Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

De bedste Mors dags gaver 2021

1934 Visninger

Mor er den bedste!

Det kan være svært at finde den helt rigtige Mors dags gave til sin mor. Det kan være at din mor er en kvinde der har alt hun ønsker sig. Det kan også være at hun slet ikke ved hvad  hun ønsker sig og når du spørger bliver du mødt med "overrask mig".

Derfor har vi hos DinGadget.dk slået hovederne sammen for at finde et par super gode gaveideer som vi er sikker på at din mor vil elske at få.

En coronavenlig mors dags gave

Det kan være at du i år oplever, ligesom så mange andre, at det er endnu mere svært at finde en god mors dags gave end det plejer at være. Du har nemlig ikke helt de samme muligheder som du har haft de forgående år. Det er f.eks. svært at finde en oplevelsesgave til din mor, når corona situationen ser ud som det gør. Selvom vi så småt er begyndt at åbne samfundet op, er det svært at give din mor et gavekort til en lækker 5 retters eller et ophold på en kro, for hvad nu hvis Danmark pludselig lukker ned igen. Du må derfor tænke kreativt og finde noget der kan gøre din mor glad på Mors dag. 

Dette blog indlæg indeholder en særlig guide til skønne gaver som alle mødre helt sikkert vil elske. Når din mor ikke kan komme på spa og wellness ophold, så kan du hjælpe hende med at få en wellness følelse i hendes eget hjem. Vi har nemlig fundet en masse skønne produkter der i den grad kan hjælpe din mor med en masse selvforkælelse.

Forkæl din mor på mors dag 

Det er mange år af din barndom hvor din mor har forkælet dig, så er det det da rart at kunne give hende lidt igen, ikke sandt? Vi har ikke kun fundet wellness ting, vi har også fundet en masse forskellige gadgets som din mor vil blive rigtig glad for. I sær de mange evighedsroser som du finder på vores side er noget der kan få en mors hjerte til at banke lidt ekstra.

Vi har fundet 10 unikke mors dags ting frem, så du kan få det fulde overblik over hvilket fantastiske gadgets der egner sig perfekt til mors dags gave. Se med her:

1. Rose Lanterne
2. Akupressurmåtte med pude
3. Shiatsu Pro massager 24W - massagepude
4. Ansigtsbørste - rensende børste med massage
5. Mini luftfugter med mulighed for aroma
6. Shiatsu Massagesæde
7. Pedicuresæt med 14 dele
8. Snug Rug Deluxe
9. Håndholdt symaskine
10. Hjerteæske med roser og bamse

1. Den fineste rose til mor

rose.jpg

Rose lanternen er en ny gadget der har fundet frem til vores webshop. Vi er utrolig stolte af at kunne præsentere lige netop denne unikke rose for dig. Rosen står i en fin glasmontre hvilket giver rosen et endnu mere unikt look. Med rosen får du en fin LED-lyskæde som du kan sno rundt om rosen. På den måde vil glas lanternen kunne virke som en hyggelig lille lampe. Rosen er et fantastisk symbol på evigt kærlighed. Rosen har et realistisk look og lanternen er af super god kvalitet. Dette er den perfekte Mors dags gave, da rosen uden tvivl er et unikt symbol på din kærlighed til hende.2. Akupressurmåtte med pude

Her har du en unik sømmåtte der vil kunne give din mor en bedre livskvalitet. Når din mor lægger sig ned på måtten, vil de mange "nåle" kunne ramme punkter der kan gøre din mor mere afslappet. Hun vil på den måde kunne få dagligdagens stress på afstand ved at nyde en behagelige stund på måtten. Akupressur er en gammel teknik der er blevet brugt i mange år og det øger blandt andet blodcirkulationen samt energi niveauet, hvilket giver din mor en dejlig afslappende følelse i hele kroppen. Så har du en mor der har svært ved at slappe af, så bør du overveje denne fine måtte.3. Fantastisk massagepude

https://dingadget.dk/massagepude

Massage er ALTID dejligt at få. Men her i corona perioden er der måske ikke særlig mange der ønsker at bestille tid hos en massør. Derfor kommer denne massagepude som sendt fra himlen. Nu kan din mor nemlig få en dejlig dybdegående masse i nakken, samt den øverste del af ryggen, med denne gode massagepude. Der er varme i massagepuden og så masserer puden med ergonomiske roterende bevægelser, hvilket gør at puden rigtig kan få fat i de ømme muskler på en god og behagelig måde.4. Behagelig ansigtspleje

boerste.jpg

Her har du en lille effektiv maskine der nu kan blive en del af din mors skincare rutine. Med bløde massagerende bevægelser, giver denne ansigtsbørste en effektiv og dybdegående massage. Hvis din mor bruger skin tonic eller ansigtsrens med ansigtsbørsten vil din mor kunne få en fin og sund hud. Ansigtsbørsten renser huden for både snavs og olier. Virkelig effektiv ansigtsbørste.
5. Unik lille luftfugter

Det er virkelig blevet populært at anskaffe sig  en luftfugter. Det er det fordi en luftfugter giver et godt indeklima og så har den en beroligende effekt. Hvis din mor elsker aroma terapi og mindfullness så vil den her luftfugter helt sikkert sagen. Med enkelte dråber fra lækre olier, vil fugteren kunne sende en dejlig duft ud i rummet din mor befinder sig i. 
6. Effektiv massagesæde

Er din mor ofte på farten og døjer hun med ondt i ryggen, så er der en løsning her! Med et smart massagesæde vil din mor kunne få en behagelig massage, selv når hun er på farten, for dette massagesæde kan bruges i bilen. Sædet har 5 forskellige massageindstillinger, tre intensitetsniveauer samt tre hastigheder, så din mor selv kan bestemme hvordan hun vil have sin massage.7. Giv din mor de blødeste fødder

Med dette pedicure sæt, bestående af 14 dele, vil din mor kunne få de blødeste fødder på ingen tid. Det er snart sommer og fusserne skal vises frem. Derfor er der mange der gerne vil have gjort noget ved fødderne. Med dette sæt vil din mor kunne klare det hele selv på nul komma fem.8. Det blødeste tæppe til de kolde aftner

Der findes ikke noget mere hyggeligt end at sidde i sofaen under et varmt tæppe når det er koldt udenfor. Med et Snug Rug tæppe vil din mor kunne have en behagelig hyggestund på sofaen, samtidig med at hun kan holde sig varm. Snug rug tæppen har ærmer, så det er faktisk et tæppe man kan tage på. Det har været den helt store gaveidé sidste år, hvor mange mødre blev glade for at modtage lige netop denne model i mors dags gave.9. Super smart lille symaskineDer opstår ofte situationer hvor det er rart at have nål og tråd. Med en håndholdt symaskine er det hurtigt og nemt at lappe ting der er gået op i syningerne. Det bedste ved en håndholdt symaskine er at din mor ikke skal finde sin store symaskine frem hver gang der skal laves noget. En håndholdt symaskine er utrolig nem at bruge.10. Den sødeste gaveæske

Sidst men ikke mindst anbefaler vi denne unikke lille gaveæske hvori der er en masse fine roser der er fremstillet af dejligt sæbe. Inde midt i æsken ligger der en bamse der holder et skilt hvor der står 'I love you'. Super sød æske! Forkæl din mor med denne gaveæske og hun bliver helt sikkert glad.

Det var alt for denne gang. Vi håber at du har fundet noget på listen som du kan bruge. Der er utrolig mange lækre ting der virkelig kan give din mor den forkælelse som hun fortjener. 

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward