette punkt, var vi slet ikke i tvivl om hvilke artikler vi skulle vælge - se med her:

Kradsetræ og bue massager til katte:

Dette lækre kradsetræ er unik på mere end en måde. For det første kan din kat hvæse kløer i kradsetræets bund. Derudover kan din kat bruge den fine piberense lignende bue som børste. Det gør at katten kan holde pelsen ren, samtidig med at din kat får katte wellness til den helt store guldmedalje.
Den bedste katteseng til katte:

Donut senge til kæledyr er blevet det helt store hit. Det er bestemt ikke uden grund, for den bløde donut formede seng er utrolig blød og lækker og det er et dejligt sted for en kat at sove. Sengen kan bruges af både katte og hunde og sengen findes i to forskellige farver: Rosa og grå.

hundekurve-farver.pngHer er hvad du skal bruge når du skal træne med din hund:

Hundetræning er en vigtig del af en hunds opdragelse og når man får en ny hund skal man lærer hunden hvad den må og ikke må. Det kan være en langvarig proces, men du kan heldigvis få hjælpemidler der kan gøre processen meget nemmere.


Træningsmåtte til kæledyr

De fleste mennesker ønsker ikke at deres kæledyr skal være på bordene, mange ønsker heller ikke at deres hund eller kat skal være i sengen eller på sofaen. Det man kan gøre er at bruge en træningsmåtte som denne, der giver lyd fra sig ligeså snart dit kæledyrs poter rammer måtten. Det er en smart måde at lærer din kat eller hund at den ikke må være på et ønsket sted.
Aktivitetstæppe til hunde:

Egentlig er dette legetæppe ikke træningsudstyr som sådan, men det er en god måde at træne din hund i at bruge næsen. Det er et meget underholdende tæppe som kan stimulerer din hunds sanser og give din hund mange timers underholdning. Måtten er især god at bruge hvis din hund skal være alene hjemme.

 Den bedste pelspleje:

Pelspleje er vigtigt, derfor er vi super stolte af at kunne vise dig disse smarte pelsplejeprodukter.

Badebørste med sæbebeholder til hunde:
Denne børste er som navnet lyder en børste med en smart sæbebeholder. Hæld sæben i og skum din hund eller kat godt ind og giv dem et hurtigt og effektivt bad.Børste og massage handske til kæledyr:
Er der noget bedre end en god omgang massage? Nej vel, så forstil dig lige hvor fantastisk denne unikke børste og massage handske til kæledyr er. Børst din hund og se den få en sund og glasfuld pels.Sådan fjerner du bedst hundehår:

Det er dejligt at have kæledyr men man kunne bestemt godt være de løse hår foruden. Der er perioder hvor ens kæledyr fælder mere end andre perioder og det er her at det kan være dejligt med hjælpemidler der kan få de dumme hår hurtigere væk. Vi har her en fantastisk opfindelse som vi håber du bliver ligeså henrykt over som vi er:

Støvsugerbørste – fjerner hundehår

Dette børstehoved til støvsugeren er utrolig god til at fjerne hår. Selv den slags hår der bare sidder ekstra godt fast. Du kan støvsuge møbler, tæpper og puder med dette smarte børstehoved.
Som du kan se har DinGadget.dk masser af fine Gadgets til kæledyr. Så tag et kig på vores side og find det næste du vil forkæle dit kæledyr med.
Oprettet i: Gadget artikler
arrow_upward