Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Idéer til mandelgaven

2421 Visninger

Er du på udkig efter en mandelgave, så har vi her fundet en masse fede gadgets der er helt perfekte!

Mandelgaver har i mange år bestået af enten chokolade eller en marcipangris, men det har ændret sig en smule med tiden og flere ønsker at finde noget mere spændende som mandelgave modtageren kan have gavn af i længere tid.

Kreative mandelgaver er altid et kæmpe hit og med gadgets kan du med sikkerhed finde noget som hele familien vil blive glad for at modtage.


1. Julekugle med rensdyr og sneHer har du en virkelig fin snekugle med det sødeste lille snelandskab. Der er ligeledes en fin lyskæde i snekuglen, hvilket gør at den er utrolig hyggelig at have stående. Snekuglen har mange søde detaljer og er slet ikke til at stå for.

 Pris: 99,- 
2. Vin gavepose


Denne unikke gavepose er perfekt til en flaske vin men det kan også bruges som slikpose til hjemmets mindste. Det er en virkelig fin mandelgave. Er du på udkig efter en mandelgave kun til voksne, så kan du med fordel finde en flaske vin der kan gives med gaveposen.

 Pris: 49,- pr. stk 
3. Nisse vinskjulerVi bliver lidt i vinens verden for her har du søde vinskjulere. Igen kan disse skønne nisser også bruges til børnenes sodavandsflasker. Det er virkelig søde vinskjulere og du kan vælge mellem fire forskellige design.

 Pris: 49,- pr. stk 
4. Sød LED-julenisseHer har du en sød nisse med fint LED-lys. Denne unikke nisse er den perfekte lille julelampe til hjemmet. Du kan vælge mellem to forskellige farver. Det er en rigtig fin mandelgaveidé.

 Pris: 49,- pr. stk 
5. Halskæde med julelys


Fantastisk halskæde med julelys. De mange fine farverige lys er perfekt til julefrokosten eller til at peppe op for julestemningen i hjemmet. Det er en sjov gave der henvender sig til både store og små.

 Pris: 49,- 6. Måne lampe med fjernbetjening - 10 cm


Måne Lampen er blandt vores bestsellers her på siden så derfor ved vi at mange elsker denne form for lampe. Det er uden tvivl en skøn mandelgave der med sikkerhed kan skabe glæde.

 Pris: 119,- (Vejl. udsalgspris: 199,- | Spar 80,-) 
7. Rensdyr spil hat


Her har du et virkelig underholdende spil. Med oppustelige ringe skal i dele jer op i hold og så se hvem der kan ramme det oppustelige gevir. Det hold der får flest ringe til at sidde på geviret vinder.

 Pris: 45,- (Vejl. udsalgspris: 69,- | Spar 24,-) 
8. Hovedbasket spil


Her har du endnu et fantastisk spil. Dette spil minder en smule om rensdyrspillet. Her skal i igen dele jer op i hold, der er derefter en der skal tage basket nettet på hovedet og hver deltager skal så kaste en bold op i nettet. Det hold der får flest bolde i nettet vinder.

 Pris: 69,- 
9. Infinity finger cube fidget legetøj


Her har du en gadget der er perfekt til både store og små. Infinity cubes kan samles på flere forskellige måder. Den er super behagelig og underholdende at sidde med.

 Pris: 59,- (Vejl. udsalgspris: 109,- | Spar 50,-) 
10. IQ fidget puzzle - anti stressHer har du et sjovt fidget spil der er virkelig udfordrende. Få kuglerne til at passe sammen i farverne. Det er ikke så ligetil da der er kugler på begge sider. Super sjovt IQ spil man kan fordybe sig i og bruge meget tid på at løse.

 Pris: 59,- 
11. Fidget spil - can you rememberDet her er et sjovt hukommelsesspil der er virkelig underholdende. Spillet lyser i forskellig rækkefølge og det er nu spillerens opgave at gengive rækkefølgen ved at trykke på selv sammen knapper som spillet lige har lyst med.

 Pris: 79,- 
12. Fire på stribe brætspilHer har du det klassiske brætspil fire på stribe. Det er et fantastisk spil der med sikkerhed vil kunne skabe glæde juleaften.

 Pris: 89,- 
13. Stone PowerbankDenne skønne powerbank har et helt utroligt design. En powerbank kan alle bruge, for tænk bare på alle de gange du har været ved at løbe tør for strøm når du er på tur. Powerbanken har en perfekt størrelse til at have med i lommen eller i tasken.

 Pris: 99,- (Vejl. udsalgspris: 159,- | Spar 60,-) 
14. Mini støvsuger til tastatur, bærebar pc mv


Her har du en smart lille USB støvsuger der kan støvsuge tastaturet på computere. Det er en rigtig fin gave som de fleste med sikkerhed vil elske at modtage.

 Pris: 69,- 15. Slush ice squeeze topHer har du den fedeste kop, den kan nemlig omdanne almindeligt væske til slush ice. Det er en perfekt mandelgave til især børn og barnlige sjæle.

 Pris: 129,- 
Der findes utrolig mange gadgets der egner sig godt som mandelgave. Vi er dog desværre blevet nød til at begrænse os i dette blogindlæg. Men du er velkommen til at tage et kig rundt på siden for at finde flere gode gadgets.

Vi håber du finder lige det du søger i blandt disse skønne produkter.

Tak fordi du læste med.

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward