Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Vild November

1262 Visninger

Igen i år holder vi Vild November, det betyder at hele måneden vil være fyldt med fantastiske tilbud. Vi er nemlig af den overbevisning at gode tilbud ikke kun høre Black Friday til. Du behøver derfor ikke vente en hel måned på tilbud, for her hos DinGadget.dk får du tilbud HELE November måned.

I år har vi gjort os VIRKELIG umage og du kan derfor forvente en masse tilbud på populære produkter. Vi har taget et kig på hvad i kunder har vist mest interesse for i løbet af året og lavet tilbud ud fra det.


Hvad kan du forvente af Vild November 2022?


Du vil kunne forvente at få en masse dejlige overraskelser i form af fine tilbud der henvender sig både til børn og voksne. De gode tilbud giver dig mulighed for at komme godt fra start med dine dine julegaveindkøb. Det kan også være du bare gerne vil forkæle dig selv med nye lækre gadgets. Alt er muligt.

Du vil blandt andet kunne finde tilbud på julegadgets, Roblox gadgets, skærmbriller, samt en masse andre populære gadgets som vi glæder os til at forkæle dig med.


Følg os på Facebook eller Instagram for at se alle tilbud.


Vi har allerede lavet en masse opslag klar til både facebook og Instagram og der vil du blive præsenteret for alle de tilbud vi har i løbet af måneden. Så hvis du ikke allerede følger os på Facebook eller Instagram, så sørg gerne for at gøre det.

Du kan finde vores facebook side her: DinGadget.dk facebookside
Du kan finde vores Instagram profil her: DinGadget.dk instagram

Hvis du ikke har mulighed for at følge os på sociale medier, så vil vi helt sikkert foreslå dig at kigge forbi DinGadget.dk på følgende datoer:

1/11, 3/11, 7/11, 9/11, 14/11, 16/11, samt 18/11.

Du vil selvfølgelig også kunne finde en masse gode tilbud hele uge op til Black Friday, samt på Black Friday. Vi har også et par overraskelser i ærmet til december måned, men nok om det, for det bliver en VILD November måned og vi glæder os utrolig meget til at kunne forkæle dig med gode tilbud.


Sådan bliver du den første der modtager vores tilbud

Du kan også vælge at tilmelde dig vores nyhedsbrev, for så er du blandt de første der får at vide hvornår de gode tilbud kommer.

Vi sender ikke en masse nyhedsbreve til dig, så du skal ikke være bekymret for at du bliver bombarderet med nyhedsbreve. Vi skaber nyhedsbreve for DIN skyld og for at du har mulighed for at kunne få den fulde V.I.P oplevelse og være den første der får besked når vi kan tilbyde dig noget helt særligt.

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig vores nyhedsbreve, så kan du gøre det her:


Nogen gange kan vores nyhedsbreve ende i din uønsket mail mappe, så hold gerne øje med om der, ved et uheld, skulle være havnet en af vores nyhedsbreve deri.

Som du kan se har vi virkelig gjort klar til at du skal forkæles ekstra meget i denne måned. Det kan også være at vi sniger en lille konkurrence ind, med virkelig gode præmier.

Vi glæder os til at overraske dig og så håber vi at se dig hos DinGadget.dk snart igen.

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward